Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-109 από 109.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mygadgr: “H ROM που φοράει, εγκαταστάθηκε από τον προμηθευτή μου, με fastboot mode. Μήπως γίνεται το ίδιο και με την ROM σε αυτό το thread ή κάποιο άλλο thread;;; ” Ανέβασε φώτο από το Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Φώτο Από Ελλάδα το αγόρασες ή από εξωτερικό ? ” Μου έστειλε ο πελάτης με το θέμα. Attachment (ID: 14402)
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mygadgr: “H ROM που φοράει, εγκαταστάθηκε από τον προμηθευτή μου, με fastboot mode. Μήπως γίνεται το ίδιο και με την ROM σε αυτό το thread ή κάποιο άλλο thread;;; ” Ανέβασε φώτο από το Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Φώτο Από Ελλάδα το αγόρασες ή από εξωτερικό ? ” Ξεκίνησα να τα εμπορεύομαι ο ίδιος δοκιμαστικά, αλλά είμαι ακόμα στην πρώτη παρτίδα και ενώ μου είπε ο προμηθευτής ότι βάζει την International ROM, τελικά δεν είχε Ελληνικά, αλλά μόνο όλ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Έχει την official global? Μπορείς να μας πεις το νούμερο που γράφει? Για να βάλεις την Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Μπορείς να δοκιμάσεις μπας και ξεκλειδώσει με αυτή που έχεις τώρα αλλά αν δεν ξεκλειδώνει θα πρέπει να βάλεις την developer rom. Καμία official rom δεν έχει Ελληνικά ” Ναι είναι official global.
-
Παράθεση από lallasgr: “@mygadgr τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν θες να βάλεις Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αν θες να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να έχει το κινητό official developer rom Ότι σε μπερδεύει κάνε συγκεκριμένη ερώτηση για να σου απαντήσουμε! ” Global Fastboot έχει τώρα, απλά δεν έχει Ελληνικά.