Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
Όχι δεν έχω προλάβει να ρύθμιση καμία εφαρμογή... Στην κορυφή της λίστας είναι δύο Android τα οποία έχουν υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με την stable. Εκτινάσουν το ποσοστό χρήσης για το software πάνω από 80%... δεν νομίζω ότι θα την κρατήσω παραπάνω από μέρα... Πάντως χωρίς να θέλω να θίξω την δουλειά των παιδιών εδώ, ή κινεζική dev που είχα μέχρι να εγκριθεί το αίτημα για unlock ήταν πραγματικά low power και το βλέπω τώρα στο τηλ του πατέρα μου που μπορώ να κάνω άμεσα σύγκριση... Στο δικό του το …
-
Από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας... σε αναμονή μέσα σε 8 ώρες από 70% το βρήκα στο 38%... Και το screen on time είναι πολύ χειρότερο σε σχέση με την ελληνική... Σκέφτομαι να γυρίσω στις official κινεζικές ή global καθώς κατανάλωναν πολύ λιγότερη ενέργεια από τις ελληνικές... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την τελευταία ελληνική dev το πρωί αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί... Έχει πολλά έξτρα σε σχέση με την original dev και φαίνεται τραγική... ή stable ήταν πολύ καλύτερη. Ευτυχώς έχω κρατήσει back up. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν θέλω να περάσω την official κινεζική πάλι ή την global από en.miui κατεβάζω την recovery rom και κάνω την ίδια διαδικασία μέσω twrp όπως κάνω μέχρι τώρα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πειραματιστώ με τις ROM λιγάκι να δοκιμάσω και την Ελληνική Developer να δω πως πάει από θέμα μπαταρίας και τις global MIUI... Θέλω να πάρω back up ώστε να μπορώ να επανέλθω έτσι όπως ακριβώς είμαι τώρα σε περίπτωση που δεν μου αρέσει κάτι... Οπότε: 1) Κάνω επανεκκίνηση σε TWRP 2) Πηγαίνω στην επιλογή Backup 3) Κάνω Swipe για να ξεκινήσει το Backup? Πρέπει να μαρκάρω κάτι άλλο στα κουτάκια ή τα αφήνω ως έχουν . Είναι γύρω στα 6GB το backup... απ' ότι μου λέει λίγο πιο κ…
-
OK απλά αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, γιατί χτες που έκανε αναβάθμιση του πατέρα μου πήρε την 6.5.28. Προφανώς και είναι διαφορετική η έκδοση για MTK συσκευές. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που μου έγραψες είναι ότι βγήκε 6.5.26 και μετά 6.5.28 την οποία τελευταία δεν την έχει βγάλει το φόρουμ σε ελληνική έκδοση. ΟΚ το έλυσα. Και μια ακόμη απορία. Οι ελληνικές MIUI που έχουμε περάσει από το φόρουμ εδώ βασίζονται σε αυτές της official team (en.miui) τις κινέζικες (όχι τις Global);
-
Παιδιά καλησπέρα! Μια απορία! Η τελευταία official China DEV για τη συσκευή μας είναι η 6.5.28. Γιατί η ελληνική αντίστοιχη DEV έχει έκδοση 6.5.26; Η 6.5.26 σύμφωνα με το en.mui είναι η τελευταία για τα απλά Redmi Note 3 με τον Mediatek... Είναι τυπογραφικό λάθος στην έκδοση της ελληνικής για το kenzo ή όντως έχει χτιστεί πάνω στην 6.5.26 για Mediatek; Και αν ναι πως γίνεται να δουλεύει στον Snapdragon 650;
-
Εμένα πάντως τα οχτάωρα που μας δείχνεις δεν τα βάζει με τίποτα από όταν πέρασα την ελληνική ROM. Όχι με κανονική χρήση. Αν το έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου και το δουλεύεις σε πολύ μικρή φωτεινότητα μόνο για σερφάρισμα τότε ίσως να μπορεί να βγάλει παραπάνω ώρες. Εμένα τις περισσότερες ώρες είναι στη αναμονή... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Η beta η κινεζική είναι πολύ καλύτερη σε αυτονομία σε σχέση με την ελληνική 7.3.2 που έβαλα έπειτα στο κινητό. Ακόμη και με τα Google Services δεν καταναλώνει τόσο όσο ή ελληνική. