Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 226.
-
Τόσο χάλια η μπαταρία με την 5.12.17 βρε παιδιά; Τζάμπα ο κόπος; Ξαναγυρνάμε στην προηγούμενη; BTW, να ενημερώσω για μια τζάμπα τρομάρα που πήρα προσπαθώντας να την περάσω. Συνδέω-αποσυνδέω-ξανασυνδέω με καλώδιο usb το XRN2p με το laptop, ο Windows Explorer το βλέπει, αλλά περιεχόμενο φακέλων-αρχείων δεν βλέπει τίποτα! Δοκίμασα να ρίξω το zip αρχείο της 5.12.17 (μπας και...), αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν το αντέγραψε. Άλλαξα θύρα USB στο laptop, άλλαξα καλώδιο (πάντα με "ασφαλή αποσύνδεση"),…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Το fix της 5.12.17 rom το μετονομαζουμε για flash? ” Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι, όπως είναι το κάνεις Flash από την Αναβάθμιση της MIUI. ” Sorry, αλλά επειδή είμαι newbie & θέλω να είμαι 100% σίγουρος καθότι δεν μου έχει ξανατύχει, αυτό σημαίνει ότι κάνουμε τα ίδια με αυτά που κάνουμε όταν περνάμε ένα update μιας dev ROM; Ουσιαστικά δηλ. κάνουμε 2 φορές την ίδια διαδικασία με "drag & drop" το zipαρισμένο αρχείο χύμα στη μνήμη του κινητού, την 1η για το βασικό πακέτο "xiao…
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από caeser: “Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM... Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι! ” Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη. Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Και όσες φορές θέλουμε. …
-
Πολύ σωστά φαντάζεσαι. Over & AVE! Υ/Γ: Τζάμπα χάρηκα για το "Αγόρι"...
-
Αν στην microSD έχεις αρχεία που θέλεις να σώσεις πριν τη διαμορφώσεις, υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια ανάκτησης.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “ΩΩΩ ναι μόλις τη κατέβασα, προετοιμάζομαι για το φλασάρισμα χαχα! Όσον αφορά τη μπαταρία, το άνοιξα και το φόρτισα αμέσως μιας και ηταν στο 34%, χρειάζεται "στρώσιμο" π.χ. να το αφήνω μέχρι κάποιο ποσοστό; ” Να σου πω την αλήθεια ... πιστεύω είναι μύθος όλο αυτό με το Full φόρτιση .. ή το να το αφήσω να τελειώσει και να το φορτίσω για 8-12 ώρες... Προσωπικά με το που το πήρα έκανα κανονική χρήση και αυτή την στιγμή η μπαταρία μου δουλεύει γάν…
-
Παράθεση από pechr: “Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν ” Μα το Μεγάλο Μανιτού, τα Μεγάλα Πνεύματα πράγματι συναντιούνται!
-
Μήπως είναι θέμα κάρτας microSD που έχεις; Δοκίμασες να κάνεις backup στην εσ. μνήμη της συσκευής; Υ/Γ: Το έγραψα ότι δεν την έχω περάσει ακόμη περιμένοντας το fix, άρα δεν μπορώ να δοκιμάσω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Μέχρι αύριο το απόγευμα θα σας έχουμε δώσει fix για όλες τις ROM όσον αφορά τo Bug του καιρού και των Fonts.” Just checking... συνεχίζει να ισχύει για σήμερα τ' απόγευμα; Τρώγομαι με τα ρούχα μου να τη βάλω, αλλά περιμένω το fix.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από evankouros: “Έχω λογαριασμό στο en.miui.com, με το ίδιο username (λογικά & e-mail) που έχω εδώ. ” Αυτο είναι διαπίστωση/παραδοχή? Γιατί αν είναι ερώτηση ... σου απαντώ μάλλον όχι. Η διαδικασία εγγραφής εδω δεν ισχύει και για το en.miui.com ” Όχι, δεν είναι "διαπίστωση/παραδοχή", αλλά ενημέρωση. Το "ερωτηματικό" που έχω στην παρένθεση, είναι για το αν έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο e-mail για την εγγραφή μου & στους 2 λογαριασμούς (εδώ κι εκεί). Τα πραγματικά ερωτήμα…
-
Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το θέμα του score ενός smartphone/tablet. Ίσως έχει νόημα αν η σύγκριση γίνεται "εργοστασιακά", δηλ. υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες (ή/& τις ίδιες "εργαστηριακές" συνθήκες για όλα τα κινητά). Έτσι μπορούμε να έχουμε μια ιδέα "τι απίδια βάνει ο σάκος του" πριν το πάρουμε. Αφού το πάρουμε όμως & μετά, είναι τόσοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το score, που δεν έχει νόημα να το ελέγχουμε κάθε λίγο. Αυτό που έχει νόημα είναι να βλέπουμε αν δουλεύει καλά σε καθ…
-
Παράθεση από dmarccos: “Παράθεση από evankouros: “Γεια χαρά! Να ρωτήσω όσους πέρασαν την 5.12.17 αν το χαζοbug με το WiFi της 5.12.10/16 (εδώ η 1η αναφορά - εδώ η πιο εύκολη λύση) συνεχίζει να υπάρχει ή διορθώθηκε. Αν διορθώθηκε θα την περάσω, καθότι δεν με πολυενδιαφέρει το νέο χαζοbug με το widget του καιρού. ” Δε μου το κάνει πλέον οπότε διορθώθηκε. ” Thanks for the info! Αφού δεν την έβαλα ακόμη, περιμένω μέχρι να δοθεί το fix της.
