Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 226.
-
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, αλλά δεν χρειάζεται. Έχω αλλάξει αυτή την πλακετίτσα (το λεγόμενο charger board) 2-3 φορές. Αφού τώρα φορτίζει κανονικά, δεν υπάρχει λόγος να το σκαλίσω άλλο. Γιατί αδειάζει γρήγορα η μπαταρία ψάχνω, αλλά άκρη δεν βρίσκω. BTW, ας βάλω & μια photo από τα εσώψυχα του RN2. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50187/
-
Ανάποδα τα κατάλαβες αγαπητέ admin. Με τόσα ανταλλακτικά όμως που πήρα & τέτοιο τραχανά που άπλωσα, πώς να μην μπερδευτεί κανείς! icon_lol.gif Η camera δεν είναι αλλαγμένη. Είναι όμως ελεγμένη. Στο RN2p του γιου μου δούλευε, έστω & χωρίς να κάνει σωστό autofocus (τραβούσε "φλου" photos). Κι εγώ κάπου στο motherboard φαντάζομαι -δυστυχώς- ότι είναι η ζημιά, αλλά από controller κι εσωτερικό βραχυκύκλωμα δεν σκαμπάζω γρι. To charger board (προφανώς αυτό εννοείς "πλακετίτσα του USB Port") το άλλαξα …
-
Δεν το υπόσχομαι (λόγω συνηθισμένων οικογενειακών υποχρεώσεων/τρεχαμάτων), αλλά ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ. Όπως & να 'χει, καλό Xiaomiting εύχομαι!
-
Παράθεση από gaiosgf: “ακουστικο εχω αν θες σου το δινω. βιδες οχι. ισως βρεις σε κανενα μαγαζι με οπτικα ειδη τοσο μικρες. ” Θα το ήθελα το ακουστικό αν υπάρχει ακόμη. Έχω παραγγείλει (1$ τα 2 από το Ali), αλλά θα πάρει μήνα+ για να έρθουν. Μένω στη φτωχομάνα. Υ/Γ: Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον φίλο @gaiosgf που μου έδωσε το ηχειάκι του ακουστικού κι έκανα τη σχετική επισκευή.
-
Ευχαριστώ πολύ! Με προβληματίζουν κάποια θέματα στο αν θα πετύχει 100% η επισκευή του καταβρεγμένου RN2: - Η κυρίως camera δεν λειτουργεί. Όταν την ανοίγω βγάζει μήνυμα ότι δεν την βλέπει. Βάζοντας τη όμως στο ήδη επισκευασμένο RN2p, λειτουργεί. Φοβάμαι μήπως έπαθε κάποια ζημιά απ' το νερό η επαφή της στο motherboard. Είχα καθαρίσει όλες τις επαφές με ισοπροπανόλη, οπότε αν δεν δουλέψει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Σίγουρα θα κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας νέας ROM, ελπίζω αυτό να βοηθήσει. - Ο λόγος…
-
Μπορεί να εμφανίζομαι αραιά & πού , αλλά παραμένω πάντα πιστός fan αυτού του υπέροχου forum. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μη ρίξω κι εγώ την ψήφο μου. Ίδιο username, νομίζω ήταν η ψήφος 1500... παρά 1. Πετάμε πάλι! Όπως & τις προηγούμενες χρονιές, θ' ακολουθήσουν 2 ακόμη ψήφοι από τα mi account των παιδιών μου. Δεν συμμετέχουν εδώ, καθότι έχουν τον μπαμπά να τρέχει για τις ανάγκες των Xiaomi τους.
-
Τώρα που πήρα άδεια για τις γιορτές & ξεκίνησα να κάθομαι για λίγες μέρες, βρήκα χρόνο να ξαναμπώ στο αγαπημένο forum. Έτσι για την τιμή των όπλων λοιπόν, να ενημερώσω ότι τελικά παρήγγειλα από το dragon-tt την οθόνη με το front housing που έγραψα πιο πάνω. Όταν ήρθε την έβαλα όμως στο RN2 prime του γιου (αντί το RN2 της κόρης), γιατί έσπασε τελείως τη δική του. Νόμιζα ότι απλά θα βγάλω τη μια & θα βάλω την άλλη, αλλά τελικά είχε κι άλλα εξαρτήματα που έπρεπε να βγάλω απ' το παλιό για να βάλω στ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Έκανε δουλειά ή ακόμα νεκρή η οθόνη ? ” Μπα, τζίφος. Μόλις τέλειωσα με το επιμελές καθάρισμα όλων των επαφών, αλλά η οθόνη εξακολουθεί να είναι νεκρή. Λογικά η φθορά που κάνει τη ζημιά είναι η μαυρίλα που φαίνεται στην ταινία που συνδέει την οθόνη με το motherboard: P_20171015_092412_crpd.jpg Το έτριψα καλά, αλλά δεν φεύγει τελείως. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
-