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στην dev κάποια πράγματα δεν δουλεύουν όπως το να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος... Κρατάω την ελληνική προς το παρόν και μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσω κι εγώ τους πειραματισμούς. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@lallasgr & @GR_Macedon ακριβώς αυτό το βίντεο συμβουλεύτηκα και ότι ετοιμαζόμουν να το ποστάρω ΑΛΛΆ: 1) Δεν το έκανα με αναπτήρα για να μην ρισκάρω και αχρηστεύσω το chip. 2) Δεν χρειάστηκε να λιμάρω με γυαλόχαρτο από πίσω όπως έκανε αυτός στην πίσω πλευρά του chip (προσοχή μην λιμάρετε αν δεν έχει κόλλα γιατί είναι ένα μικροσκοπικό chip από την πίσω πλευρά) 3) Δεν έκοψα το τσιπάκι στην άκρη όπως ο τύπος στο βίντεο για να κάνω το σημαδάκι που δείχνει προς τα που πρέπει να κοιτάει η κάρτα. Το ση…
-
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα πρωί παρέλαβα το τηλέφωνο του πατέρα μου σε χρυσό από Vickmall. Ήρθε με την κινέζικη DEV όπως το ζήτησα για να κάνουμε τα κόλπα με τα ξεκλειδώματα και να βάλουμε την ελληνική stable όταν μας εγκρίνουν το ξεκλείδωμα του Bootloader! Έκανα το κόλπο με την δεύτερη κάρτα sim και την microSD ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις δύο του κάρτες (θέση 1: vodafone, θέση 2: cosmote) και την microSD ταυτόχρονα. Ζέστανα με πιστολάκι μαλλιών την κάρτα της Cosmote για να μαλλακώσει…
-
Μόνο σε εμένα αρέσει το κουκλάκι;;; Αυτό μου άρεσε πολύ! => Original Xiaomi Mitu Mi Rabbit Toy Xiaomi Plush Toy Canvas Mitu
-
Καλημέρα παιδιά. Με βασανίζει μια απορία... Την προηγούμενη βδομάδα που ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα υπήρχαν δύο εναλλακτικές για Custom Recovery που μπορούσαμε να κατεβάσουμε. Εγώ κατέβασα το αρχείο RN3_kenzo.img το οποίο μετά μου πέταξε κάποια errors με κόκκινα γράμματα στην διαδικασία του Wipe και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λιγάκι... Περάστηκε η ελληνική ROM μετά βέβαια και νομίζω ότι είναι όλα καλά και ότι έγινε το Wipe γιατί άργησε να ανοίξει κανά πεντάλεπτο. Έτσι δείχνει τουλάχι…
-
@koko Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να πουλήσω κι εγώ το δικό μου iPad 4 και να πάρω το MiPad2? Το μόνο θετικό του iPad πλέον μιας και είναι σαφώς πιο αργό από ότι πριν τρία χρόνια καινούριο, είναι η μπαταρία του... Μετά από 3+ χρόνια έχει χάσει ελάχιστα από την χωρητικότητά της... Με ονομαστική χωρητικότητα 11560mAh μετά από 382 κύκλους φόρτισης αν (έχουν καταγραφεί και οι κύκλοι φόρτισης όσο δεν είχα jailbreak) η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 10.500mAh. Άσε έχω γλυκαθεί πολύ με …
-
@koko Άσε λυτρώθηκα!! 2,5 χρόνια με Windows Phone δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... Μόνο για τηλέφωνα το είχα, για μηνύματα και λίγο browsing καμιά φορά... Στις μισές εφαρμογές οι ειδοποιήσεις έρχονταν όποτε να 'ναι ή και καθόλου (πχ Viber). Έχω πάρει μια γλύκα με το Xiaomi σαν μικρό παιδάκι!! Μπορώ και κάνω τα πάντα πλέον. Χάζευα μια μέρα στο Play Store εφαρμογές και είχα ζαλιστεί!! Τι να πει το Windows Store μπροστά του... Πραγματικά απορώ πως άντεξα 2,5 χρόνια με Windows Phone...
-
@koko με το καλό να το δεχτείς και εσύ! Μεγιές!! Το πήρες από Κίνα όμως οπότε θα σου αργήσει κανά μήνα... Εγώ το πήρα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη στη Θεσ/νικη. Ήθελα από Ελλάδα Αν όχι αύριο γιατί αύριο θα το στείλουν ή το Σάββατο (δεν ξέρω αν παραδίδουν Σάββατο τα ΕΛΤΑ Courier) αλλιώς σίγουρα Δευτέρα θα έρθει. Το δικό μου έκανε 1 μέρα από τη στιγμή που το παράγγειλα! Με ΕΛΤΑ courier To Mitu Canvas τι καλό είναι; Δεν το έχω ξανά ακούσει... @geoanto555 α ναι. Έχεις δίκιο. Υπάρχει όντως τέτοια ρύθμισ…