Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 226.

• Παράθεση από diaselo: “εχω την 7.0.12.0 stable rom πως θα βαλω την τελευταια ελληνικη? ” Παράθεση από diaselo: “oxi εχει ο γιος μου το redmi note 2 prime ” Στο ίδιο τηλέφωνο την έβαλα πριν λίγες μέρες με αυτό τον οδηγό του caeser.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από evankouros: “Από χθες το βράδυ αναζητώ τον οδηγό, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη. Κάποιο link; ” Οριστε => Internet sharing μέσω του wifi hotspot ” Ευχαριστώ. Προφανώς δεν θα τον έβρισκα, αφού έκανα αναζήτηση για "tethering".

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ziogasbas: “Εγω έχω την 5,12,10 και έχω πρόβλημα με το tethering.Ενώ συνδέεται η άλλη συσκευή δεν μπορεί να μπει στο internet!!Το δοκίμασε κανείς;Τι μπορεί να φταίει; ” Υπάρχει ήδη οδηγός έτοιμος και σε 10 λεπτά θα είσαι οκ. Μια μικρή αναζήτηση στο forum χρειάζεσαι ” Από χθες το βράδυ αναζητώ τον οδηγό, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη. Κάποιο link;

• Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά να πω το ήμαρτον μου (και ας λογοκριθώ και κατηγορηθώ από πολλούς) , όταν μπήκα μέσα και έβλεπα go Hellas, vote for India, go Italia, Mamma mia και όλα τα συναφή και σε κάποια φάση είδα κάτι ποστ από Ινδονησία για μάχες και θάρρος και πίστη και περηφάνεια ξενέρωσα. Εγώ θέλω η τεχνολογία (μιας και την επεξεργάζονται έξυπνοι ανθρώποι) να είναι υπεράνω. Και αυτό πάει και σε εμάς. Ας στείλει όποιος το έχει ανάγκη ένα pm στον Admin της ψηφοφορίας για τη μαμακία του, αλ…

• Παράθεση από gerasimos83: “Ρε παιδιά εγώ γιατί δε μπορώ να ψηφίσω?Γράφει ότι μόνο από τα senior members και πάνω μπορούν να ψηφίσουν, λέτε για αυτό; ” Κάνε μερικά post στο global & μετά θα σ' αφήσει.

• Παράθεση από Bodai: “Παιδια τα πράγματα είναι δύσκολα απο την στιγμή που το υπουργείο εξωτερικών τους αναφέρει τα Σκόπια σαν Macedonia. Για του λόγου το αληθές => Macedonia ” Μπορεί όλος ο κόσμος να τους αποκαλεί όπως τον βολεύει, αλλά εμείς δεν χάνουμε τίποτα να λέμε ποια είναι η επίσημη ονομασία τους. Θα προτείνω λοιπόν & πάλι να γράφουμε αυτό που postαρα πριν. Ακόμη κι αν ελάχιστοι δώσουν σημασία, δεν χάνουμε τίποτα. Ένας να μάθει ποια είναι η αλήθεια, κέρδος θα είναι κι αυτό.

• Υπενθυμίζω αυτό που postαρα πιο πριν, ώστε αν θέλει κάποιος να το χρησιμοποιήσει: Παράθεση από evankouros: “Για τους φίλους που λένε καλό είναι να διαμαρτυρόμαστε για τα Σκόπια στην ψηφοφορία του Global MIUI, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά σ' αυτό που έγραψα στο post 511# στο θέμα. Δεν πιστεύω ότι σ' ένα μεμονωμένο post δίνει κάποιος σημασία, αλλά αν εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα το ίδιο, ποιος ξέρει. Όποιος θέλει λοιπόν το κάνει clopy/paste, ειδικά το κείμενο που παρέθεσα με το σχετικό l…

• Για τους φίλους που λένε καλό είναι να διαμαρτυρόμαστε για τα Σκόπια στην ψηφοφορία του Global MIUI, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά σ' αυτό που έγραψα στο post 511# στο θέμα. Δεν πιστεύω ότι σ' ένα μεμονωμένο post δίνει κάποιος σημασία, αλλά αν εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα το ίδιο, ποιος ξέρει. Όποιος θέλει λοιπόν το κάνει clopy/paste, ειδικά το κείμενο που παρέθεσα με το σχετικό link από το Υπουργείο Εξωτερικών. Παράθεση από evankouros: “I live in the city of Thessaloniki, which is the …

• Την έριξα κι εγώ, πρέπει να ήταν 108η-109η η ψήφος μου. Ίδιο username. Πάμε γερά! Για τα Σκόπια, όσο & να μας πληγώνει το θέμα, όσο το συζητάμε τόσο περισσότερη αξία δίνουμε & σ' αυτούς & στους Κινέζους που κάνουν τον Κινέζο.

