Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• πρόβλημα με candy crush

kaliakman - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Έβαλα την miui σε κινητό φίλου και δεν ανοίγει το Candy Crush.. Γράφει loading αλλά μετά κλείνει.. Τι φταίει?? Δοκίμασα Clear Data + Cache

• Αγορά Κινητού

kaliakman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όπως το βλέπω λέω να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι τέλη Ιανουαρίου πχ για να δώ τι θα γίνει από καινούρια μοντέλα και πτώση τιμών.. Θα το τσίμπαγα άμεσα απλά το μόνο που με κρατάει είναι το γεγονός οτί φοβάμαι οτί όντας 1μιση χρονών ήδη έχει παλαιότερα χαρακτηριστικά όχι τόσο σε απόδοση όσο σε χαρακτηριστικά.Για παράδειγμα με 5 ευρώ παραπάνω κάποιος βρίσκει το Honor 6 με 2 sim,sd κάρτα, 3GB Ram. πιο συμμαζεμένο και infrared που για κάποιους μπορεί να φαίνεται άχρηστο αλλά στο τωρινό που έχω με αντάπ…

• Αγορά Κινητού

Μήνυμα

Όχι παιδιά το 1+1 πάει κοντά στα 300 και είναι και η 16αρα έκδοση.... Είμαι έτοιμος για το Mi 3.. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οτί είναι συσκευή ένος χρόνου ήδη και δεν ειμαι σίγορους για το future-proofness της..

• Αγορά Κινητού

Μήνυμα

Λοιπόν θα πάω για το mi3 τελικά .. Η ερώτηση είναι θα έχει πέσει σε επίπεδα mi3 η τιμη του 4 προς Γενάρη για να παραγγείλω τότε το 4 η να πάρω τώρα το 64 mi3???

• Αγορά Κινητού

Μήνυμα

Θέλω να δώσω γύρω στα 250 και είμαι ανάμεσα σε 1)Mi 3 2)Honor 6 3)Nubia Z7 Mini 4)One Plus One(Αλλά ανεβαίνει ψηλά) 5)G2 Με ενδιαφέρει καλή μπαταρία και αρκετή μνήμη.. Τα φώτα σας παρακαλώ!