Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Παιδιά καλησπέρα. Το κινητό σήμερα από λάθος μου πήρε νερό στο ύψος της μπαταρίας. Σταμάτησε να δουλευεί το άνοιξα το σκούπισα αλλά πλέον δεν φορτίζει. Υπάρχει κάποιο καλό κατάστημα ή ιδιώτης να το κάνω service που να προτείνετε? Είμαι στην Αθήνα. Συγνώμη αν είμαι σε λάθος ενότητα είμαι σε πανικό και στενοχώρια...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα. Νομίζω πως κάτι έχω χάσει ή είναι μπροστά μου και δεν το βλέπω.. Έκανα χθες την αίτηση μου 'ηρθε το SMS Πλέον στην miui.com/unlock/apply.php μου βγάζει την παρακάτω εικόνα σωστά απ οτι πιστεύω και περιμένω να περάσει το 10ημερο. Εχω κατεβάσει επίσης το unlocker στο PC μου Με κανέναν τρόπο όμως δεν μπορω΄να κάνω login στο MI account μου (μου βγ'αζει authentication error) Σαν username βάζω αυτό που διάλεξα κατά την εγγραφή ή το νούμερο που μου εμφάνιζε?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Gabberdim: “Αντιμετωπίζω κάτι ακόμα. Στο πρώτο βήμα που λέει ” Κατεβαζεις τη σωστη ρομ? ” Εχεις δίκιο ΟΚ κατέβασα και έβαλα την σωστή! Επίσης 'εχω κατεβάσει στο PC μου το Flash Unlocker. Απ οτι κατάλαβα και διάβασα θα το τρέξω σε περίπου 10 μέρες που θα λάβω το SMS σωστά?
-
ΜήνυμαΔεν είμαι σίγουρος.. Έχω πάει στο Redmi Note 3 session αλλά δεν είμαι σίγουρος για την δικιά μου. Το κινητό μου είναι αυτο : Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden
-
ΜήνυμαOK το έκανα submit το κατάλαβα. Περιμένω τώρα αν κατάλαβα καλά το SMS Αντιμετωπίζω κάτι ακόμα. Στο πρώτο βήμα που λέει : 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακ…
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Καινούργιος στο χώρο τώρα παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden με developer rom. Θέλω να βάλω Greek Rom Απ οτι διάβασα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το bootloader. Έκανα λοιπόν εγγραφή στο MIUI官方网站 Μου ήρθε κωδικός σε SMS και το πέρασα και τώρα έχω account. Αίτηση που ακριβώς κάνω όμως?