Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Παιδια ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Πλέον με την official china και απλά γράφω για να πω σε όσους έχουν αγοράσει το prime με fake rom ότι με τη stable china είναι απλά άλλο κινητό. Αρκετά πιο γρήγορο, με 300-400 mb περισσότερα στην ελεύθερη ram και γενικά σταθερότερη εμπειρία χρήσης....Και πάλι ευχαριστώ τις "παλιές καραβάνες" για τη βοήθεια!! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά και ό,τι απορία είχα μέχρι στιγμής την έλυσα μέσα από το φόρουμ!! Καλημέρα!!!!
-
Παιδιά το νεούδι τα κατάφερε!!! :)....Το φλάσαρα...Τώρα τραβιέμαι με το να κάνω το playstore να δουλέψε...Βγάζει συνέχεια ότι πρέπει να αναβαθμίσω τις google services αλλά από το mi app store που τα κατέβασα τις βγάζει ενημερωμένες. =============== Ιαν 10th 2017, 11:01pm =============== Επίσης πως ρυθμίζω το Ελληνικό πληκτρολόγιο? Τα Κινέζικα μου μέσα....
-
Τώρα το είδα!! Ευχαριστώ!! =============== Ιαν 10th 2017, 8:29pm =============== Έκανα όλη τη διαδικασία...Πάτησα flash και γράφει "missed hello packet. Try to recover" ;Έκανα χοντρή ή σώζεται?? =============== Ιαν 10th 2017, 8:30pm =============== Έκανα όλη τη διαδικασία...Πάτησα flash και γράφει "missed hello packet. Try to recover" ;Έκανα χοντρή ή σώζεται??
-
Φίλε μου έκανα ακριβώς ό,τι λέει το βίντεο...Κατέβασα το αρχείο από το link και ακολούθησα ακριβώς τα βήματα....Προφανώς έκανα κάτι λάθος αλλά δεν ξέρω τι. Είμαι εντελώς νεούδι με αυτά δυστυχώς . Γι'αυτό και ρώτησα αν κάποιος έχει τη διάθεση από Ηράκλειο να βοηθήσει από κοντά... Θα τη βρω την άκρη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όπως και να'χει
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Αγόρασα ένα Redmi 4 pro από το geekbying και όπως όλα έχει ψεύτικη rom...Δεν το γνώριζα μετά την αγορά έμαθα τι συμβαίνει.... Υπαρχει κανένα μέλος διαθέσιμο και πρόθυμο από Ηράκλειο Κρήτης να βοηθήσει να περάσουμε την official china παρέα γιατί είμαι νεούδι στο όλο σκηνικό "περνάω rom ξεκλειδώνω bootloader κτλ..." ωστέ να μάθω παρακολουθώντας έναν έμπειρο χρήστη και να μη τα κάνω όλα μπάχαλο??!!! Ευχαριστώωω!!!!