Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Τη πέρασα κ γω σε Redmi_Note_3G. Να δούμε μπαταρία τώρα. Σαν εγκατάσταση όλα καλά. Αλλά τα 2 θέματα που είχα μένουν. Αν έχω σίγαση και κάνω κλήση βγαίνει, και το hotspot δε δίνει internet ενώ οι συσκευές δείχνουν να συνδέονται. Ρε παιδιά, δεν υπάρχει λύση χωρίς μηδενισμό; Τόσες ρομ το ίδιο χαΐρι;;
-
Παράθεση από jimmydimo: “Παιδιά, σήμερα το 34.8% της σημερινής κατανάλωσης της μπαταρίας, σύμφωνα με την εγγενή εφαρμογή, το έχει φάει το com.miui.miwallpaper. Φωτό έχω κ όχι animated. Δεν έχω το default theme. Ο αμέσως επόμενος είναι ο Σύστημα android με 5.3% (μια χαρά υποθέτω). Γίνεται τίποτα γι αυτό; (Xiaomi_Redmi_Note_3G). ” Τίποτα για τον αλήτη τον com.miui.miwallpaper που μας καταπίνει τη μπαταρία;;;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά το βάζω εδώ ώστε να βοηθήσουμε ένα σημαντικό μέλος του φόρουμ, με πολλές παρουσιάσεις, επίκαιρες, και διαχειριστή στο en.miui. Δίπλα, κάνουν ψηφοφορία, όπου ένα από τους υποψήφιους είναι ο @mitch002 . Πηγαίνετε εδώ και ψηφίστε το 7 για να το βοηθήσουμε -> All About the Devices Vol. 109: Mi 5s, Mi Max and Redmi Note 3! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστώ ” Ρίξτε ένα ...σουτ και εσείς για τον @mitch00…
-
Παιδιά, σήμερα το 34.8% της σημερινής κατανάλωσης της μπαταρίας, σύμφωνα με την εγγενή εφαρμογή, το έχει φάει το com.miui.miwallpaper. Φωτό έχω κ όχι animated. Δεν έχω το default theme. Ο αμέσως επόμενος είναι ο Σύστημα android με 5.3% (μια χαρά υποθέτω). Γίνεται τίποτα γι αυτό; (Xiaomi_Redmi_Note_3G).
-
Παράθεση από dfoust: “Την έχω αρκετό καιρό, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι μπαταρία βγάζει 3-3,5 ώρες οθόνη. Το Hotspot δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σορρυ αν σε πρηζω. Εννοείς οθόνη αναμμένη συνέχεια 3+ ώρες οθόνη; Σαν αίσθηση ότι βγάζει μέρα ότι κ να γίνει, βαριά "επαγγελματική" χρήση να το πω, δηλ. mail, gps, σημειώσεις, internet wifi & 3g, καιρός κλπ, αλλά ΟΧΙ παιχνίδια, στη δίνει;
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από CyNote: “Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω. (Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα) ” Εγώ έχω την τελευταία ν8 stable και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, την δοκίμασες και έχει κάποιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πόσο καρό την έχεις; Από μπαταρία τι λέει; Το hotspot σου δουλεύει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19741/ Λόγο του προβλήματος που έχει το AndroidFileHost, καθώς και των απίστευτα χαμηλών ταχυτήτων για την λήψη των ROM (12kb/s), χρειαζόμαστε μέρες για να κατεβάσουμε το Source ώστε να προχωρήσουμε στην έκδοση της GTV-6.9.22. Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί σύντομα, καθώς είναι αδύνατον να παραδώσουμε ROM σήμερα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να σας δίνουμε σταδιακά όποιες ROM κατεβάζουμε, και σας παρακ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkeppas: “Να κάνω μια ερώτηση... Κάθε βδομάδα που κάνω αναβάθμιση χάνονται οι custom ρυθμίσεις εμφανισης(εικονίδια, ταπετσαρία lockscreen). Ξερει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μένα το ίδιο. Είναι bug τελικά ή χαρακτηριστικό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk
-
Σε Xiaomi_Redmi_Note_3G παρατήρησα ότι αν διαγράψεις το ιστορικό κλήσεων αυτό ξαναεμφανίζεται μετά από restart!!!
