Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλή επιτυχία!
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω το 3Χ και έχω περάσει την xtrv 8.1.4.0. Είχα και εγώ το πρόβλημα με τα δεδομένα, και λέω είχα γιατί πλέον φαίνεται να δουλεύει σωστά. Έχω f2g και δεν άλλαξα ακόμα την sim για 4g. Στα προτεινόμενα δίκτυα έχω επιλέξει για 4g. Αυτό που έκανα ήταν να πάω ρυθμίσεις>σχετικά με το τηλέφωνο>εσωτερικός χώρος (5 χτυπήματα) και μετά στις πληροφορίες τηλεφώνου 1 να επιλέξω στον ορισμό προτιμωμενου δικτύου την προτελευταία επιλογή που τα έχει όλα και μετά να κάνω επανεκκίνηση.