Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Μηπως μπορεις να μου δωσει καποιος τα φωτα του σε θεματα αυτοματισμου για xiaomi προιοντα? 1. Προσφατως πηρα ενα xiaomi purifier 2s απο ελληνικο καταστημα (eshop) καθοτι λογω γνωστου το πηρα σε πολυ χαμηλη τιμη, να φανταστω δεν υπαρχει τροπος να το συνδεσω σε κινεζικο server για να τον εχω μαζι με τα αλλα προιοντα? 2. Εχω αγορασει τα εξης xiaomi mijia h.265 1080p 360° night version smart ai ip camera home baby monitor pan-tilt webcam at Banggood xiaomi zero ai face identification 720p ir night v…

• Καλησπερα χαιρετω τα μελη του forum .... θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σαν πιο εμπειροι χρηστες των xiaomi. Αγορασα πριν απο λιγες μερες το MI8 6/64 απο banggood με την china version με global rom και προφανως ξεκλειδωτο bootloader.... 1. θα εχω καποιο θεμα στο μελλον αν θα συνεχισω να χρησιμοποιω το κινητο ως εχει 2.Εχω καποιον περιορισμο στις λειτουργιες του nfc mobile banking ή πρεπει αναγκαστικα να ξεκινησω τις ενεργειες που περιγραφονται στα νηματα για κλειδωμα bootloader και περασα ch…

• Βοηθεια με Χiaomi MI5 3/64

billias_4 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μακαρι φιλε μου να ισχυει και στην περιπτωση μου......

Μήνυμα

Μακαρι γιατι εχω καταβολευτει τωρα εναμιση χρονο με την κινηταρα μας.... παντως αν ειχε καψει μητρικη απο την στιγμη που εκλεισε την πρωτη φορα λογικα δεν θα ξανα ανοιγε σωστα?

Μήνυμα

Σαφως και ειχε καποιες πτωσεις αλλα πριν πολυ καιρο.....τωρα απο υγρασια δεν ειχα περιστατικο που να μου πεσει στα νερα... Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι προχθες οταν του εβγαλαν απο το μαγαζι την μπαταρια μετα απο καποιες ωρες ανοιξε κανονικα......μηπως να ειμαι τυχερος και να εχει καμια βλαβη η μπαταρια μηπως και δεν εχει καψει μητρικη....

Μήνυμα

Χαιρετω τα μελη του φορουμ και ζηταω την βοηθεια σας...... Εχω αγορασει ενα xiaomi MI 5 3/64 απο gearbest πριν απο περιπου 1 μιση χρονο ( εχει μεσα κανονικα stable original rom) Ας περασουμε στα κυριως τωρα...... πριν απο πεντε μερες εκει που το χρησιμοποιουσα το κινητο (μπαταρια στο 60%) ξαφνικα εκλεισε ...οταν προσπαθησα να το ανοιξω δεν ανοιγει με τιποτα καθως και δεν αναβε κανενα λαμπακι ουτε οταν το φορτισα. Το εβαλα για φορτιση πολλες φορες μηπως και ειχε παθει βαθια αποφορτιση αλλα ματαια…

• Προβλημα συνδεσης με miband 2

billias_4 - - Mi Band

Μήνυμα

Ευχαριστω τα μελη του φορουμ για την βοηθεια που μεχρι τωρα εχουν προσφερει. Θελω να προβαλω το εξης προβλημα που εχω με το miband 2. Εχω αγορασει το συγκεκριμενο ρολοι πριν απο περιπου 1 χρονο απο γνωστο κινεζομαγαζο και μεχρι πριν εξι μηνες λειτουργουσε μια χαρα, ημουν πολυ ευχαριστημενος.Μετα την τελευταια αναβαθμιση ομως δεν μπορεσα να το ξανασυνδεσω. Κατεβασα την ελληνικη εφαρμογη(ευχαριστω τα παιδια του φορουμ) αλλα οσες φορες και αν προσπαθησα δεν αδυνατει να συνδεθει βγαζοντας το μηνυμα …

• Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας......δοκιμασα ενα voltage tester και διαπιστωσα οτι βγαζει περιπου 0.24 Α στην φορτιση....... εκανα μια προσπαθεια μηπως και το αντικαταστησουν απο το καταστημα......αν δεν ......θα προβω στην αγορα ενος καινιουργιου......

• Χαιρετω τα μελη του φορουμ και θα ηθελα να με την ευκαιρια να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω , ζητωντας την βοηθεια σας.. Πριν δυο μηνες ειχα παρει το ΜΙ5 απο το gearbest..... και εχει μια βδομαδα που οταν προσπαθω να το φορτισω με τον γνησιο φορτιστη και καλωδιο ενω μου δειχει την ενδειξη οτι φορτιζει δεν ανεβαινει η σταθμη της μπαταριας οση ωρα και να το αφησω.... αντιθετα μολις αλλαξω καλωδιο φορτιζει κανονικα.Επισης μολις συνδεσω το γνησιο καλωδιο με τον υπολογιστη μου ενω μπορω να με…

• Παιδια συγνωμη για την παρεμβαση αλλα εχω παρομοιο σοβαρο θεμα με το ΜΙ 5 μου........ απο χθες δεν φορτιζει καθολου το τηλεφωνο οτι και να κανω......αλλαξα φορτιστες με διαφορα αμπερ και βολτ......διαοφρα καλωδια, προσπαθησα απο powerbank και φορτιστη αυτοκινητου και τζιφος........μπορει κανενας να με βοηθησει???

• Mi Pen

billias_4 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Πλεον υπαρχουν και διαθεσιμα ανταλλακτικα σε γνωστο κινεζομαγαζο για τους κατοχους του στυλο.......νομιζω γυρω στα 2,5 ευρω τα τρια (σε μαυρο χρωμα)

• Χαιρετω τα μελη του forum..... Μπορει καποιος να με βοηθησει με ενα προβληματακι που εχω? Πριν απο περιπου 20ημερες εκανα μια παραγγελια απο bangood ενα κινητο Redmi 3s , εστειλα τα λεφτα μεσω paypal και μετα απο δεκα μου εστειλαν email οτι το προιον εχει τελειωσει και μου επεστρεψαν τα λεφτα στο paypal. Επιχειρησσα στη συνεχεια να κανω την ιδια αγορα απο vickmall και δυστυχως η ιδια διαδικασια.....( μου επεστρεψαν τα λεφτα στο paypal λογω μη διαθεσιμοτητας του προιοντος) Ξερει κανεις πως μπορω …

• Χαιρετω με την σειρα μου τα μελη του forum που εχετε κανει εκπληκτικη δουλεια...... Συγχωρεστε με αλλα ειμαι καινιουργιος στην αγορα και θα εχω καποιες αποριες Θελω να αγορασω το xiaomi redmi 3s Land 3/32 αλλα δεν το βρισκω στα γνωστα μαγαζια....μπορει καποιος να μου προτεινει απο που να το αγορασω (εστω και Link se pm) H global official που βαζουν θα εχει πλεον ελληνικα? Θα υποστηριζει την 800 μπαντα ( εχω θεματα με την wind) Ευχαριστω πολυ