Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Πρόβλημα με Rom

manivel21 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Άνοιξε κανονικά, κάvω σετάρισμα τώρα. Χίλια ευχαριστώ geoanto555!!!! Τελευταίες 2 ερωτήσεις, να μπω twrp να κάνω flash το superu για ρουτ ή να το αφήσω όπως είναι? και όταν βγει update θα το κάνω κανονικά μέσα απο το τηλ η να μην το κάνω καθόλου;[b][/b]

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Έχεις δίκιο... Verifying the updated system image..mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data: Device or resource busy

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Μόλις τσέκαρα το md5 και είναι σωστό. Το κινητό μου είναι αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Μπήκα twrp. Κάνω wipe-advanced wipe. checkάρω τα dalvik/data/cache. swipe to wipe. 3 μηνύματα βγαίνουν. cleaned, done & done. Κανένα κόκκινο γράμμα..

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Device tampered: false Device unlocked: true Σωστό νομίζω είναι..

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.22.zip | by gkalen for Redmi Note 3

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Λοιπόν, ενα update της κατάστασης. Έκανα ξανά unlock τον bootloader, κατέβασα τη ρομ (RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.22), την πέρασα στο κινητό μου. Μπήκα στο twrp, έκανα install τη rom απο το zip αρχειάκι και μετά clear dalvik/data/cache και μετά reboot. Πάλι έχω κολλήσει στο logo MI και φαίνεται ότι κάνει loading αλλά τπτ.. Το twrp είναι μέσα, το unlock στον bootloader είναι σωστό και με την επίσημη μέθοδο άρα δεν αγχώνομαι. Ή μήπως θα έπρεπε; Θέλω βοήθεια πάλι..

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Το δοκιμάζω και επανέρχομαι. Thanks παντως

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Ναι. Όλες οι προσπαθειες έγιναν με προσπάθεια flashaρισματος με twrp.

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεια που κάνετε. Στο θέμα μου τώρα. Πηρα ένα RMN3 pro πριν 3 μέρες και προσπάθησα ματαια να περάσω την ελληνική Ρομ. Τα βήματα που ακολούθησα. 1. έκανα εγγραφή στο site της Xiaomi και πήρα σχερτικά εύκολα και γρήγορα άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader κάτι το οποίο έκανα αμέσως με το επίσημο εργαλείο. 2. Κατέβασα μια Dev rom ώστε να μπορέσω να περάσω πρώτα αυτήν και μετά την ελληνική γιατί στο κινητό μου είχα μια stable en-cn, δε θυμ…