Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
@lallasgr και στην περίτωση που το κινητό hard brikarete τι παίζει μετά υπάρχει λύση?
-
section για αγγελιες
Μήνυμααααα ευχαριστώ!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George D: “Παιδια όλα πηγαν καλα! Τελειωσα με την ολη διαδικασια και με το σεταρισμα του κινητου. Δεν εχω λογια για την βοηθεια σας! Είναι πολύ ωραιο να βλέπεις τοσο δοτικούς ανθρώπους να σε βοηθουν ειδικα για πανω από 3 ωρες!!!!!! Πραγματικα ευχαριστω!!!!!!!! @MIUI_ART @lallasgr και φυσικα όλα τα υπολοιπα παιδια που βοηθησαν! ” Μπράβο φίλε μου
-
section για αγγελιες
ΜήνυμαΠαιδιά πως μπορώ να ανεβάσω αγγελία? Πρέπει να έχω κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως χρήστης?
-
Παράθεση από mirotis: “@Gabberdim Στην Κινα θεωρειται πιο φθηνο το κοστος επισκευης? Η θα στο διορθωσουν δωρεαν? Εχεις καποιο κονε?? ” Όχι ίσα ίσα που τα ελληνικά services είναι πολύ εξυπηρετικά και με βοήθησαν. Το πρόβλημα είναι το εξής. Έχει καεί η κάρτα USB της φόρτισης. Έχει καεί σίγουρα μια καλωδιωταινία. Υπάρχει όμως πιθανότητα να έχει χτυπήσει και οθόνη μπορεί και μπαταρία. Προκειμένου μετά από κουβέντα που είχα και με το service στην Ελλάδα να πάραγγείλω τα 2 ανταλλακτικά που είναι σίγου…
-
ΜήνυμαTo έβαζα σε φάκελο που είχα φτιάξει εγώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Κατέβασε άλλη έκδοση ή/και βαλτη στο φάκελο downloaded rom ” Solved thanks!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Gabberdim: “Για αλλαγή σε DEV Rom δεν περνάω απλά το .rar και το διαλέγω manualy στον Updater? Μου βγάζει "cant verify update" ” Φαντάζομαι εννοείς το zip.Ονόμασε τη ΡΟΜ update.zip και ξανα προσπάθησε απο το updater@NasDriver προσπαθεί να ξεκλειδώσει ” To δοκίμασα πάλι "cant verify update" Μήπως θέλει αυτό που λέει ο @NasDriver πρωτα?
-
ΜήνυμαΓια αλλαγή σε DEV Rom δεν περνάω απλά το .rar και το διαλέγω manualy στον Updater? Μου βγάζει "cant verify update"
-
ΜήνυμαΔεν έγινε θα περάσω DEV.
-
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση γρήγορη. Έχω πάρει έγκριση για unlock. Εχω την MIUI Global 7.1 Stable 7.1.8.0 Προχωράω έτσι με το Unlock ή περνάω πρώτα την Dev από ΕΔΩ?