Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• xiaomi mi8 mi acount

jepakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

οντως σημερα πρωι απαντησαν και με ενημερωσαν οτι εστειλαν το αίτημα μου στο σε καποιο ειδικό τμημα για να το λυσουν και ειμαι ξανα λοιπον στην αναμονη

• οποίος ενδιαφέρεται για το mi8 ανταλλακτικα οθονη κτλπ ειναι κλειδωμενο το mi account ...φυσικα και δν ειναι κλεμενο υπαρχει κουτι και ολα τα παρελκομενα δινετε με καποιο ποσο οχι τζαμπα.

• xiaomi mi8 mi acount

Μήνυμα

τιποτα δεν μπορεσα να κανω. απαντησαν στο e-mail μου ζητησαν να στειλω καποια πραγματα για ταυτοποιηση τα εστειλα και ακομα απαντηση δν εχω παρει

• xiaomi mi8 mi acount

Μήνυμα

έχω ήδη στείλει e-mail εκει και αναμένω απάντηση

• xiaomi mi8 mi acount

Μήνυμα

μίλησα με τον επίσημο εκπρόσωπο τις xiaomi στην Ελλάδα το κινητό είναι αγορασμένο από bangood και δεν μπορούν να το αναλάβουν ,επίσης το ίδιο ακριβώς πράγμα έγινε όταν το πήγα σε εγκεκριμένα καταστήματα για επισκευή έχω αφιερώσει άπειρες ώρες ψάχνοντας μια λύση και κατεληξα στο να δοκιμάσω αρχικά μεσω fastboot rom να βάλω την αρχική του stable china από εκει να flasharw το anti-rollback μέσω twrp με γραμμήη εντολλων cmd και έπειτα να παω πίσω στο miui 8 .Αν φτάσω εκεί Υπάρχει solution για να παρ…

• xiaomi mi8 mi acount

Μήνυμα

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, απλά δεν έχω τα στοιχεία του λογαριασμού, ο αριθμός κινητού είναι τέρμα παλιός που δεν τον θυμάμαι κάν και τον αριθμό mi της συσκευής δεν μπορώ να τον δω ολόκληρο γιατί δεν μου τον εμφανίζει , μόνο τα 4 αρχικά ψηφία

• xiaomi mi8 mi acount

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή μου mi8 που από ότι έχω καταλάβει δεν λυνετε έτσι εύκολα. Αρχικά το κινητό έχει unlocked bootloader η αρχική του ρομ ήταν η china stable αργότερα περάστηκε η global version stable και από εκεί μετά η ρομ pixel expirience by dipper όλα λειτούργησαν τελεία με την συγκεκριμένη μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω ξανά σε stable miui 10 .Αυτό έγινε με fastboot rom stable και όταν άνοιξε το κινητό πριν απο το setup ζητάει τον Mi account o οποίος είναι δηλωμένος σε π…