Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Έχει παρατηρήσει κανείς απο εσας στα μηνύματα, ενώ υπάρχει αποθηκευμένη η επαφή, να σας δείχνει μόνο τον αριθμό του αποστολέα; Το έχω παρατηρήσει και στην .28 αλλά και στην .21. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως μπορεί πιο κάτω στα μηνύματα να υπάρχει το όνομα του αποστολέα με πιο παλιά μηνύματα.
-
ΠαιδΙά καλησπέρα και πάλι! Επέστρεψα στην 6.7.21 το Redmi Note 3 Pro που έχω καθώς με την .28 αντιμετώπισα αρκετά θεματάκια με τελευταίο την υπερθέρμανση!! Μου έβγαλε και το σχετικό μήνυμα ενω φόρτιζε. Η μετάβαση έγινε με τον κλασσικό τρόπο επιλέγοντας απο το TWRP και επιλογή cache και dalvik. Μέχρι τώρα καλά.
-
@geoanto555 για να γυρίσω στην προηγούμενη απλά επιλέγω απο TWRC την 6.7.21 και κάνω την κλασσική διαδικασία της εγκατάστασης?
-
Καλημέρες!!! Κοιμήθηκα με 100% μπαταρία και ξύπνησα με 89%!! Χωρίς χρήση εννοείται και ρυθμισμένο μόνο το ξυπνητήρι... Έχω μιλήσει περίπου 10 λεπτά απο το πρωί και είμαι ήδη στο 79%...
-
- Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop. Μέχρι εδώ το πήγα καλά. Μετά όμως ενώ είχα βάλει την ROM στο adb δεν πήγα να την επιλέξω και πάτησα install (@#$%^&) απο εκείνη την ώρα στο κέντρο της οθόνης υπάρχει το σήμα καιδεν κάνει τίποτα... Καμία ιδέα???
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@lallasgr ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ολα ΟΚ και με αυτό. Την ψηφιακή υπογραφή να την ενεργοποιήσω ή με επηρεάζει κάπου?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2 Βήμα 2: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Βήμα 3: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) ” @lallasgr είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Αρκετές μέρες παιδεύομαι με τους οδηγούς καθώς άσχετος απο Xiaomi (μπήκα στην …