-
Σαφώς & θέλω να μας ψηφίσω! Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1. Πήγα στο σχετικό link του en.miui.com, αλλά βαρέθηκα να διαβάζω όλα όσα λέει. Πού ακριβώς πάω (παρακαλώ δώστε συγκεκριμένο link) για να ψηφίσω τη δική μας κοινότητα; Στο MIUI Global Fan Sites που είναι στο τέλος των κατηγοριών & μόνο από τις 22 ως τις 29/12; 2. Έχω λογαριασμό στο en.miui.com, με το ίδιο username (λογικά & e-mail) που έχω εδώ. Δεν θυμάμαι όμως αν είναι ίδια τα στοιχεία που έχω δηλώσει στο Mi-Cloud/Mi-Account στις συσκευές…
-
Γεια χαρά! Να ρωτήσω όσους πέρασαν την 5.12.17 αν το χαζοbug με το WiFi της 5.12.10/16 (εδώ η 1η αναφορά - εδώ η πιο εύκολη λύση) συνεχίζει να υπάρχει ή διορθώθηκε. Αν διορθώθηκε θα την περάσω, καθότι δεν με πολυενδιαφέρει το νέο χαζοbug με το widget του καιρού.
-
Αναλυτική changelog
ΜήνυμαΧάρηκα όταν διαπίστωσα πως η πρόταση μου εισακούστηκε, καθότι το βασικό (en) Changelog της 5.12.17 εμφανίζεται πλέον στο βασικό post του σχετικού θέματος.
-
Αναλυτική changelog
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “(...) το change log της εκάστοτε ρομ, συνήθως το αναρτώ κάθε παρασκευή που βγαίνει στο θέμα της προηγούμενης ρομ, ώστε να ξέρει ο άλλος τι καινούργιο να περιμένει. Αυτό υποθέτω θα μπορούσε να μπει, αυτούσιο όπως είναι. ” Αυτό ακριβώς προτείνω, που είναι εύκολο & δίνει όλη την πληροφόρηση. Παράθεση από maddoctor: “Αλλιώς όπως σου είπα και σου εξήγησε και ο @caeser δεν μπορεί ο @MIUI_ART και ο @dnomikos που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις ρομ και τις μεταφράσεις, να γράφ…
-
Μόλις έκανα το 1ο μου (αν θυμάμαι καλά) Like στο fb, με το οποίο δεν ασχολούμαι/συνδέομαι σχεδόν ποτέ. Το αξίζετε όμως ένα Like για την προσφορά σας! a074.gif
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από Giannisagal: “λοιπον.....βγηκα από τις ρυθμίσεις και ξανά μπήκα και μου το ανοίγει για νέο κωδικό .....αυτό που προσεξα είναι πως όταν παταω το βελάκι για να μου δείξει τις πληροφορίες του νεου δυκτιου γυριζω πίσω και τότε δεν μπαίνει-ανοιγει να του δώσω κωδικό πρέπει να βφω από τις ρυθμίσεις και να ξανά μπω.Δεν είναι θέμα για μένα αλλά για τους φίλους που το έχουν το αναφέρω Βαγγέλη!! ” Επιβεβαιώνω. Το έκανα κι εγώ κι έπιασε. ” Έκανα δοκιμές & διαπίστωσα ό…