Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 226.

• Γνωρίζω το "[MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα", αλλά: 1. Δεν μ' αρέσει να περνάω τη νέα ROM & μετά να πρέπει να ξαναflashάρω το [MOD] μόνο & μόνο για να δουλέψει η "μαμά" εφαρμογή των sms. 2. Θεωρώ δύσχρηστο τον τρόπο λειτουργίας του [MOD] & δεν μ' αρέσει να γράφω "ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ" (ούτε greeklish). Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου προτείνει καμιά καλή free εφαρμογή (κατά προτίμηση να μην κολλάει & να μην είναι "βαριά") που μπορώ να κατεβάσω, ώστε να μπορώ να γράφω…

• Επειδή δηλ. δεν ψήφισαν αναλογικά μ' εμάς που το πήραμε πατριωτικά, σημαίνει ότι είναι γτπ; Διαφωνώ μ' αυτή την άποψη. Απ' όλα τα Xiaomi-MIUI forum μπορεί να υπάρχει κέρδος για όλους μας με τα θέματα/post/δουλειά τους, ακόμη κι αν έχουν ελάχιστα post ή/& συμμετοχή (όχι μόνο σε διαγωνισμούς του global, αλλά ακόμη & στο ίδιο το forum τους). Διαφωνώ επίσης με την άποψη ότι δεν θα πρέπει να συμμετέχουμε ξανά στο διαγωνισμό σε περίπτωση που δεν μας δώσουν την συνολική πρωτιά. Πέρα από το γεγονός ότι …

• Παράθεση από takisfrag: “Συμφωνώ απόλυτα και θα προσθέσω συγχαρητήρια για όλα τα fan club όχι μόνο τους 3 πρώτους !! ” Αυτό ακριβώς (όλα τα Xiaomi-MIUI fan club) εννοούσα με το "κλπ-κλπ...". Παράθεση από arist1976: “Συμφωνώ και εγώ μαζί σου αλλά δεν νομίζω οτι ειχε κάποιος προθεση να προσβάλει ή να υποτιμήσει κανέναν. Είναι μια ψιλή καζούρα για καλαμπουράκι. Οπως μετά από εναν αγώνα ποδοσφαίρου. Δεν θελεις να προσβάλεις τον κολλητό σου αλλά τον πειράζεις και λίγο. Ουτε εγώ εγραψα για γατακια κλπ…

• Επειδή πολύ κουβέντα έγινε για Ινδούς & "γατάκια", η άποψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να τους αφήσουμε στην ησυχία τους. Μας αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια που βγήκαμε πρώτοι στην ψηφοφορία , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκλίζουμε συνέχεια τους άξιους αντιπάλους μας. Κι αυτοί τη δουλειά τους κάνανε, όσο καλύτερα μπορούσαν. Εμείς φέτος την κάναμε καλύτερα. Του χρόνου ίσως την κάνει κάποιος άλλος. Πώς θα μας φαινόταν αν μας αποκαλούσαν "γατάκια"; Μπράβο λοιπόν στους Ινδούς για τη 2η θέση τ…

• XIAOMI REDMI NOTE 2 BATTERY CHARGE

evankouros - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ενδιαφέρον & ωραία παρουσιασμένο θέμα.

• Είστε απίστευτοι! Καλή χρονιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, πάντα με ΥΓΕΙΑ!

• Μέχρι ποια ώρα σήμερα τρέχει η ψηφοφορία;

• Παράθεση από dimitris08: “Παράθεση από mixaliscy: “Ενώ ένα άλλο θέμα που πολυσυζητήθηκε σε άλλο χώρο και υπάρχει ακόμη είναι το θέμα του φακού και του φλας που για κάποιο περίεργο λόγο κιτρίνισε (αντί το λευκό φως που υπήρχε μέχρι τώρα) σε πολλούς μας έτσι ξαφνικά. ” Ενώ όταν διάβασα που το γράψατε πρόσεξα κι εγώ ότι το φλας ήταν πλέον κίτρινο, αφού έτρεξα τα hardware tests του κινητού για να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λευκό led, τώρα το φλας είναι ξανά άσπρο. Δε ξέρω τι μπορεί να έγινε…

• Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από evankouros: “Έχουμε 2 XRN2, ένα ο γιος μου (prime) κι ένα η κόρη μου (standard). [...] Τους βάζω να ψηφίσουν άμεσα. ” Ψήφισε κι ο... γιος μου. Username "Kostantis" στο global (post #4793 στην ψηφοφορία). Αν δεν κάνω λάθος ήταν η ψήφος Νο 1044 (ή 1045). Πάμε για ψήφο... της κόρης! ” Ψήφισε κι η... κόρη. Πρέπει να ήταν η ψήφος Νο 1048 (username "ChrysaEK" στο global - post #4797 στην ψηφοφορία). [edit: Διαγραφή των υπολοίπων που είχα γράψει για λόγους "πολιτι…

• Παράθεση από evankouros: “Έχουμε 2 XRN2, ένα ο γιος μου (prime) κι ένα η κόρη μου (standard). [...] Τους βάζω να ψηφίσουν άμεσα. ” Ψήφισε κι ο... γιος μου. Username "Kostantis" στο global (post #4793 στην ψηφοφορία). Αν δεν κάνω λάθος ήταν η ψήφος Νο 1044 (ή 1045). Πάμε για ψήφο... της κόρης!

