Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.

• Παράθεση από Panos Batsoulis: “Νομιζω οτι εκει δειχνει ποσο χρονο εχει υπολοιπο η μπαταρια μεχρι να αδειασει με βαση την χρηση που του κανεις Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον έτσι δείχνει.

• Δεν υπάρχει και ο καθαρισμός αρχείων από το MIUI Εργαλεία. Xiaomi_Redmi_Note_3G

• Παράθεση από jimmydimo: “Τη πέρασα και 'γω. Install OK. SU & dolby OK περασμένα. Από τη προηγούμενη έχω παρατηρήσει ότι έχει δυναμώσει ο ήχος, με κάποια παραμόρφωση, αλλά δεν το θεωρώ σοβαρό (ελπίζω να μη δημιουργήσει θέμα στο ηχειάκι). ΑΛΛΑ... 1. Επανήλθε το θέμα με το mute/σίγαση!!! (βάζω σίγαση, και αν κάνω μια κλήση βγαίνει μόνο του). 2. Σταθερά το πρόβλημα με το hotspot. Συνδέονται οι συσκευές αλλά internet γιοκ. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, ένα θέμα ενώ διορθώνεται (αναφέρομαι στο 1ο),…

• Τη πέρασα και 'γω. Install OK. SU & dolby OK περασμένα. Από τη προηγούμενη έχω παρατηρήσει ότι έχει δυναμώσει ο ήχος, με κάποια παραμόρφωση, αλλά δεν το θεωρώ σοβαρό (ελπίζω να μη δημιουργήσει θέμα στο ηχειάκι). ΑΛΛΑ... 1. Επανήλθε το θέμα με το mute/σίγαση!!! (βάζω σίγαση, και αν κάνω μια κλήση βγαίνει μόνο του). 2. Σταθερά το πρόβλημα με το hotspot. Συνδέονται οι συσκευές αλλά internet γιοκ. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, ένα θέμα ενώ διορθώνεται (αναφέρομαι στο 1ο), πως μπορεί να ξαναεπανέρ…

• Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sideris20250: “πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος ” Μήπως καταγράφει τις ενεργές ώρες από την τελευταία αποσύνδεση από τον φορτιστή ?Ταιριάζουν οι ώρες έτσι ? ” οπως γραφω στις 09:30 εβγαλα τον φορτιστη και το ανοιξα κατευθειαν δηλαδη στην φωτο δειχνει 9 53 ωρα ελλαδοςεκτος αν πιανει μετρηση απο εχθες το βραδυ και παλι δεν συμπιπτουν…

• Τελικά στο πρόβλημα στην ανάλυση μπαταρίας που είχα ποσταρει κ φωτο είναι από τα θέματα. Σε άλλο θέμα δείχνει οκ. Αυτό που μπερδεύει όμως είναι ο λογαριασμός ΜΙ. Σε κάποια θεματα τον δείχνει ελληνικά, σε κάποια αγγλικά αλλά σε κάποια... κινέζικα!!! Κ βέβαια στο θέμα που θέλω να αφήσω σαν βάση είναι με κινέζικα. Διορθώνεται κάπως αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Ωωωωω!!! Είσαι υπέρτιτανοτεράστιος. Υπάρχει μήπως ενσωματωμένη εφαρμογή ή setting για να κάνουμε force κάτι στο startup? Μου φάνηκε ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το auto startup Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• ΟΚ. Η αναβάθμιση μία χαρά σαν εγκατάσταση (εδώ δεν είχα ποτέ θέμα) σε Redmi Note 3G. Έφτιαξε το θέμα μου με τη σίγαση (από την προηγούμενη για την ακρίβεια) που είχα. Μπήκε κ dolby k superuser. Επίσης πολύ καλή διαχείριση μνήμης, ίσως όχι όσο της 11 (άφηνε κοντά στα 1400 καμία φορά) αλλά θεωρώ κ τώρα ότι είναι σούπερ, ελάχιστη διαφορά. Επιμένει το θέμα με το hotspot, δηλ. δείχνουν ότι συνδέονται οι συσκευές κανονικά αλλά δεν έχουν ίντερνετ. Από μπαταρία πρέπει να έχει βελτιωθεί πολύ σε standby, …

• Παράθεση από sideris20250: “87da5faf0948c8abaabefab1beac2ab6.jpgad6f7970a449cc904a16052fdd568a92.jpg 42a7b3bd7f206d9cce866e0a1313b8ab.jpg9d5ce28d82afb930b45655934c858df6.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 745ce77b118dae182726f059f51c2e4c.jpg Τελικά την βγάζεις την μία μέρα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλαδή καλλίτερα από πριν; Σημαντική βελτίωση;

• Mi Max 4/128

jimmydimo - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jimmydimo: “Η συσκευή μου είναι αυτή που έχω δηλώσει, Redmi note 3G. Υπάρχει άλλο μοντέλο που έχει στο όνομά του 3G, για να γίνει παρεξήγηση; ” Όχι, διάβασα (και κατάλαβα) λάθος νομίζοντας ότι αναφέρεσαι τελικά σε άλλη συσκευή. To Xiaomi Redmi 3G, είναι ένα και μοναδικό!Ωστόσο, επανέρχομαι στο θέμα... Το δικό μου (έχω και εγώ τέτοιο!) δεν έχει καμιά τέτοια επιλογή ή "ιδιότητα" που να λέγεται "soft reset". Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς... ” Σόρρυ για το μπέρδεμα…

• Παράθεση από maddoctor: “Νομίζω σου απάντησα... Στο μόντεμ δεν πειράζεις τίποτα. Στον ρούτερ της xiaomi επίσης. Συνδέθηκαν ενσύρματα, πήρε ip το xiaomi και μετά αφήνουμε αυτό να μοιράζει το δίκτυο στο σπίτι. ” Τόσο απλά; Το βλέπω σε μια αγγελιούλα. Με βλέπω να το τσιμπάω... Θενξ εβεριμποντυ αγκέν.

