Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 163.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Ρε παιδια,τα εκανα ολα αλλα δεν μπορω να μπω σε recovery. Με την εντολη του adb για να μπω σε twrp δεν δουλευει (η πρωτη επιλογη), το κανω με την δευτερη και οταν παταω volume + και power για να μπω χειροκινητα σε recovery μου βγαζει ενα γραφημα με το κινητο και το καλωδιο απο κατω. Τι γινεται ? δεν βγαζω ακρη” Δεν εχει φλασαριστει το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από arist1976: “Παράθεση από alekos-ep91: “Φλασαρα ολη την ρομ! Ολα καλα αλλα δεν εχω ροοτ παλι... Να φλασαρω supersu zip? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, γι'αυτό το βάλανε τα παιδιά στη ρομ. Γιατί οι κινέζοι κάνουν αλχημείες.” Χαχα σωστος!!! Μπηκε και το νεο twrp...ειμαστε κομπλε τωρα :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Παράθεση από alekos-ep91: “Φλασαρα ολη την ρομ! Ολα καλα αλλα δεν εχω ροοτ παλι... Να φλασαρω supersu zip? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι εγώ έτσι έκανα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μολις το φλασαρα και γω! Ολα καλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alekos-ep91: “Εγω supersu zip δεν εχω καπου χυμα... ” Αν έκανες update την Patch ROM δε θα το έχεις. Το supersu.zip το προσθέτει μόνο η Full ROM.” Χμμμ καταλαβα Γιαυτο δεν το χω...χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από marinos94: “Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από marinos94: “Παιδια συγγνώμη αν ή ερώτηση είναι χαζγ απλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Αυτό που κάνουμε είναι 1 ξεκλειδωνουμε το bootloader 2 βάζουμε την ελληνική developer 3 τα βήματα της σελίδας 1 4 βάζω την 7.1.8 ελληνική Σωστά? Ερώτηση χρειάζεται να έχω από πριν κάποια επίσημη κινεζική? Γιατί το κινητό μου φέρει τον κινεζομαγαζου ευχαριστω ” Εχεις την κινεζικη dev Περιμενεις να ξεκλειδωθει ο bootloader Κανεις τα βηματα του οδη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από marinos94: “Παιδια συγγνώμη αν ή ερώτηση είναι χαζγ απλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Αυτό που κάνουμε είναι 1 ξεκλειδωνουμε το bootloader 2 βάζουμε την ελληνική developer 3 τα βήματα της σελίδας 1 4 βάζω την 7.1.8 ελληνική Σωστά? Ερώτηση χρειάζεται να έχω από πριν κάποια επίσημη κινεζική? Γιατί το κινητό μου φέρει τον κινεζομαγαζου ευχαριστω” Εχεις την κινεζικη dev Περιμενεις να ξεκλειδωθει ο bootloader Κανεις τα βηματα του οδηγου Εχεις την ελληνικη dev Στάλθηκε από το Redmi Note…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alprio: “εβαλα το fix που προτεινει ο @MIUI_ART αλλα δεν μου δουλευει με samba file share που ζηταει δικαιωματα root.” Ουτε σε αλλους δουλευει...περιμενουμε την νεα εκδοση που θα ναι διορθωμενη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosp: “Παράθεση από alekos-ep91: “ ” Ναι , Στο 2 βημα κατι παιζει . Τωρα παρατηρησα οτι δεν γραφει το γραμμα m σε μικρα το γραφει n . Αντε βρες ακρη τωρα ....” Παρτα ενα ενα απο την αρχη ηρεμα και θα βγαλεις ακρη...ειναι απλα τα πραγματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alekos-ep91: “ερωτηση! τωρα αν θελω να βαλω καποια αλλη ρομ,πρεπει να φλασαρω παλι twrp ετσι? ” Όχι, από εδώ και πέρα όσα Updates και να κάνεις στην ελληνική ROM, θα έχεις και το TWRP αυτόματα εγκατεστημένο. ” εγω θελω να δοκιμασω και μια aosp ρομ...γιαυτο ρωταω...