Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 182.
-
Παράθεση από Nikos_77: “Εβγαλα για λιγο τον κωδικο απο το wifi και ολα ενταξει. Μια ασχετη ερωτηση ξερει κανεις πως μπορω να παρω και αλλο χωρο στο mi cloud? Εχει γεμισει και οταν παταω να παρω και αλλο μου βγαζει κινεζικα και δε βγαζω ακρη.... ” καλημερα το εχω κανει πριν αρκετο καιρο και νομιζω πατησα να κανει μεταφραση τη σελιδα το google. Παντως με το premium πακετο και περιπου 10 ευρω πηρα 20 γιγα για 1,5 χρονο και εχω βαλει για μπακ απ ολες τις φωτογραφιες και δε φοβαμαι μη χασω τιποτα
-
καλησπερα σας, μετα απο 1 μηνα απραγιας αποφασισα να βαλω την stable 9.5.4 απο την arvma 8.4.26. αρχικα εκανα dirty flash, αλλα δεν δουλεψε καλα οποτε εκανα καθαρη εγκατασταση, πατησα να γινει επαναφορα των εφαρμογων μεσω mi cloud, αλλα δεν εγκατασταθηκαν παρα πολλες εφαρμογες, ετσι αποφασισα να κανω επαναφορα στην προηγουμενη ρομ μεσω TWRP και πανω που λεω λυθηκαν ολα τα προβληματα μου... τσουπ μου λεει βαλτε μοτιβο, βαζω το κλασικο μοτιβο που εχω παντα και μου λεει λαθος, ξανα και ξανα ολο λαθ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Βλέπω χαμουλη, σ εμένα πάντως σε Mi note 3 όπως είπα και νωρίτερα, με αναβάθμιση από την προηγούμενη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λύθηκε και το θέμα με τα yellow pages. Ρώτησα για αυτόματη ενεργοποίηση του κινητου και ένας φίλος απάντησε για automated tasks. Που βρίσκονται αυτά; η ενεργοποίηση με ξυπνητήρι χωρίς ήχο δε γίνεται. Ευχαριστω πολυ
-
καλησπερα , περαστηκε σε Mi note 3 χωρις προβληματα μεσω update, ευχαριστω την ομαδα. Μια ερωτηση, ενεργοποιηση του κινητου σε συγκεκριμενη ωρα χωρις ξυπνητηρι γινετε? κι αν ναι απο που?
-
Καλησπέρα σας, όλα καλά σε Jason. Υπάρχει τρόπος ενώ είμαι root να τρέξω εφαρμογές που θέλουν το κινητο να μην είναι root? Πχ alpha wallet?
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από cacau: “Άψογη εφαρμογή, με λίγη προσοχή δεν φαίνεται ότι έχει screen protector CHYI-3D-Curved-Film-For-Xiaomi-Note-3-Screen-Protector-Mi-Note3-Nano-Hydration-Film-Full ” Φίλε μου καλέ αυτό θα έρθει σε κάνα μήνα αχαχαχ ” Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, έλα να σου δώσω ενα
-
Κι άλλο πρόβλημα, όταν μπεις σε recovery δε δουλευει η οθόνη αφης