Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 56.
-
Off topic τελειως, αλλα στην αρχικη σελιδα εχουμε φαει hack?
-
Παράθεση από nnbignick: “...επειδή δουλεύω το redmi 2 και σαν φακό όταν ενεργοποιώ το φακό απο το πλάι να ενεργοποιηθεί η οθόνη και στην συνέχεια πατάω το home για να ανάψει το led, ανάβει και μετά από 1- 2'' σβήνει, τι στο καλό φταίει και δεν ανάβει συνεχόμενα ? και τώρα που ψάχνω μέσα στα εργαλεία φακός δεν υπάρχει ''Stable 5.2.0''” Νομιζω πρεπει να αναψεις πρωτα τον φακο, απο lockscreen και μετα αφου εχεις κρατημενο το homebutton να πατησεις αυτο που κλειδωνεις την συσκευη σου, εμενα στο mi3 …
-
Το download βλεπω παλι ειναι μπομπα Αυτοι οι σερβερ της xiaomi ειναι.....
-
Ειναι οκ η καινουργια? γιατι εγω στην 5.5.1 στο mi3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
-
Εγώ παντώς που έχω mi3 πέρασε κανονικά και δουλεύουν όλα κομπλέ.
-
τελικα κατεβαζουμε απο τον δικο μας updater ή της xiaomi? για mi3
-
Παράθεση από spideman3: “Ποια είναι η χρησιμότητα τις παρακάτω εφαρμογής?” Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτο και σε τι χρειαζεται. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας μας πει.
-
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, με υγεια πανω απ'ολα. Θελω να κανω μια ασχετη ερωτηση, ξερει κανεις κανα θεμα απο miui που να μοιαζει με της cyanogenmod 11?
-
Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sifnos1: “δεν μου δουλεει καθολου με την νεα ρομ το swiftkey μου βγαζει συνεχως οτι σταματισε να λειτουργει.ουτε καν στις ρυθμισεις του δεν μπορω να μπω...” Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές βρες το Swiftkey και κάνε Καθαρισμό δεδομένων” το εκανα αλλα και παλι δεν λειτουργει..και απεγκατασταση -εγκατασταση..τιποτα παλι..δεν το εχω ξαναδει αυτο..ολες οι αλλες εφαρμογες ολλα οκ..το μονο που εκανα προν ηταν να αλλαξω θεμα στο τηλ απο την…
-
Παράθεση από tora33: “σβήσε τα δεδομένα της κάμερας , επανεκκίνηση” Restore default setting εννοεις?
-
Παράθεση από Bodai: “Σε ποιά φάση κολλάει η κάμερα? Οταν έχει φορτωθεί η εφαρμογή και τραβάς φωτογραφίες ή δεν ανοίγει κάν η εφαρμογή??” Μπορει να μην την εχω ανοιξει καν για μερικες μερες, και στο ασχετο μου γραφει fail to initialize camera, και οταν την ανοιγω λεει οτι πρεπει να κανω ρεσταρτ για να δουλεψει.
-
Καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα με την ρομ, μου κολλαει η καμερα και θελει ρεσταρτ το κινητο, τι πρεπει να κανω για αυτο?
-
Red rice
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από methodius: “Απο recovery ή κανονικα απο τον updater?” Όπως θέλεις... Αν το κάνεις απο τη recovery πρέπει να μετονoμάσεις το αρχειο της ρομ σε "update" Αν το κάνεις απο τον Updater, απλά ρίχνεις την rom χύμα μέσα στο τηλέφωνο και ακουλουθείς τον updater... (Πρόσεξε μόνο να κατεβάσεις την σωστή ρομ, για την συσκευή σου)” Αυτην εδω δεν πρεπει να βαλω? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…edmi-1-GTV-4-10-17/#files
-
Red rice
ΜήνυμαΑπο recovery ή κανονικα απο τον updater?
-
Red rice
ΜήνυμαΚαλησπερα, εχω ενα προβλημα με το red rice που πηρα και οτι εφαρμογη και να ανοιξω τις περισσοτερες φορες κλεινουν μονες τους. Εχω την αρχικη ρομ μεσα, ειναι κατι που μπορω να κανω για να το φτιαξω αυτο?
-
Καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με τα θεματα στο να τα κατεβασει? ή μονο εμενα δεν κατεβαινουν ποτε?
-
Καλησπερα, να ρωτησω αν τα θεματα ειναι οκ να βαλουμε αλλα τωρα?
-
Μπορουμε τωρα πια να βαζουμε αλλα themes ή παιζουν ακομα bugs?