Παράθεση από evankouros: “BTW, το καθάρισμα στις επαφές γίνεται με μπατονέτα εμποτισμένη σε οινόπνευμα (που μπορώ να το κάνω κι εγώ), ή θέλει κάτι άλλο ειδικότερο; ” Πριν κάνω την αγορά οθόνης έψαξα & βρήκα την απάντηση στο ερώτημα που έθεσα πριν, για να κάνω μια τελευταία δοκιμή με καθαρισμό επαφών που πρότεινε ο NasDriver. Την postάρω γιατί όλο & κάποιον άλλο θα ενδιαφέρει: - Για καθαρισμό επαφών (σχετικό youtube video) θέλει ισοπροπυλική αλκοόλη (αλλιώς 2-προπανόλη) υψηλής καθαρότητας (πάνω α…
-
Thanks NasDriver. Έλεγα να πάρω αυτή στα 22$ από τον κινεζογλυκούλη, αλλά αυτή (από το link σου) στα 24$ που έχει & το front housing μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση. Το ξέρεις το "μαγαζί"; Έχεις κάνει αγορές από αυτούς; BTW, το καθάρισμα στις επαφές γίνεται με μπατονέτα εμποτισμένη σε οινόπνευμα (που μπορώ να το κάνω κι εγώ), ή θέλει κάτι άλλο ειδικότερο;
-
Πρώτα-πρώτα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο skroutz είδα ότι οι οθόνες του XRN2 στην Ελλάδα ξεκινούν από ~35 €, οπότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο η επισκευή σε κατάστημα (με τα περαστικά είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τα 50 €). NasDriver, ποιες είναι οι επαφές της οθόνης που λες; Μπορείς να τις σημειώσεις στην παρακάτω φωτογραφία που τράβηξα; Αν δεν γίνει τίποτα με το καθάρισμα προσανατολίζομαι σε αγορά από Κίνα, γιατί θέλω 2 οθόνες (της κόρης δεν ανάβει & …
-
Χαιρετώ (μετά από πολύ καιρό ) την όμορφη παρέα! Γράφω εξαιτίας ακόμη ενός προβλήματος, μπας & μπορεί κάποιος έμπειρος να δώσει οικονομική λύση: Μετά από καλό βρέξιμο (όχι όμως βούτηγμα) από κύμα σε βάρκα τον Αύγουστο, η οθόνη στο XRN2 της κόρης μου δεν ανάβει. Το κινητό όμως δουλεύει. Το ξέρω γιατί έκανα τράμπα τις οθόνες στα κινητά γιου (XRN2 prime) & κόρης (XRN2). Βάζοντας την οθόνη του XRN2p (του γιου - που ανάβει) στο XRN2 (της κόρης), η οθόνη ανάβει. Βάζοντας την οθόνη του XRN2 (της κόρης …
-
Ψήφισα ως evankouros και θα συνεχίσω με τους λογαριασμούς των παιδιών μου. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία και για φέτος.
-
Παράθεση από kok8: “6. Μετά επιλέγω «Xiaomi Android Interface» και πατάω «Επόμενο». ” Έκανα τα προηγούμενα 5 βήματα. Μετά όμως δεν μου εμφανίζει αυτή την επιλογή. Σημειώνω ότι πριν μπω στη διαδικασία, είχα κάνει "Απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής" των W10. edit: Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω στο laptop το Mi PC Suite ή/& κάτι άλλο για να προχωρήσει η διαδικασία;
-
Παράθεση από gkalen: “Από βδομάδα ίσως έχουμε XTRV και στις Stable , θα δούμε .... ” Μόλις το είδα αυτό & θέλω να ρωτήσω αν είναι καλύτερα να περιμένω λίγο για την XTRV Stable. Όχι ότι ξέρω τι σημαίνει αυτό , αλλά φαντάζομαι πως κάτι καλό θα είναι!
-
Παράθεση από gkalen: “@evankouros Ασ'το θα το δούν τα παιδιά ... σημαίνει ότι θα το δούν τα παιδιά σου το τηλ... πως πάει και πώς συμπεριφέρεται και θα καταλαβουν ότι έχει αλλάξει ή απόδοση της συσκευής προς το καλύτερο ( εφόσον δεν το χρησιμοποιείς εσύ το τηλ.. ) ” ΧΑ-ΧΑ! Ούτε καν πήγε το μυαλό μου εκεί. Νόμιζα πως εννοούσες ότι θα δουν κάποια παιδιά στο forum. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που είχα καταλάβει λοιπόν. Thanks ακόμη μια φορά.
-
Κάνω παράθεση του προηγούμενου post μου, γιατί δεν πήρα απάντηση. Αν κάποιος γνωρίζει στα σίγουρα την απάντηση κι έχει την καλοσύνη, παρακαλώ να μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από gkalen: “@evankouros Το supersu διαγράφεται μετά από εγκατάσταση ρομ ( αν δεν είναι Developer rom ) .. Ασ'το και θα σου πουν τα παιδιά τι αλλαγές θα δουν και θα καταλαβουν .. ” Sorry, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς. - Τι ν' αφήσω & πού; - Τι θα μου πουν & ποια παιδιά; - Ποιες αλλαγές θα δουν…