Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
NasDriver λίγο με απασχολεί αν θα είναι root ή οχι αυτό που θέλω είναι να έχω όλες τις δυνατότητες του κινητού και να μην μου κολλάει . λοιπόν βλέπω ότι όλοι που έχουν βάλει την τελευταία έκδοση stable τους κολλάει.θέλω να βάλω την 6.4.21 αν δεν κάνω λάθος το νούμερο που την βρίσκω γιατι το λινκ έχει αντικατασταθεί με την νέα ROM;
-
Καλησπέρα στην παρέα θελώ να βάλω την νέα ελληνική ROM. το κινητό που έχω στα χέρια μου είναι το Xiaomi Redmi Note 2 Octa core 2,2Ghz Ram 2gb και 32GB εσωτερικός χώρος με εκδοση MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.16/ Developer. Ποιά εκδοση θα ήτανε καλύτερο να βάλω γιατι από ότι είδα η τελευταία έχει τα θεματάκια της .Από την εγκατεστημένη ROM έχουν αφαιρεθεί απο τους κινέζους μερικές εφαρμογές π.χ. το FM radio δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί ,το IR control δεν υπάρχουν καν οι εφαρμογές ..... άρα IR δεν υπ…
-
Καλός σας βρήκα δεν έχω απορίες για την συσκευή αλλα για το λογισμικό της αυτό είναι που με προβληματίζει .....ευχαριστώ και πάλι θα το διαβάσω το λινκ .
-
Καλημέρα στην παρέα είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Rerdmi Note 2 όπως έχει ερθει το κινητό από κινεζομαγαζο έχουν αφαιρεθεί εφαρμογές και δυνατοτητες του κινητού με την νεα ROM θα έχω αυτές τις εφαρμογές και πάλι και τα πληρη χαρακτηριστικά του κινητού (FM Radio, IR control......κλτ). Ευχαριστώ