• Έχουμε 2 XRN2, ένα ο γιος μου (prime) κι ένα η κόρη μου (standard). [edit: Διαγραφή των υπολοίπων που είχα γράψει για λόγους "πολιτικής". ] Τους βάζω να ψηφίσουν άμεσα.

• Παράθεση από on4c1d: “Εχω developer αυτή τη στιγμή, απλά ο οδηγός που βρίσκω στο φόρουμ αναφέρεται σε νέα τηλέφωνα με το default recovery της xiaomi από οτι καταλαβαίνω. ” Πρόσφατα ακολούθησα τον οδηγό "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")" του caeser κι έκανα καθαρή εγκατάσταση. Αφού λοιπόν απέκτησα ελληνική dev ROM, έκτοτε το Update γίνεται με τον ίδιο οδηγό από το 2ο Βήμα & έπειτα. Ουσιαστικά drag & drop το αρχείο zip της νέας ROM χύμα στην εσωτερική μνήμη & μετ…

• Είστε απίστευτοι... Μας δώσατε νέα έκδοση Χριστουγεννιάτικα! Την κατέβασα & θέλω να καταθέσω γραπτώς ένα ακόμη ευχαριστώ για τον κόπο σας, ειδικά γιορτινές μέρες.

• Παράθεση από Sakoumidis: “Όσον αφορά για τις γρήγορες απαντήσεις που δεν έλαβες πιστεύω ότι οφείλεται, πρώτον λόγω εορτών και δεύτερον λόγω ότι οι περισσότεροι έχουμε την προσοχή μας στην κρίσιμη ψηφοφορία Δες λίγο αυτόν τον οδηγό που έχει δημιουργηθεί από τον Ceaser και πες μας εάν έχεις ξανά παρόμοιο πρόβλημα... xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10414-TWRP-tips/ ” Ευχαριστώ πολύ για το link του θέματος. Ξεστραβώθηκα! Για την "καθυστέρηση" των απαντήσεων το θεώρησα λογικό, ακριβώς για τ…

• Τη σήκωσε μετά από κάνα 10λεπτο+ που περίμενα. Όταν με τα πολλά άνοιξε, το σύνδεσα με το laptop για να το ψάξω λίγο. Η άμεση διαπίστωση μου ήταν πως η κόρη μου γέμισε όλες τις μνήμες (εσωτερική & microSD). Φαντάζομαι πως κι αυτό παίζει το ρόλο του στη σωστή λειτουργία του τηλεφώνου. Έχει μέσα άπειρες φωτογραφίες & video. Ή θα τα καθαρίσει, ή θα την καθαρίσω!

• update: Βαρέθηκα να περιμένω (καλομαθημένος μέχρι σήμερα από τις άμεσες απαντήσεις ) & προσπάθησα να το σβήσω με το κουμπί του Power. Όση ώρα κι αν το πάτησα παρατεταμένα, έμενε κολλημένο να ζητάει να κάνω Swipe προς τα δεξιά. Του έβγαλα λοιπόν τη μπαταρία. Την έβαλα & φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει reboot. Ελπίζω να μην "κάτσει κάτω από τη μπάρα" η οποία συμπληρώνεται αργά-αργά.

• Είδα το video-οδηγό, επιτέλους κατάλαβα πώς γίνονται τα Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache & τα έκανα για πρώτη φορά στο XRN2 standard της κόρης μου. Έδειξαν ότι τέλειωσαν (βγήκε το μήνυμα "Successfull"), πάτησα να κάνει "Reboot System" & μετά... κόλλησε! Σε κάποια φάση κλείδωσε η οθόνη. Μου βγάζει μήνυμα να κάνω "Swipe right to Unlock". Σέρνω το δάχτυλο δεξιά, αλλά δεν κάνει τίποτα. Τι κάνω τώρα; Να το σβήσω πατώντας παρατεταμένα το Power & να το ξανανοίξω να δω τι έγινε; Σημειώνω ότι φοράει ακόμη …

• Θεώρησα "καθήκον" μου να ενημερώσω το myphone.gr για την ψηφοφορία που τρέχει, ώστε όποια μέλη του επιθυμούν να ενημερωθούν & να μας υποστηρίξουν στην ψηφοφορία. Πρώτα έκανα ένα post στο θέμα του XRN2 & μετά άνοιξα ένα νέο θέμα στην ενότητα συζήτησης των κινητών της Xiaomi. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια όλοι ότι & τα 2 είναι off-topic/thread, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν διαγραφούν ή μεταφερθούν κάπου αλλού.

• Παράθεση από Red21: “Από εκεί και πέρα λέτε αν βγούμε πρώτοι να αποφασίσει η Xiaomi να κάνει επίσημη είσοδο στην ελληνική αγορά?? ” Τους το έγραψα εδώ.