Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• REDMI9 /DUAL SIM

Theodorosss - - Φόρουμ υποδοχής μελών

Μήνυμα

Ακριβώς !!

• REDMI9 /DUAL SIM

Μήνυμα

Λοιπόν Απόστολε ... Αυτό το "διαχωρίζει", που εγραψες με ψύλλιασε λίγο ... Πήγα στις ρυθμίσεις ... και οι δύο κάρτες sim ήταν με την ονομασία του παρόχου της τηλεφωνίας ... Οπότε χρειάσθηκε εγώ ο ίδιος να τις μετονομάσω σε 1 και 2 ... (πράγμα που δεν μου είχε ξανασυμβεί στα άλλα κινητά της xiaomi) Σε ευχαριστώ και πάλι ...

• REDMI9 /DUAL SIM

Μήνυμα

Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Και μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό που γράφεις, συνέβαινε σε προγενέστερα κινητά xiaomi, που έχω χρησιμοποιήσει 6 και 7)... καθότι και τα δύο που είχα παλιότερα ήταν dual sim και πάντα διαχωρίζω τα εταιρικά τηλέφωνα από τα προσωπικά ....

• REDMI9 /DUAL SIM

Μήνυμα

ΠΡΟΣΦΑΤΗ αγορά redmi9. DUAL SIM: υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται τόσο στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ όσο και στις ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ (αναπάντητες και μη) από ποια κάρτα δέχομαι το μνμ και την κλήση; Το ρωτώ αυτό γιατί τόσο στο redmi6, όσο και στο redmi7 (που έχω κάνει χρήση μέχρι τώρα) δεν χρειάσθηκε ποτέ να κάνω σχετική ρύθμιση. Αυτόματα είχα ενημέρωση σε ποια κάρτα sim είναι καταχωρημένη ο αριθμός της εισερχόμενης κλήσης ή του εισερχόμενου μηνύματος.