-
Παράθεση από thomas01: “@jimmydimo @GEORGE13 Όπως είπε και ο @MIUI_ART (του οποίου οι οδηγίες είναι εγγύηση), το twrp ως recovery rom προορίζεται ακριβώς για διάφορες εργασίες στη συσκευή, όπως πχ την εγκατάσταση. Το factory reset που ανέφερε o george13 δεν απαιτείται κάθε φορά, χρειάζεται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μια από αυτές ήταν η μετάβαση από miui 7 σε 8. ” Θα κάτσω να (ξανά)διαβάσω (κάποια στιγμή) τις οδηγίες. Μια ερώτηση ακόμα μόνο. Βλέπω τακτικά αναφέρονται 2 clear/wipe (dalvic &…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Σαφως γιατι κανεις κ wipe cache κ dalvilk κ το κυριοτερο factory reset εγω παντα κατεβαζω την ρομ χυμα στο κινητο κ κανω τις παραπανω ενεργειες με αποτελεσμα κανενα προβλημα” Θενξ κ πάλι. Υποθέτω να μην κάνω τις πρώτες ερωτήσεις που μου 'ρχονται στο μυαλό, αλλά μάλλον να μου παραθεσετε τα κατάλληλα λινκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thomas01: “@jimmydimo Δεν έχει σημασία σε ποιό folder του usb θα τη βάλεις αφού το twrp σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από ποιο source θα διαβάσει το αρχείο. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση μέσα από το system παρά μόνο απο twrp. Από τα εργαλεία>αναβάθμιση, επάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες θα κάνεις επανεκκίνηση σε recovery. Θα μπει στο twrp και έπειτα ξανακάνε reboot to recovery. Στο install θα επιλέξεις Select Storage, το usb και κατόπιν το αρχείο zip της rom.” Θενξ, γ…
-
Παράθεση από thomas01: “@jimmydimo Μπορείς να βάλεις το zip στην εξωτερική sd. αλλά έχει συμβεί σε αρκετούς να συναντήσουν πρόβλημα στην αναβάθμιση, χωρίς να είναι απόλυτο. Καλού κακού αν παίρνει Otg usb έχε το σαν εναλλακτική. Σε εμένα έχει παίξει πάντα έτσι. Μιλάω για αναβάθμιση από twrp, το θεωρώ πιο ασφαλές. ” Βλέπει OTG νομίζω. Εϊχα κάτι βιντεάκια σε USB πιο παλιά για να μη γεμίζω th μέσα μνήμη, και τα έπαιζε απ' ευθείας. Εννοείς να το βάλω σε εξωτ. Usb flash? Πρέπει να είναι σε φάκελο με ό…
-
Σε Redmi_Note_3G κανείς τίποτα;;; Μάλλον με τέτοια πίκρα το εγκαταλείψαν το εβδομαδιαίο σπορ. Μήπως βρήκαν την υγειά τους με καμιά stable? Εμένα εν τω μεταξύ με πάει μια-μια βδομάδα. Κάποια μόνιμα bugs διορθώνονται και μία ξαναεμφανίζονται. Αλλά διαβάζοντας ότι πολλοί είχαν θέμα τώρα, που ήταν τζιτζι με τη προηγούμενη... λέω να κάνω skip αφού δε θα χει και νέα σήμερα μάλλον... EDIT: Αν δεν στη βάλω στην εσωτερική μνήμη/downloaded rom αλλά στην εξωτερική sd είναι ΟΚι; Εγώ τις πέρναγα τόσο καιρό α…
-
Όχι ότι είναι σημαντικό ή επηρεάζει. Έχει "ξεφύγει" μια μετάφραση στις ρυθμίσεις κλήσεων,η τελευταία advanced settings. Redmi_Note_3G
-
Παρατήρησα κάτι ακόμα. Παλιά είχα dedicated ήχο για την αναφορά παράδοσης sms. Γενικά στην v8 το έχω χάσει. Δεν υπάρχει καθόλου σαν χαρακτηριστικό πια, ή εγώ δε μπορώ να το βρώ;;;
-
Κανείς με redmi note 3g???
-
Πριν λίγο μου έκανε και το εξής κουλό. Ανακάλυψα ότι στην Ασφάλεια, υπάρχει το Καθαρισμός (που υπήρχε ξεχωριστά στα MIUI εργαλεία). Από πάνω βλέπω ένα 65% και μήνυμα: "Ορισμένα στοιχεία μπορούν να βελτιστοποιηθούν". Για δώσε λέω (ελπίζοντας να γίνει κανά θαύμα κ στρώσει η μπαταρία κ τίποτε άλλο). Και να κάτι virus scan, καθαρισμό temp αρχείων κ.α... Ωραία λέω. Τι ωραία; Το παλιο@@ ενεργοποίησε το φίλτρο!!! Χωρίς ΚΑΜΙΑ ειδοποίηση. Και άντε. Στους κανόνες εξ ορισμού είναι το "Επέτρεψε μόνο τις επα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Artemius: “@MIUI_ART Δυστυχώς και μένα στα μουλωχτά το PlayStore με αναβάθμισε προ μερών το SuperSU,χωρίς να με ρωτήσει. Οπότε προβλέπω να τρώω τρελό άκυρο στην επόμενη αναβάθμιση. Πώς μπορούμε να μπλοκάρουμε ολοκληρωτικά το SuperSU σαν app από το να παίρνει updates? ” Ασφάλεια > Χρήση δεδομένων > Περιορισμός χρήσης δεδομένων, βρες το superSU και μπλόκαρε κινητή και Wi-Fi ” Παράθεση από Artemius: “@dnomikos Ευχαριστώ. Δυστυχώς όμως δεν εμφανίζει το SuperSU στ…
-
Παρατηρώ και σε μένα (Redmi_Note_3G) ότι το "όργιο" στη κατανάλωση είναι στο Σύστημα Android. Επειδή αυτό αποτελείται από πολλά πακέτα, και δεν δίνει ξεχωριστή ανάλυση για το καθένα, υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή που να το κάνει, μπας και "συλλάβουμε" τον/τους "ύποπτο"?