Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 226.
-
Γεια χαρά στη φανταστική κοινότητα! Επειδή έχω πολύ καιρό να κάνω ROM update στα XRN2 των παιδιών μου (φοράνε ακόμη την 5.12.31) & ξέχασα πώς γίνεται, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για το update; Είδα τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)", αυτόν να ακολουθήσω; Να ρωτήσω επίσης αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να κάνω το update σ' αυτή την έκδοση, ή να τ' αφήσω με την 5.12.31 μια & δεν μου έχουν κάνει ιδιαίτερα παράπονα.
-
Παράθεση από pechr: “Χαρακτηριστικά του πολυμέτρου: - Η ενεργειακή κατανάλωση του συγκεκριμένου πολυμέτρου είναι 16 mAh/h που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να το αφαιρέσετε από τον υπολογισμό που περιγράφω παραπάνω θα πρέπει να αφαιρέσετε το ποσό των 16mAh/h… δηλαδή αν η φόρτιση κράτησε 4 ώρες τότε στον υπολογισμό θα πρέπει να αφαιρέσετε 4 x 16 = 64mAh που φυσικά έχει και αυτή η μέτρηση σφάλμα +/- 2% αλλά είναι αμελητέο για να το λάβατε υπόψιν. - Υπόψιν ότι η αποθήκευση 10 θέσεων μνήμης λειτουργεί μ…
-
Το πήγα εκεί που είπε ο Bodai. Το επισκεύασαν αυθημερόν. Δεν χρειάστηκε αλλαγή όλης της πλακέτας, προφανώς κάποια κολληση έγινε. Κόστος 20€ (+ΦΠΑ). info: Μου είπαν ότι το πρόβλημα στη θύρα φόρτισης των τηλεφώνων/tablet συνήθως δημιουργείται όταν τα φορτίζουμε & ταυτόχρονα τα χρησιμοποιούμε, διότι κουνιέται το βύσμα στην υποδοχή.
-
ΧΑ-ΧΑ! Ηλεκτροκόλληση με soldering iron (αλλιώς τη λένε;), όχι με μεγάλο για να φτιάξω κάγκελα! Κι εγώ κάπου σ' αυτό το microUSB port του κινητού πιστεύω ότι οφείλεται το πρόβλημα. Σκέφτηκα μήπως απλά είχε ξεκολλήσει κάποια επαφή & μπορούσα να την κολλήσω. Θα πάρω τηλ. εκεί που μου πρότεινες για να ρωτήσω αν έχουν ανταλλακτικό. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
-
Γεια χαρά στην καταπληκτική κοινότητα μας! Γράφω μετά από κάμποσο καιρό, εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματος που παρουσίασε το XRN2 της κόρης μου: αδυναμίας φόρτισης μπαταρίας. Για να προλάβω πιθανές βιαστικές απαντήσεις, ενημερώνω ότι η συσκευή χρησιμοποιείται πάνω από 6 μήνες, σίγουρα δεν είναι θέμα αφαίρεσης της ζελατίνας από καινούρια μπαταρία. Πιθανολογώ ότι κάτι χάλασε στη θύρα φόρτισης του κινητού (μάλλον κάποια επαφή ξεκόλλησε), διότι έλεγξα πως η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα (την έβαλα στο…
-
Καρντάσι, δεν έχω το κουράγιο να δω 45' video, αλλά έχοντας δει προηγούμενα video που έχεις ανεβάσει, είμαι βέβαιος ότι θα έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!
-
Παράθεση από arist1976: “Βασικά ενώ κάνω κανονικά αγορές με τη κάρτα, δεν μπορώ να σηκώσω λεφτά από ΑΤΜ καμίας τράπεζας. Καμια ιδέα;” 1. Την είχες ενεργοποιήσει σε κατάλληλο ATM (chip enabled) με το PIN της κάρτας (όχι της εφαρμογής) που σου έστειλε η Revolut; 2. Έλεγξε τα PIN. Αν είχες αλλάξει το PIN της κάρτας (έβαλες άλλο μέσω της εφαρμογής σε σχέση μ' αυτό που σου είχε στείλει η Revolut), είναι πιθανό να έγινε μπέρδεμα. Μετά από εισαγωγή λάθος PIN 3 φορές, η φυσική κάρτα κλειδώνει. 3. Αν δεν…
-
Παράθεση από tecu: “Επανέρχομαι για να αναφερω κατι περίεργο που μου συνεβει. Πηρα ενα νεο καλωδιο micro usb και παρατηρησα μεγαλυτερους χρονους φορτισης. Ξανα στο εργαστήρι όπου και διαπιστώνω το κουλό. Με το παλιο μου καλωδιο , με αδειο το κινητο , ρευμα φορτισης 1,37 Α τιμη αναμενόμενη και φυσιολογικη , Την ιδια χρονικη στιγμη με το νέο καλωδιο (εννοείται με τον ιδιο φορτιστή) η φορτιση μας δεινει μόνο 0,79 σχεδόν το μισο. Αρα προσοχη σε καποιους φίλους που διαμαρτυρονται οτι η φορτιση αργεί …
-
Δεν έκανα πρόσφατα καμιά προσπάθεια αγοράς για να μπορώ να επιβεβαιώσω αν είχα ή όχι πρόβλημα, σίγουρα όμως δεν μ' αρέσουν οι πολλαπλές αναφορές για αποτυχία συναλλαγών μέσω PP με τη Revolut. Παράλληλα να ενημερώσω όσους δεν το πήραν είδηση ότι έγιναν & κάποιες αλλαγές στις χρεώσεις. Αυτές όμως δεν πιστεύω να μας πολυενδιαφέρουν, γιατί έχουν κυρίως να κάνουν με αναλήψεις μέσω ATM & top-up μέσω πιστωτικών σε USD. Παράθεση από Revolut - Fair Usage Policy: “ ATM Withdrawals ATM usage is FREE for up…
-
Σημαντικές αλλαγές σ' αυτή τη dev, γενικά καλές οι αναφορές μέχρι στιγμής, σκέφτομαι να ξεκολλήσω τα XRN2 από την 5.12.31 που τΑ έχω αφήσει. Thanks ακόμη μια φορά για τη δουλειά-προσφορά του team!
-
Παράθεση από pechr: “Με τα πολύμετρα USB έχεις τις παρακάτω δυνατότητες: - Ελέγχεις το στιγμιαίο ρεύμα φόρτισης. (Amperes) - Την τάση φόρτισης (Volt). - Την κατανάλωση φόρτισης. (mAh) Που είναι το ρεύμα φόρτισης μπαταρίας + ρεύμα λειτουργίας συσκευής ” Πολύ καιρό πριν διαβάσω το θέμα, είχα αποφασίσει να πάρω ένα τέτοιο gadgetάκι. Για την ακρίβεια, είχα βάλει στο μάτι το XTAR VI01 (μ' αρέσει η XTAR σαν εταιρεία κι είχα διαβάσει καλό test review), οπότε το παρακολουθούσα & το παρήγγειλα από το fas…
-
Πολύ ενδιαφέροντα κι ευχαριστούμε , ασχέτως αν δεν γνωρίζουμε όλοι (πρώτος άσχετος εγώ ) τι κάνουν όλ' αυτά.
-
Ωραίο gadget, είμαι μέσα κι εγώ.