Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 109.

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από mygadgr: “Καμιά ιδέα γιατί δεν κάθετε RN3 Kenzo σε EDL πάνω από 10 δευτερόλεπτα; 100% Batt. Μπαίνει σε Fastboot και δοκίμασα με το Fastboot to EDL script, αλλά πάλι για λίγο κάθετε σε EDL, μετά από λίγο απλά πέφτει από EDL και φορτίζει. ” Είναι περίεργο αυτό που σου κάνει! Θα έλεγα μπας και είναι κάνα πρόβλημα με drivers αλλά φαντάζομαι στο ίδιο pc έχεις φλασάρει πολλά κινητά ε? Τι ρομ φοράει τώρα το κινητό? Το USB Debugging είναι ενεργοποιημένο ε? ” Σε αυτό …

• Καμιά ιδέα γιατί δεν κάθετε RN3 Kenzo σε EDL πάνω από 10 δευτερόλεπτα; 100% Batt. Μπαίνει σε Fastboot και δοκίμασα με το Fastboot to EDL script, αλλά πάλι για λίγο κάθετε σε EDL, μετά από λίγο απλά πέφτει από EDL και φορτίζει.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Redmi Note 4 Global Official

mygadgr - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Α, έχουν αναρτήσει dead-link....

Μήνυμα

To MI PC Suite δεν κάνει δουλειά; Βρήκα και αυτό το link: MIUI官方网站

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, Δεν είδα να το ανακοινώσατε κάπου, αν υπάρχει σβήστε την ανάρτηση μου. Έχει κυκλοφορήσει Global Stable MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Φυσικά, ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει το SP Flash Tool (μάλλον δεν, αλλά ρίχτε μια ματιά, φτιάξτε guide )

• Παράθεση από nicolasch2: “Οκ εχω βαλει το twrp αλλα δεν μου διαβαζει την εσωτερικη μνημη της συσκευης. Επισης μπουταρει μεχρι το mi logo. Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. ” Για αυτό έγραψα με την μέθοδο ADB Sideload. Το αρχείο θα το στείλετε με εντολή adb sideload filename.zip

• Παράθεση από Mardis: “Παιδιά κανένα νέο πως να φλασάρουμε την ελληνική rom; ” Παράθεση από nicolasch2: “Καλησπέρα και από μένα. Το κινητό ηρθε με την επισημη κινεζικη stable. Ξεκλειδωσα το bootloader. Επόμενο βήμα είναι να περάσω την επισημη κινεζικη developer; και υστερα απο πανω την δικη σας εκδοση; Υπαρχει καποιος οδηγος απο το σημειο που ξεκλειδωνει ο bl και μετα;; ” Με δική σας ευθύνη, αν έχετε ξεκλειδώσει ήδη τον Bootloader, θα πρέπει να φλασάρετε "TWRP 3.0.2-0-omega.img" και από εκεί, με …

• Πρέπει να πάψω να εκπλήσσομαι με την Xiaomi...

• Παράθεση από kostatos: “Πέρασα την ελληνική stable 8.0.1.0 και έχει πέσει η χωρητικότητα της ράμ σε σχέση με πριν με ελληνική stable 7.5.1 πριν είχα 1,6 με 1,7 και τώρα 1 με 1,3 Και κάτι άλλο τώρα έχει εγκατασταθεί και supersu με την 8 αν θέλει κάποιος να μου πει ή αν υπάρχει κάπου να διαβάσω Ευχαριστώ πολύ ” Free RAM = Wasted RAM

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mygadgr: “Θα βγει στην Stable επιτέλους; ” Σε κανα 6μηνο... ” Λες να πάρει τόσο;

• Θα βγει στην Stable επιτέλους; ImiHfVI.png

• Είναι σίγουρο πως θα έχει την ίδια επιτυχία με το 3

• Σορρυ για το «ξέθαμα», μας έτυχε σήμερα σε συσκευή πελάτη. Έγινε επιστροφή σε εμάς και δοκιμάσαμε αλλαγή αισθητήρα δακτυλικού και λειτούργησε. Οπότε μπορεί να μην οφείλεται πάντα σε πρόβλημα λογισμικού. Να το έχετε υπόψιν.

• Παράθεση από mirotis: “@mygadgr Φιλε μου αν θελεις μπορουμε να το δουμε μαζι για να το ξεμπρικαρουμε. Πες μου μονο σε τι φαση ειναι το κινητο και τι βηματα εχεις κανει εως τωρα. ” Το «ξεμπρίκαρα», με adb sideload. Ευχαριστώ πάντως

• Δεν φορτίζουν και σε Fastboot mode τα ατιμούτσικα....

• Θα σκουπίζει ή θα μας λέει πως το Firmware δουλεύει μόνο στην Κίνα...;

• αλλαγη οθονης σε μι 4c

mygadgr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gregiak: “παιδια γεια σας για δευτερη φορα σπαει η οθονη του mi 4c,παρολο το προστατευτικο παρηγγειλα μια απο το vifocal αλλα συμφωνα με τον τεχνικο υπαρχει προβλημα με το touch χωρια που βλεπω και καμμενο pixel αυτο βεβαια αφου εγινε η αλλαγη της οθονης.το πηρα και βρηκα διαφορα εχω τωρα το τηλεφωνο ανοιχτο και περιμενω δεν θα επρεπε ο τεχνικος προτου το κλεισει το τηλεφωνο να ελεγξει αν δουλευει σωστα? τελος παντων επειδη εδω που μενω,βεροια,τους εχω σχεδον δοκιμασει ολους,μπορει …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mygadgr: “Γεια σας και πάλι!! Οδηγός για Flash την Ελληνική στο Redmi Pro; (έστω και ξένος, παραπλήσιος) ” Περιμένουμε να βγει καλύτερη Version TWRP Recovery ώστε να ανεβάσουμε τον τελικό οδηγό. ” Αναμένω με Soft-brick Redmi Pro λοιπόν

• Παράθεση από gepapagg: “εγω αγορασα απο mygad. ερχεται με global official και δεχεται συνεχης αναβαθμισεις.ειναι στα αγγλικα και κινεζικα αλλα αυτοι σ περνανε εφαρμογη για ελληνικο πληκτρολογιο ” Δεν επεμβαίνουμε σε καμία περίπτωση με εγκατάσταση λογισμικού τρίτων developer. Τα διαθέσιμα πληκτρολόγια στην συσκευή είναι της Global Official Rom (Google Keyboard, SwiftKey)