• Ακόμη δεν έδωσαν link στο global για την ψηφοφορία...

• ΧΑ-ΧΑ! Δηλ. ο Ουκρανός έστησε εγγλέζικο site που φαίνεται να 'ναι της Xiaomi! Anyway, το post μου αφορούσε manual στ' αγγλικά. Κάτι βρέθηκε εκεί λοιπόν, κι όπως λένε στο χωριό μας... απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα!

• Παράθεση από billucky: “Δεν είναι για μένα αλλά για το έτερον ημιση!!Αν δεν της αρέσει θα το φάει στο κεφάλι!! ” Χμμμ... να προσέχεις μη φας κανένα πλάστη στο κεφάλι!

• Παράθεση από billucky: “Εγω είμαι ακόμα με την 5.11.26!!Κατέβασα την 5.12.17 αλλά μια ή μπαταρία,μια ο καιρός δεν βλέπω να την βάζω!!Θα περιμένω την επόμενη Παρασκευή!! Στο άλλο redmi note 2 που περιμένω μάλλον κάποια stable θα βάλω γιατί προορίζεται για την γυναίκα!!! ” Μη νομίζεις ότι με τη Stable θα... ησυχάσεις!

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Είναι απόλυτα σωστό γιατί έχω παραγγείλει και το Note 3 για εμένα. Έχω αναφέρει όμως στο συγκεκριμένο νήμα πως πήρα και το Note 2! Για αυτό ρωτάω για τη ρομ του κλπ. ” ok, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε πάμε παρακάτω. Καλό θα είναι αφού έχεις & τις 2 συσκευές να εμφανίζονται στο προφίλ σου & να ξεκαθαρίζεις για ποια μιλάς, αλλιώς... Βαβέλ!

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από evankouros: “Αν δεν την βλέπεις πουθενά, λογικό δεν είναι να συμπεράνεις ότι δεν υπάρχει; Στο έγραψα για να μην κάνεις κανένα newbie λάθος & περάσεις ROM του Note 2 στο Note 3 που παρήγγειλες. ” Νομίζω πως κάτι έχει μπερδέψει! Δες το link που ανέβασα. Αναφέρομαι στο Note 2!!! ” Δεν είδα το link, αλλά βλέπω τη συσκευή που εμφανίζεις στο προφίλ σου. Αν είναι λάθος, καλό είναι να το διορθώσεις.

• Αν δεν την βλέπεις πουθενά, λογικό δεν είναι να συμπεράνεις ότι δεν υπάρχει; Στο έγραψα για να μην κάνεις κανένα newbie λάθος & περάσεις ROM του Note 2 στο Note 3 που παρήγγειλες.

• Γιατί το λέτε αυτό; Η Xiaomi σαφώς & απευθύνεται & εκτός Κίνας κι έχει manual στα Αγγλικά. Xiaomi - Store Το en manual βέβαια για το XRN2 -& όχι μόνο- που μπορεί κανείς να βρει από το link, είναι... καταπληκτικά! Redmi_Note2-EN.pdf

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από evankouros: “BTW, μήπως έχει βρει κανείς πουθενά το user manual του XRN2; Είχα φάει τον τόπο να ψάχνω & δεν το 'χα βρει πουθενά. ” Και εγώ έψαχνα πρόσφατα να το βρω, αλλά όλο σε κάτι κινέζικα έπεφτα... Δεν έχω ιδέα εάν κυκλοφορεί σε Αγγλικά... Δεν το έχω πετύχει πουθενά.Αν ωστόσο το βρεις κάπου, αφού ψάχνεις, αν θέλεις ενημέρωσέ μας...:-) ” Εννοείται. Ισχύς εν τη ενώσει! Στο global forum δεν έχει απαντήσει κανείς στις ερωτήσεις (δικές μου & άλλων) για το manual…

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι; ” Με το καλό να το παραλάβεις. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ακολουθείς τον οδηγό του AVE caeser , φροντίζοντας να διαλέξεις την κατάλληλη ROM για το XRN3 σου, για το οποίο όμως δεν έχω δει να υπάρχει ακόμη κάποια. Μέχρι να το παραλάβεις βέβαια …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από evankouros: “Θυμήθηκα πως είχα ανοιχτό (στο παρασκήνιο) το menu του Update. Το έκλεισα, το ξανασύνδεσα με το καλώδιο κι αυτό ήταν. Ως διά μαγείας ξαναεμφανίστηκε! κανονικά ο αποθηκευτικό χώρος & μπόρεσα κι έριξα το αρχείο. ” Έχεις βάλει κωδικό κλειδώματος στο κινητό σου? Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, πρέπει να την ξεκλειδώσουμε για να μπορέσει ο υπολογιστής να δει τα "εσωψυχα" της συσκευής... (Όταν τα δει και μετά, δεν πειράζει εάν ξανακλειδώσει)...Άσχετο αυ…