Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 226.

• Παράθεση από pechr: “Από Εθνική Τράπεζα είναι 1 ευρώ προμήθεια ΕΤΕ και 6 ευρώ προμήθεια για εμβασμα για τράπεζα εξωτερικού. Σύνολο 7 ευρώ. Επιβεβαιωμενο ” Ανσφέρεσαι στο γκισέ; Γιατί από internet banking είναι μόνο 1 ευρώ, αρκεί να επιλέξεις έξοδα από κοινού (η Revolut δεν χρεώνει προμήθεια για top up).

• Παράθεση από prekasg: “Ειναι καπως αργοι ομως νομιζω ... 15/1 εχω στειλει λεφτα και ακομα 0 μου εμφανιζει ” Αν πρόκειται για την 1η φόρτιση κι έβαλες σωστά στοιχεία, μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Παίρνει περισσότερες μέρες. Υπάρχει βέβαια κι η πιθανότητα να μην τα έστειλε (άμεσα ή καθόλου) η τράπεζα. Το έλεγξες;

• Ωραίος & χρήσιμος οδηγός. Ενημερωτικά, έχω βγάλει Revolut εδώ & κάποιους μήνες & κάνω αγορές απ' έξω χωρίς πρόβλημα (έτσι πήρα το 2ο XRN2p). Να συμπληρώσω σχετικά με την επαλήθευση των στοιχείων μας ("Verify my identity") όπου απαιτείται καταχώρηση κι άλλων προσωπικών πληροφοριών (photo - ταυτότητα, πως είναι μια διαδικασία που δεν χρειάζεται να την κάνουμε αν δεν σκοπεύουμε να βάλουμε στη Revolut πάνω από 1000 GBP το χρόνο (~1320 € με σημερινή ισοτιμία).

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από galiatsosgio: “Τώρα οπότε πρέπει να ρωτήσω αν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Αλλάζουν οι επαφές με κάποιον τρόπο; ” Βεβαια αλλάζουν, το θέμα είναι πως θα παραγγείλεις το ανταλλακτικό με τα Capital Controls?? ” Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control ” +1! Έχω βγάλει Revolut εδώ & κάποιους μήνες & κάνω αγορές απ' έξω χωρίς πρόβλημα & με πολύ καλή ισοτιμία €/$.

• Παράθεση από geobas: “Και καλά θα κάνεις , αλλά πως γίνεται να δουλεύει η Ακύρωση , σε ένα μήνυμά σου που θες να διαγράψεις όταν το βλέπεις πως έχει βάλει όλες αυτές τις παραθέσεις . Εγώ προσπάθησα αλλά το βλέπω ακόμα εκεί ? ” Για edit στην παράθεση, απλά πατάμε το διαφανές τετράγωνο πάνω αριστερά στα εργαλεία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9318/ Αυτό γίνεται μαύρο & βλέπεις πλέον το αναλυτικό BBCode, όπου μπορείς εύκολα να κόψεις όποιο μέρος της παράθεσης θέλεις (ή & όλη αν έχεις …

• @ karlesg: Είσαι πραγματικός "Δάσκαλος"! Απλά υποκλίνομαι στη διάθεση σου για επεξήγηση-βοήθεια μ' όλ' αυτά που έγραψες!

• @ karlesg: Άψογος! Περιμένουμε τη συνέχεια με τα συμπεράσματα σου για το XRN2.

• Χρήσιμο θέμα! Έχω την απλή έκδοση του Greenify σε όλα μου τα κινητά/tablet, ανάμεσα στα οποία τα 2 XRN2 των παιδιών μου. Δεν είμαι κανένας ειδικός για να ξέρω κατά πόσο κάνει καλή δουλειά. Το είχα βάλει γιατί είχα διαβάσει μόνο θετικά σχόλια όσον αφορά το "σκότωμα" των άχρηστων εφαρμογών. Δεν ξέρω βέβαια ποιες εφαρμογές είναι ασφαλές να το βάλω να "σκοτώνει", με εξαίρεση αυτές που έχουν κατέβει μετά την αγορά του. Πολύ θετική λοιπόν η προσπάθεια ενημέρωσης, ώστε να μάθουμε ποιες εφαρμογές συστήμ…

• Παράθεση από mixaliscy: “Να πω απλά κάτι για τις ψήφους. Θεωρώ επιπόλαιο να βάζει κάποιος μια Ρομ και μετά από 1 ώρα να ψηφίζει την συνιστώ σε όλους (μπορεί όντως κάποιος να έκανε εξονυχιστικό έλεγχο αλλά αν υπάρχει να είναι ένας). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου πολλούς. Αν το κάνουμε όλοι έτσι τότε όλες οι Ρομ θα ήταν τέλειες άρα χαμένος και σκοπός της ψηφοφορίας. ” Συμφωνώ, με εξαίρεση ότι όποιος λέει τη γνώμη του δεν παίρνει στο λαιμό του κανέναν. Μεγάλα παιδιά είμαστ…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από evankouros: “Πολύ καλή ιδέα! Θα ήταν ίσως χρήσιμο να φαίνεται ή προτίμηση ανά συσκευή, γιατί έχω παρατηρήσει (από τα σχόλια στις διάφορες εκδόσεις) ότι παίζει ρόλο. Αυτό όμως σίγουρα θα έκανε το δημοψήφισμα πιο περίπλοκο. ” Θα μπορούσαν να γίνουν τόσα, όσες είναι και οι συσκευές, στην αντίστοιχη συσκευή, εσωτερικό δημοψήφισμα της κάθε συσκευής δηλαδή ” Σωστός ο Δάσκαλος!