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jimmydimo: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά κατ αρχήν. @caeser k to 3g μου, κ ένα galaxy j5 της δικιάς μου, κάνει κάποιο είδος "soft reset" όταν κολλάει τελείως το κιν. Δηλ όταν δεν ανταποκρίνεται τίποτα, ούτε home button κλπ, κάνει ένα πιο γρήγορο restart, δε ζητάει pin κ.α. ” Κατάλαβα... ωστόσο όταν στο προφίλ σου έχεις δηλώσει σαν συσκευή το Note 3G και αναφέρεσαι στο "3G σου", εύκολα γίνεται η παρανόηση... Καλό είναι να διορθώσεις τη συσκευή στο προφίλ σου. ” Η συσκε…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά κατ αρχήν. @caeser k to 3g μου, κ ένα galaxy j5 της δικιάς μου, κάνει κάποιο είδος "soft reset" όταν κολλάει τελείως το κιν. Δηλ όταν δεν ανταποκρίνεται τίποτα, ούτε home button κλπ, κάνει ένα πιο γρήγορο restart, δε ζητάει pin κ.α.

• Εννοώ το 2) @lykman. Δηλ. ότι αν Α=classic modem router & B=XIAOMI, παλιά για να παίξεις με 2 συσκευές, έπρεπε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο Α, και να του πεις "Α my friend, θα είσαι μόνο modem τελικά και θα πασσάρεις το routing, wi-fi κ λοιπές εργασίες στην IP του Β". Για να μην σας μπλέξω (άσκοπα) με τεχνικά λοιπόν, απλοποίησα την ερώτηση. Την επαναδιατυπώνω, γιατί νομίζω ότι μάλλον σας μπέρδεψα περισσότερο. Για να πετύχουμε τη συνδεσμολογία, αν πάρουμε ένα xiaomi mini, ότι ρυθμίσεις έχουμε να…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

7+ οθόνη, εννοοείς οθόνη αναμένη, ανεξαρτήτως τι κάνεις, και εκτός του stand by? Εντάξει δε λέμε snapchat ή επεξεργασία φωτό ή βίνεο όλη την ώρα. Πως να το περιγράψω; Στο 3G με τη 7αρα rom μου έδινε την εντύπωση για ότι κι αν έκανα θα με έβγαζε μέρα άνετα και με τρελλή χρήση. (για την 8αρα δε σχολιάζω γιατί θα κανταντήσω κουραστικός και αηδία )

• Παράθεση από maddoctor: “Τι να μην κάνει routing?? ” Για να "παίξει" το νέο σου σύστημα με 2 συσκευές (hol+xiaomi) έκανες οποαδήποτε ρύθμιση ή πείραγμα στο router της hol?

• Σόρρυ γκάηζ αν έχει απαντηθεί, αλλά κώλωσα στις 20η σελίδα (από 56). Στο adsl modem σου, χρειάστηκε να κάνεις κάτι, ώστε να μην κάνει routing αυτό πια, και να το πασάρει στο xiaomi; Ή ότι ρυθμίσεις κάνεις είναι στο xiaomi;

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Ωώώώ΄1000 θενξ γκάηζ. Από διαχείριση μπαταρίας με τη νέα dev rom τι λέει; Και λέω διαχείριση και νέα rom, γιατί με 4850mAh στην v7 βλέπω είναι στην απόλυτη κορυφή. Και κάτι ακόμα: Στα κινητά που δεν βγαίνει η μπαταρία όπως αυτό, τι κάνεις άμα κολλήσει; Βέβαια στο 3G μου to "καταλαβαίνει" και κάνει μόνο του σε 1-2' reset. Κάνει το ίδιο; Υπάρχει κάποιο λινκ με κάποιο review που να λέει "σωστά" τα συν αλλά και τα πλην του; (όσοι το έχετε μπορείτε να κρίνετε καλλίτερα). (Μάλλον βάζω αγγελιούλα ζήτη…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Παιδιά ποιες οι διαφορές του "απλού" με το pro; Κάποιο λινκ τεχνικό αν γίνεται; Θενξ ιν αντβανς.

• Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από jimmydimo: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα και απο μενα ολα καλα για την ωρα σε redmi note 3g για την μπαταρια θα σας πω απο δευτερα ” Εμένα μόλις "παίξω" με οποιαδήποτε εφαρμογή για λίγο, το καταλαβαίνω για τη κατανάλωση σύντομα σε 6.8.11, (π.χ. opera με wi-fi, φωτογραφική μηχανή)Επίσης δε δούλευε το hotspot. Έδειχνε οκ, αλλά οι συσκευές ενώ συνδεόντουσαν, δεν είχαν Internet.Εσένα στα έκανε αυτά; Αν ναι, και αν έχεις τη δυνατότητα, και δεν βαριέσα…