Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 226.
-
Παράθεση από karlesg: “Αν έχεις TWRP recovery και πάρεις ένα πλήρες backup (να συμπεριλάβεις και το nvram partition) δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Γενικά καλό είναι να έχει κάποιος αυτό το backup και στη συσκευή του και να το κρατήσει και κάπου αλλού για ασφάλεια. (το backup βρίσκεται μέσα στο φάκελο TWRP) ” Έχω περασμένες (με τον οδηγό καθαρής εγκατάστασης του "caeser") ελληνικές dev (τα έχω αφήσει στην 5.12.31), οπότε TWRP έχουν. Από εκεί κι ύστερα όμως, δεν ξέρω ούτε καν πώς γίνεται το πλήρες ba…
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από elpa02: “Και εγώ που πέρασα stable root ειμαι. Αφού γλαδαρς την rom το twrp μετά ρώτησε για root το κάνα τελος. ” Τι θέλει να πει ο ποιητής; ” Παράθεση από makis1024: “Καθαρή εγκατάσταση =γδάρεις την ρομ, από τα συμφραζώμενα!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Παράθεση από flowin_through: “Ακριβώς αυτό, τίποτα άλλο. ” ΧΑ-ΧΑ! Εσείς θα βγάζατε άκρη & με χρησμό της Πυθίας!
-
Με 'γεια στους τυχερούς!
-
Παράθεση από prekasg: “δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστειλω σε e-mail το προβλημα κτλ δεν πειραζει εχασα 10ευρω αλλα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω μαζι τους ” Συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι δεν χάθηκαν, αρκεί να έβαλες σωστά τα υπόλοιπα στοιχεία. Προσωπικά έδωσα εντολή transfer στις 28/1 (Πέμπτη) βράδυ & σήμερα (Τρίτη 2/2), δηλ. μετά από 2 εργάσιμες (Παρασκευή & Δε…
-
Ενώ έχω το AdBlock προς αποφυγή διαφημίσεων, για λόγους ενίσχυσης του forum το είχα απενεργοποιήσει. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσα πολύ αργό φόρτωμα των σελίδων. Υπέθεσα πως ήταν λόγω αργού φορτώματος των διαφημίσεων, οπότε το ξαναενεργοποίησα & ο χρόνος φορτώματος επανήλθε στο φυσιολογικό. Σημ.: Δεν είναι τόσο "παράπονο", όσο ενημέρωση μπας & βρεθεί λύση ώστε να απενεργοποιήσω πάλι το AdBlock στο forum. Αν δεν αξίζει ως θέμα ή πρέπει να μεταφερθεί, no problem.
-
Βρε παιδιά, πέρα από τον κατατοπιστικότατο οδηγό, καλό είναι να διαβάζουμε -τουλάχιστον- τις συχνές ερωτήσεις & τις απαντήσεις. Η πλήρης απάντηση λοιπόν για χρήση σε ATM είναι ότι η Revolut δεν κρατάει προμήθεια τους πρώτους 12 μήνες, αλλά εξαρτάται από την τράπεζα αν θα κρατήσει προμήθεια για τη χρήση της. Παράθεση από revolut.com/faq: “What is the fee structure? The Revolut app and multi-currency card are completely free. Revolut offers the very best exchange rate available and applies no char…
-
Anyway, καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. Μια χαρά αναμνηστικό δωράκι της υπέροχης & απόλυτα επιτυχημένης (σε ό,τι περνούσε απ' το χέρι μας) προσπάθειας που κάναμε θα είναι οτιδήποτε κερδίσει κανείς.
