Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
Απο που το παραγγείλεις αν επιτρέπετε;εγώ παραγγείλα το Σάββατο από lightinthebox την top έκδοση με i7 και 16gb ram κ πλήρωσα online με debit card αλλά μου κάνουνε νερά με την έννοια ότι μου ζητάνε απόδειξη κατοικίας μέσω utility bill.Τους τα έστειλα κ πάλι δεν είναι ευχαριστημένοι.Να διευκρινίσω ότι μένω Αγγλία..Έκανα επίσημο ,complaint και περιμένω αλλά δεν μου αρεσει καθόλου η στάση τους...Για κάποιο λόγο με καθυστερουνε .Από Banggood που έχω ψωνίσει 2 φορές κινητά δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
-
Καλησπερα σας παιδια,μολις παρελαβα και εγω το κινητακι μου απο Banggood...Πρωτη εντυπωση ειναι οτι ειναι λιγο βαρυτερο απο το LG G5 που ειχα αλλα μενεις με το στομα ανοικτο βλεπωντας το...Εχει σχεδιαση και φινιρισμα πολυ ποιοτικο.Με το που το λειτουργησα εκανε αναβαθμιση... Μου βγαινουν τα εξης στοιχεια πλεον: Αndroid version: 7.1.1 NMF26X MIUI Version: Global 9.2 stable 9.2.3.0 (NDEMIEK) CPU :OCTACORE Max 2,45 Ghz Να σας πω οτι ειμαι παντελως ασχετος απο Xiaomi...Πρωτη φορα ασχολουμαι και εχω …
-
Αυτο πως το λες???αυθαιρετα???Αποκλειεται να δινεις 40% στο τελωνειο...
-
Α εξαιρετικα σε ευχαριστω πολυ....Τα 2 site εχουν περιπου 110 λιρες διαφορα μεταξυ τους...Απ που λες να το παραγγειλω??Επισης αν παρουμε την πιθανοτητα οτι πληρωνω τελωνειο ποσο % επι της αγοραστεας τιμης ειναι??Σε ευχαριστω
-
Μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος βρε παιδια σε 2 ερωτησουλες???εχω ποσταρει μια δυο φορες αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα... 1)Aν το παραγγειλω απο Banggood μεσω Direct Priority Mail θα πληρωσω τελωνειο η οχι???Εχετε καποιο αλλο site αξιοπιστο για αποστολη σε Αγγλια?? Το lightinthebox το ξερετε?? 2)Aν μπορω με το που παραλαβω να κανω format και να περασω δικα μου Windows 10 Enterprise Eng. Ευχαριστω
-
αυτο ειναι το προηγουμενο μοντελο...Δεν εχει τον οκταπυρηνο 8550 Intel...Καλυτερα να πας για αυτο που ψαχνω και εγω....απλα περιμενω να μου απαντησει καποιος απο που μπορουμε να το παρουμε...
-
καλησπερα παιδια...Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω (i7 εκδοση με nvidia craphics card) θα μπορουσε να με βοηθησει λιγο καποιος με διαδικαστικα θεματα??Οταν το παραλαβω θα μπορω να κανω κατευθειαν format και να περασω windows 10 ελληνικα η οχι και θα πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? =============== Φεβ 6th 2018, 9:04am =============== Επισης αν εχει παραγγειλει κανεις απο την ιστοσελιδα lightinabox.com ?? Εκει βρισκω την πιο φθηνη τιμη (σχεδον 100 λιρες πιο φθηνα απο Banggood) αλλα δεν ξερ…
-
Το gearbest το εχει 1000+ λιρες δεν συμφερει....Να τονισω οτι μενω Αγγλια μονιμα...Σε καλη τιμη το βρισκω εδω Xiaomi Mi notebook Pro laptop 15.6 inch i7-8550U 16GB DDR4 256GB SSD Windows10 MX150 backlit keyboard 6220537 2018 – £728.12 εδω Xiaomi Mi Pro 15.6" Notebook Laptop with Core i7-8550U 16GB RAM, 256GB ROM, Fingerprint Unlock - Gray - Free Shipping - DealExtreme και λιγο πιο ακριβο εδω που το γνωριζω σαν καταστημα γτ εχω ψωνισει κινητα απο εκει Xiaomi Notebook Pro Win10 15.6 Inch Intel Cor…
-
Παιδια εγω προσωπικα δεν ξερω τι εγινε...Ειλικρινα.!
-
Ρε παιδια τι παιζει. χαχααχαχ. Αυτην την στιγμη που κανω αυτο το post ειμαι συνδεμενος απο αλλου τον λογαριασμο, τα επαιξε το Site. Εχθες ημουν με τον δικο μου επεσα για υπνο ανοιξα σημερα το Opera και την σελιδα και ειμαι απο αυτο το προφιλ laios23. Το δικο μου ειναι extacy1337, δεν ξερω πως καταφερα να μπω στον λογαριασμο του ανθρωπου, τελευταιο login εκανα εχθες απο τον δικο μου λογαριασμο. Πρεπει να το κοιταξετε λιγο πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο
-
Το εχει παραγγειλει κανεις σας παιδια το εργαλειο??Αν ναι μπορει να μου πει απο που και αν πληρωσε τελωνειο?Κ φυσικα αν αξιζε τον κοπο...ευχαριστω