Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.

• Σε Redmi Note 3G παρατήρησα κάτι ακόμα. Κάποιες φορές όταν πληκτρολογώ και κλείνω προσωρινά το πληκτρολόγιο (π.χ. να δω κάτι που κρύβει) μένει μαύρο στη θέση του πληκτρολογίου. Μόνο αν βγω κ ξαναμπώ φτιάχνει. Επίσης κόλλησε μία φορά την ώρα που του πάτησα τερματισμό. Έπρεπε να βγάλω μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Αυτό με το 2-3 φορτίσεις να στρώσει η μπαταρία ισχύει παιδιά; Αν ναι, υπάρχει τεχνική εξήγηση γι' αυτό; Ανησυχώ ιδιαίτερα. Τη πέρασα χτες το απόγευμα, μέχρι το βράδυ είχε φτάσει στα μισά. Σήμερα το πρωί, σε ούτε μισή ώρα χρήση (αναμμένη οθόνη) έπεσε στο 81%. Επίσης στην ανάλυση χρήσης βλέπω αυτό: 8c05c37e062365ace576308e31a47eb8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Redmi note 3G. Καλά πέρασε, με super user k dolby atmos (το είχα χάσει κανά 2 εβδομάδες). Εξακολουθεί το θέμα με τη σίγαση. Πχ. Αν την ενεργοποιήσεις κ κάνεις κλήση βγαίνει μόνη της. Κ αλλάζει τις εντάσεις (multi, ringtone, alarm κλπ) όπου του κατέβει. Παίζει να διορθωθεί αυτό; Περιμένω να δω τη μπαταρία γιατί έχει πολλές εκδόσεις που είναι σε κακό χάλι. Κ είναι πολύ κρίμα γιατί ένα από τα βασικά ατού του ήταν η τρομερή αυτονομία Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Εγώ τελικά στο Redmi Note 3g έχω θέμα ακόμα με το αθόρυβο. Τώρα κάνει διάφορα περίεργα. Αν το βάλω αθόρυβο, και καλέσω εγώ κάπου, ξαναμπαίνει σε ηχηρό. Σε κάποια φάση, δε ξέρω υπό ποιες προϋποθέσεις, μειώθηκε πολύ ή ένσταση ήχου ringtone. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Το χρειάζομαι καθημερινά το mute Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimmydimo: “Επειδή έχω διορθώσει κάποια χειροκίνητα, θα τα προσθέσει σε στυλ +30+3021022χχχχ ή έχει κάποια "ευφυία" και το καταλαβαίνει και όσα το έχουν ήδη, τα προσπερνάει; ” Ορίζεις πόσους αριθμούς-ψηφία έχει το κάθε τηλέφωνο.10 + το +30 Έτσι αλλάζει όσα "νούμερα" έχουν μείνει με 10 ψηφία.. ” ΩΩΩ θενξ βέρυ μουτς !!!

• Παράθεση από Bodai: “@cal διορθώνεται με το Number Fixer. Περνάς το +30 σε όλες τις επαφές σου και είσαι οκ ” Επειδή έχω διορθώσει κάποια χειροκίνητα, θα τα προσθέσει σε στυλ +30+3021022χχχχ ή έχει κάποια "ευφυία" και το καταλαβαίνει και όσα το έχουν ήδη, τα προσπερνάει; Κατά τα άλλα, εμένα μου έλυσε το θέμα με το αθόρυβο που είχα. Bρήκα και από που κάνεις custom πια στα theme. Μπαταρία μόλις πέρασαth rom, δε μπορώ να πω ακόμα, αλλά στης περασμένης βδομάδας νομίζω ότι είχε διαφορά στην κατανάλωσ…

• Κατ αρχή και πάλι μπράβο για την φοβερή προσπάθεια. Στο θέμα μας τώρα. Από χτες βράδυ αρκετά καλά σε Xiaomi_Redmi_Note_3G. Διόρθωσε το πρόβλημα που είχα με το Hotspot (tethering). Ήταν πολύ βασική έλλειψη για μένα. Εξακολουθώ να έχω θέμα με το αθόρυβο (από τη μπάρα). Αφού γινόταν μια κλήση, ξαναάλλαζε είτε On είτε off. Μόνο με restart έμενε εκεί που το άφηνες. Τώρα π.χ. το βάζω αθόρυβο, κάνω ότι καλώ, και ξαναμπαίνει σε ηχηρό. Διορθώνεται κάπως αυτό παιδιά; Στο UI , τα εικονίδια ή έχουν μεγαλώσε…

• Πως δηλώνεις συμμετοχή; Και γω κατά 99% είμαι μέσα.

• Το ζαχαρώνω για το κορίτσι XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Εμένα σε Redmi Note 3G δέιχνει πιο γρήγορη και smooth eν πρώτης. Λείπει όμως, όπως κ στη προηγούμενη (5.12.3 ??? νομίζω), η φραγή κλήσεων. Υπάρχει κάτι για αυτό; Χάρηκα που επανήθλε η μίξη για τα θέματα. Επίσης σε 5.12.3 & 5.12.10 "τρώει" 100-200ΜΒ RAM παραπάνω στην εκκίνηση από τη προηγούμενη (δε θυμαμαι ποιά). Υπάρχει κάποιος τρόπος, αν έχεις κάνει μια μίξη θεμάτων να τη σώσεις; Έτσι ώστε αν κάνεις άλλη ή δοκιμάσεις κάποιες έτοιμες να επανέλθεις σε αυτή και να μη την ξαναφτιάχνεις; Επίσης αν θ…