• Για τους φίλους που ρωτάνε: Στην 6.1.7 έχουν αναφερθεί τα προβλήματα με το youtube & τη μη εμφάνιση σήματος (ενώ έχει) στη sim1. Γι' αυτούς τους λόγους έμεινα στην 5.12.31 & περιμένω την επόμενη & τις εντυπώσεις από αυτή.

• Πολύ καλή ιδέα! Θα ήταν ίσως χρήσιμο να φαίνεται ή προτίμηση ανά συσκευή, γιατί έχω παρατηρήσει (από τα σχόλια στις διάφορες εκδόσεις) ότι παίζει ρόλο. Αυτό όμως σίγουρα θα έκανε το δημοψήφισμα πιο περίπλοκο.

• Παράθεση από maddoctor: “Όπως είπε και ο admin, αυτή την στιγμή από τα μέλη του φόρουμ του γίνεται μία φοβερή έμμεση διαφήμιση που του έχει αυξήσει τις πωλήσεις κατά πολύ. Το να δίνει δωράκια, απλά βοηθάει στην διατήρηση αυτής της έμμεσης διαφήμισης. Το να αποκτήσει λοιπόν χώρο στο φόρουμ, 1) θα του απασχολούσε χρόνο από το 24ώρο του, αφού θα έπρεπε να το παρακολουθεί/ενημερώνει, 2) σίγουρα θα βοηθούσε ελάχιστα ως καθόλου στις πωλήσεις του. ” Συμφωνώ. Δεν σκέφτηκα/πρότεινα όμως ν' αποκτήσει διαφ…

• Την περίπτωση σου εννοούσα. Thanks για την ενημέρωση.

• Παράθεση από jor: “Παράθεση από efkolo: “Δεν έχω κάρτες sim γιατί είναι μεγάλες και δεν θέλω να τις κόψω σήμερα. Ωστόσω το ίδιο βλέπω όποια sim και να επιλέξω. ” Ξέρετε εάν χρεώνουν οι πάροχοι το κόψιμο των sim ?? ” Τις SIM δεν τις κόβει πλέον κανένας απ' τους "μεγάλους". Βρες ένα μαγαζί (ακόμη & πολύ μικρό) που πουλάνε tablet/κινητά/θήκες ή/& κάνουν service σ' αυτά. Κατά 99,9% θα έχουν κόφτη & θα στην κόψουν δωρεάν. Αφού την πάρεις, λείανε με μια μικρή λίμα (ή ξύσε μ' ένα ψαλιδάκι) τις ακμές, ώ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ο yeso είναι καλός έμπορος και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο είναι απαράδεκτος όσον αφορά την συμπεριφορά του στα mail και στο Skype. Δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει σε καμία απολύτως από τις πρότασεις που του έκανα. Βέβαια λογικό είναι, αφού μπορεί και πουλάει τρελά με έμμεση διαφήμιση χωρίς να του κοστίζει τίποτα . Εσείς βέβαια σε προσωπικό επίπεδο είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε. ” Αφού διάβασα όλο το θέμα κι είχα εντυπωσιαστεί με τα όσα γράφονταν για το yeso52…

• Surfάροντας έπεσα στο θέμα & θυμήθηκα το Mi Power Strip που έχω εδώ & κάνα δίμηνο κι ακόμη δεν το χρησιμοποίησα, γιατί δεν βρήκα πού έχω τον adaptor. Σκέφτηκα να κόψω το καλώδιο να του βάλω φις σούκο (με γείωση), αλλά μ' άρεσε τόσο πολύ το δικό του φις που θεώρησα πως θα 'ταν κρίμα.

• Συμφωνώ απόλυτα με τους MIUI_ART, Bodai & Sam. Το έχω ξαναγράψει ότι είναι προτιμότερο να γράφουμε ήπια, "σφάζοντας με το βαμβάκι" όπου χρειάζεται. Με την επίθεση-γκρίνια δεν κερδίζουμε κάτι. Τουναντίον, θα καταντήσουμε η γραφική κοινότητα με τη ρετσινιά. Ας τους δείξουμε ότι συνεχίζουμε να έχουμε υψηλό επίπεδο πολιτισμού, δείχνοντας τους τα λάθη τους με κόσμιο τρόπο.

• Παράθεση από g_koul: “Καλη χρονια σε ολους κα καλως σας βρηκα ειμαι καινουργιος στα xiaomi και στο forum εχω το Xiaomi Redmi 2A 4G LTE 4.7" πια rom πρεπει να κατεβασω ” Από τον πίνακα στο 1ο post αυτού του θέματος κατεβάζεις την τελευταία ROM για τη συσκευή σου. Μετά ακολούθησε τον οδηγό "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)" για να την περάσεις. Καλωσόρισες!

• Για το bug με το σήμα της SIM1 άνοιξα σχετικό θέμα στο Bugtracker: - [6.1.7] Η SIM1 δείχνει πως δεν έχει σήμα, αλλά έχει!