-
Ιδέες για T-Shirts;
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Όσο αφορά τη φανέλα, εγώ στις ιδέες μου είμαι λίγο ακραίος. Γι`αυτό αν υπάρχει κανένας σχεδιαστής τι θα λέγατε για τον Mitu να ψήνει πιτόγυρο? Σκεφτείτε τον Μίτου με την ποδιά του ψήστη (αυτή την άσπρη), το καπελάκι του, πίσω από ένα πάγκο και να δίνει πιτόγυρους. Αντί γύρους μέσα να έχει τυλιγμένα κινητά. Ανωμαλίαααααα στο μέγιστο ” Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Μπλουζάκι για ενίσχυση της κοινότητας θα ήθελα κι εγώ, αλλά όσο πιο διακριτικό/οικονομικό γίνεται. Από πό…
-
Παράθεση από kostas: “καλημέρα, έχω και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, πολύ καλή. Την έχω συνδέσει και με το paypal. Έχω όμως μια απορία. Δεν ξέρω τι έγινε και κάποια στιγμή όταν φόρτωσα €€€€ και έκανα κάποιες αγορές είδα ότι μια αγορά έγινε με € και οι υπόλοιπες σε λίρες. Τώρα έχω ένα υπόλοιπο σε € και άλλο ένα σε λίρες. Μπορώ να μεταφέρω τα €€ και να έχω ένα μόνο υπόλοιπο σε λίρες; ή πως μπορώ να κάνω μια αγορά και να χαλάσω τι υπόλοιπο που έχω σε €€? Η πρώτη μου αγορά έγινε μέσω paypal, αλλά στη…
-
Ενημερωτικά, η φυσική κάρτα Revolut περνάει μια χαρά στις ΗΠΑ (όπως ήταν αναμενόμενο). Την έδωσα στην κόρη μου (πήγε για εκπαιδευτικό ταξίδι λίγων ημερών) & τη χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα. Οι Αμερικάνοι δεν της είπαν τίποτα που γράφει το όνομα μου (κι αυτό αναμενόμενο). Ένας που ρώτησε του είπε ότι είναι του πατέρα της κι αυτό ήταν όλο.
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από evankouros: “Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει ν' αφιερώσετε λίγα λεπτά για να το διαβάσετε όλο από την πηγή του. ” Πως θα το διαβάσουμε ;; .... μας ζητάει να εγγραφούμε στο φόρουμ ” Ως "πηγή" εννοώ "Το Ποντίκι". Το link είναι στην παράθεση από αυτό. Αν θέλετε να διαβάσετε & τα υπόλοιπα που είχαν γραφεί παλιότερα στο toyotaclub, η εγγραφή είναι δωρεάν. Παράθεση από geobas: “Παραπληροφόρηση ??? So what's NEW . Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση(sic) , όπως την ξέρουμε σήμε…
-
Με αφορμή ένα πολύ ενημερωτικό άρθρο που διάβασα στο "Ποντίκι", θυμήθηκα ένα σχετικό θέμα που είχα ανοίξει σε άλλο forum. Είχα περιγράψει την ουσία του θέματος ως εξής: Παράθεση από evankouros: “στον σημερινό κυκεώνα της πληροφόρησης/παραπληροφόρησης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί & να ψάχνουμε καλά ποια είναι η αλήθεια & ποιο είναι το ψέμα ” Δεν θα παραθέσω όλο το άρθρο παρά μόνο την αρχή του, προκειμένου να μην επιβαρύνω τους server του forum. Από τη συνέχεια του αφήνω μόνο τις "επικεφαλίδες", …
-
Παράθεση από jameira: “Γράφτηκα και εγώ στο Revolut και έκανα την πρώτη μεταφορά απο τράπεζα πειραιώ. Δυστηχώς ξέχασα να βάλω τον αριθμό reference. Η τράπεζα μου ζητάει 15€ για ακύρωση. Έστειλα email στη Revolut για λύση και περιμένω απάντηση. Μήπως κάποιος ξέρει την λύση για να να ξεμπερδέψω γρήγορα; Ευχαριστώ. ” Δοκίμασε να επικοινωνήσεις & με το live support της εφαρμογής για γρηγορότερα, γράφοντας όλα τα στοιχεία της κατάθεσης (μέρα, ώρα, swift-bic τράπεζας). Σκάναρε το αποδεικτικό της μεταφ…