Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 109.

• Παράθεση από FeVerSeCtioN: “Ξέρει κανείς γιατί από το en.miui.com/a-234.html έδιωξαν την Official global stable 8.1.x.0 και το ξαναγύρισαν στην 8.0.4.0? ” Έγινε ανάκληση.

• Πέρασα δοκιμαστικά σε δική μου συσκευή την XTRV και δεν παίζει το 4G/LTE (cosmote κάρτα θέση 2) ενώ με την CN δεν είχε θέμα. Επιλέγω Prefer LTE, αλλά «πέφτει» στην επόμενη (3G) επιλογή από μόνο του.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mygadgr: “Με αυτή την μέθοδο δεν κάνει update η συσκευή όταν βγει η επόμενη Global έκδοση. πχ δεν έκανε update από 8.0.3.0 -> 8.0.4.0 και τώρα παρατηρούμε το ίδιο πρόβλημα από 8.0.4.0 -> 8.1.2.0 Αποτυγχάνει το updater app κατά την επανεκκίνηση. ” Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Εννοείς ότι αν φλασάρεις μέσω spflash χάνεις τα recovery updates μέσω updater ? Δεν βλέπω το λόγο γιατί να γίνεται αυτό. ” Πχ. όταν πρώτοβγηκε η Global 8.0.3.0 την περάσαμε στις συσκευές με …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Με αυτή την μέθοδο δεν κάνει update η συσκευή όταν βγει η επόμενη Global έκδοση. πχ δεν έκανε update από 8.0.3.0 -> 8.0.4.0 και τώρα παρατηρούμε το ίδιο πρόβλημα από 8.0.4.0 -> 8.1.2.0 Αποτυγχάνει το updater app κατά την επανεκκίνηση.

• Παράθεση από sylvester: “Όπως το πες... Μεταπωλητής-Εισαγωγέας!!! Σε καμιά περίπτωση Επίσημος!!!! Πολύ βαρύγδουπη λέξη το επίσημος τώρα που το ξανασκέφτομαι ” Νομίζω πως δεν κάνει κάτι διαφορετικό με ότι κάνουμε εμείς και όλοι οι άλλοι συναγωνιστές έμποροι. Απλά μπορεί να το κάνει σε πιο μεγάλη κλίμακα αν θέλει και να το υποστηρίξει με δικό τους ρίσκο. Τα νούμερα που ζητάει η Xiaomi για επίσημο αντιπρόσωπο, είναι εξωφρενικά για Ελλάδα (το συζητήσαμε μαζί τους).

• Παράθεση από Thermaikos: “ποιο ακριβως δεν ισχυει;; ” Εμείς που επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά με Xiaomi για τις εισαγωγές μας, μας είπαν πως δεν γνωρίζουν καν ποιος είναι η InfoQuest, (λογικά ούτε καν που είναι η Ελλάδα).

• Η ίδια η Xiaomi μας διαβεβαίωσε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την Ελλάδα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• mi5s plus boot problem

mygadgr - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Engineering Cables παίδες, θα βρείτε την υγειά σας! for Xiaomi Phone Models Open Port 9008 Supports All BL Locks Engineering Cable, Deep Flash Cable on Aliexpress.com | Alibaba Group

• Και εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να λύσουμε το θέμα που έχει προκύψει.

• Υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα; Κάποια λύση;

• Γενικό θέμα πρέπει να είναι με την ROM. Από 8.0.3.0 δεν πάει σε 8.0.4.0. Περιμένουμε νεότερα και εμείς.

• Παράθεση από alexpeg: “θα βάλεις Test mode το pc.....μετά με edl για να αναγνωρίσει την συσκευή και μετά με το miflash θα βάλεις την fastboot ” Θα το δοκιμάσω και αυτό, τουλάχιστον αν πετύχει να έχουμε μια refurbished κατά κάποιο τρόπο συσκευή... μην είναι total loss..

• Παράθεση από lallasgr: “Μάλιστα. Τι να πω ρε γαμωτο. Ατυχία. Δεν το στέλνει τουλάχιστον πίσω ο πελάτης για εγγύηση από εκεί που το πήρε? Σίγουρα μιλάμε για προβληματικό κομμάτι από τη μάνα του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, κρίμα... έφτιαξα άλλα 3 με test-points και eng.cables ή VolumeButtons + Eng.Cable... ολα μπαίνουν EDL... αυτό τίποτα...

• Παράθεση από lallasgr: “@mygadgr δοκίμασε να φλασαρεις την 7.2.5.0 με το miflash 2015 αλλά και με το τελευταίο αν δεν προχωρησει με το 2015. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν κάθεται σε EDL, δεν πέφτει κατά το φλασάρισμα μόνο. Μόλις «κουμπώνει» το Eng.Cable, μπαίνει σε EDL (οι απροβλημάτιστες). Όσο και να αφήσεις τις συσκευές «κουμπωμένες» δεν πέφτουν, μόνο όταν τελειώσει η μπαταρία. Αυτή η προβληματική απλά μετά από 8"-10" απλά μπαίνει σε charging mode (δείχνει δλδ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mygadgr: “Lies ” Πραγματικά δεν ξέρω εάν πρέπει ή όχι να πιστεύουμε παρόμοια δημοσιεύματα, ωστόσο αυτοί οι χρήστες που τα δημοσιεύουν, πρέπει τουλάχιστον να έχουν αποδείξεις ότι είναι αληθινά περιστατικά, αλλιώς φαντάζομαι δεν θα ρισκάρανε την πιθανότητα μιάς μύνησης για "συκοφαντική δυσφήμιση" απο τέτοιες εταιρείες, κολοσσούς! ” Αυτή την στιγμή μόνο στην περίπτωση της Samsung μπορούμε να το λέμε με σιγουριά, αφού από ότι διάβασα έχει κάνει κάποια ανάκληση. Επι…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mygadgr: “Για αυτό xiaomi και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! ” Φίλε μου ..."ουδείς αναμάρτητος"! Διάβασε: Έκρηξη ενός Mi-MAX της Xiaomi κατά την διάρκεια φόρτισης. ” Lies :p

• Για αυτό xiaomi και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465