Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Παράθεση από derveni: “Αυτό το έκανες Καρντάση - - - - > Πάτα επτά φορές στην έκδοση miui να ενεργοποιηθεί και μια που θα είσαι εκεί κάνε και enable usb debbuging και enable oem unlock. Ρυθμίσεις (Settings) => Πρόσθετες Ρυθμίσεις (Additional Settings) => Επιλ. για προγραμματιστές (Developer Options) => Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi (Mi Unlock Status) ” Η επιλογή "Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi (Mi Unlock Status)", δεν υπάρχει πουθενά.
-
Καλημέρα, έχω πάρει έγκριση απ την Xiaomi για να ξεκλειδώσω τον bootloader (και έχω κοιτάξει αν είναι ήδη ξεκλείδωτος), ωστόσο, μόλις φτάνει στο 50% σταματάει και εμφανίζει μήνυμα, couldn't unlcok. Έχει κανείς καμιά ιδέα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47138/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47139/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47140/
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “@thornagon Σε kenzo φίλης μου με unofficial rom έκανα upadate στη rom που μου έβγαλε το mi pc suite και ξεκλείδωσα με αυτή. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε εσένα αυτό ή αν δουλεύει γενικά αλλά σε εμένα έπιασε... ” Μπααα... Device isn't supported μου λεει...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ο οδηγός δείχνει σωστός.... Έχεις δει αν ο bootloader σου είναι κλειδωμένος? Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Κλειδωμένος φαίνεται...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25991/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε fastboot mode Βρε. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25989/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από thornagon: “ ” ” Εμφανίζει Android phone, οκ, generic και στις φορητές συσκευές το εμφανίζει ως Redmi 3 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25988/
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Έχω αρκετά θεματάκια προσπαθώντας να κάνω update σε developer και να ξεκλειδώσω τον bootloader. Αρχικά όπως ο φίλος πιο πάνω, μάλλον δεν έχω γνήσια ROM και δεν κάνει verify το dev update. Έπειτα, όταν πάω να ξεκλειδώσω το bootloader (έχω πάρει κωδικο ξεκλειδώματος κλπ) μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Υπάρχει κάποιο άλλο βήμα για να ξεκλειδωθεί;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25987/