Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Σε RN2 και cosmote χάνει ρυθμισεις internet και μπαίνει μόνο με wi-fi (πρώτη φορά συμβαίνει). Επίσης, ακόμα δεν συγχρονίζει τη λίστα φραγμών.
-
κάποια εικονίδια εφαρμογών καθώς και το εικονίδιο "επαφές" έχει εξαφανιστεί και το μόνο που φένεται είναι η ονομασία του εικονιδίου. Η εφαρμογή όμως ανοίγει κανονικά. Το έχει συναντήσει άλλος αυτό? RN2
-
@Trinity Circle και εγώ rn2 έχω αλλά δεν έχω πρόβλημα με τα led ειδοποίησης. Τελικά είναι το πώς θα κάτσει ή ρομ σε κάθε κινητό. Ειχα θέμα με το φακό το έφτιαξα με μία άλλη εφαρμογη. είχα θέμα με το gps το έφτιαξα με το gps status. Ειναι καθαρά θέμα κολλήματος software. Δοκίμασε να κατεβάσεις από playstore μία εφαρμογή για led ειδοποίησης και δες αν διορθωθεί το πρόβλημα. Πολύ πιθανό να φτιάξει.
-
@verfot33 όσον αφορά το πρόβλημα με το φακό το είχα και εγώ σε προηγούμενη ρομ, δεν άναβε καθόλου. Το ελυσα ως εξής: Μπηκα playstore κατέβασα μία από τις πολλές εφαρμογές για φακό, δοκίμασα να αναψω το φακό από την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά. Έκλεισα την εφαρμογή και δοκίμασα ξανά από από το εικονίδιο του κινητού και δουλεύει κανονικότατα. Έσβησα την εφαρμογή που κατέβασα και ο φακός δουλεύει αψογα. Δοκίμασε το.
-
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φακό (φως)? Δεν ανάβει σε αυτήν την rom. Σε redmi note 2.
-
Πρόβλημα με gps και μάλλον conflict με bluetooth σε redmi note 2. Δεύτερη συνεχόμενη rom με το ίδιο πρόβλημα.