Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Mi4 προβλήματα?
foler79 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤελικα πέρασα με απόλυτη επιτυχία την ΜΜ stable με fastboot! Όλα πήγαν καλά, κ όλα δείχνουν να είναι οκ στην συσκευή....
-
Mi4 προβλήματα?
ΜήνυμαΦιλε πρώτη φορά το ακούω αυτό! Έχει να κάνει με τα win?
-
Mi4 προβλήματα?
ΜήνυμαΚαι τι πρέπει να βρω, κανένα pc με 7αρια; Να μην δοκιμασω καν με τα 8?
-
Mi4 προβλήματα?
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά, παρέλαβα επιτέλους το κινητό και μέχρι στιγμής είναι άψογο. Τα πάντα λειτουργούν τέλεια, μικροφωνο-ακουστικο-σιμ-ιντερνετ που είχα μία ανησυχία δείχνουν να δουλεύουν απροβληματιστα. Λοιπόν έχω σκοπό να βάλω android 6 όταν με το καλό βγει απο την ελληνική κοινότητα stable έκδοση. Το vickmall μου το έστειλε με miui 7.0 | stable 7.00.55.00 (kxdmici). Έχει πολλές γλωσσες, ανάμεσα τους και ελληνικά. Τι ρομ είναι αυτή, global ή μαγειρεμένη από το vickmall? Αν υπάρχει και είναι όντως g…
-
Mi4 προβλήματα?
ΜήνυμαΑπο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί όσον αφορά τα προβλήματα! Όσο για τον κόσμο της miui δεν είναι εντελώς νέος καθώς η σύζυγος είναι κάτοχος του redmi note 2 γιαυτό και υπάρχει αυτή ή συσκευή στο προφίλ μου. Θα το ενημερωσω ομως όταν με το καλό παραλαβω. Να πω ότι προερχομαι από το meizu m2 note το οποίο μου άφησε παρά πολύ καλές εντυπώσεις με την απροβληματιστη και ποιοτική λειτουργία του και απλά ήθελα να το αλλάξω με κάτι παρόμοιο σε λειτουργία και ποιότητα αλλά 5ιντσο. Ειμαι σίγουρος ότι…
-
Mi4 προβλήματα?
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, παραγγειλα πριν λίγες μέρες και εγω το mi4 3g και είπα να εισελθω σιγά σιγα στο τοπικ! Διαβάζοντας λοιπόν τα θέματα που αφορούν την συσκευή διαπιστωνω ότι υπάρχουν περιπτωσεις (όχι βέβαια τόσες όσα τα lg g4) που πέφτουν σε bootloop ή νεκρωνουν ξαφνικά. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν είναι γενικότερο θέμα των snapdragon ή ασχετα-μεμονομενα περιστατικά. Επισης βλέπω και αρκετά θέματα με μικρόφωνα και ποιότητες κλήσεων. Να σας πω την αλήθεια ψιλοξενερωσα και μάλλον ψάχνω κάποιον να με καθη…
-
Καλημερα! XIAOMI MI4 3GB Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch FHD Screen MIUI 7 4G Smartphone online - coolicool