Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DeineL Vian: “Το μονο που εχω καταλαβει και ειναι σπαστικο,ειναι η απουσια ταπετσαριων (παντελως) ,ενω πριν ειχε, και η ελλειψη θεματων (εχει μονο 2 default).Η εναλλαγη σε stable,με τρομαζει καθως με την nightly θα περιμενα καποια διορθωση σε stable μεσω καινουριου update,ενω τωρα δεν ξερω τι να περιμενω.” Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4 ψάχνω για την εφαρμογή θέματα που κατεβάζει θέματα αλλά δεν τη βρίσκω... Την αφαίρεσαν; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Ta…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΓειά χαρά σε όλους.. Εχω θεμα μετά την αναβάθμιση σε miui 9. Χρησιμοποιώ το ελληνικό Caller id και μετα την αναβάθμιση το αναδυομενο παράθυρο της αναγνώρισης εμφανίζεται μετά από 10 δευτερόλεπτα ενω μέχρι πριν την miui 9 εμφανιζοτανε σε 2 δευτερόλεπτα. Καμιά ιδέα; Να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΟύτε με την miui 9 θα διορθωθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΓειά χαρά σε όλους... Εχω ένα θεματακι με τα μηνύματα.. Στελνω σε κάποιον μήνυμα.. Οταν μου απαντησει φαινεται ξεχωριστή συζητηση... Αυτό συμβαίνει γιατί εγω τον έχω σαν επαφη χωρίς τον κωδικό χωρας (+30). Πως διορθώνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από fog: “Το παράθυρο εντολών θα ανοιχτεί μέσα από το φάκελο που βρίσκεται το adb. ” μπήκα χειροκίνητα σε fastboot τελικά ...θέλω να δώ άν εχει εγκατασταθεί σωστά ο driver....δείτε λίγο την εικόνα ..έιναι σωστά; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44492/
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Android Bootloader Interface (MTK & Qualcomm) Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot. Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή: “adb reboot bootloader” και πατάμε enter ” έχω κανει όλη την διαδικασία με τους drivers αλλα δεν μπορώ να δώσω εντολή adb....μου βγάζει μηνυμα " ADB is Not Recognized as an internal or exter…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakis Teleios: “Σπαω το κεφαλι μου να καταλάβω γιατί δεν ξεκλειδώσει.... ” και σε μενα το έβγαζε αυτό και έκανα αυτο που λεέι στο βήμα 2 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44474/
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαστην αίτηση για το ξεκλείδωμα η xiaomi αναφερει οτι με ξεκλειδωμενο bootloader δεν λειτουργεί η εύρεση του κινητου μεσω mi account...ισχυει;
-
quick charge?
ΜήνυμαΝομίζω ότι έχουμε quick charge... Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί 2 ώρες περίπου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giwrgos Drakos: “Γρήγορη ερώτηση, όποιος έχει δηλαδή την global edition η θήκη πχ του πλαισίου κάνει κανονικά? (θήκη για 4Χ)” Κάνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΓειά χαρά και από εμένα...Νίκος από Λάρισα... Πότε θα είναι η επόμενη συνάντηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk