Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.

• Με PayPal έγινε ή πληρωμή με yes visa από Eurobank. Δεν είχε επιλογή για πληρωμή κατευθείαν με κάρτα που θα έβγαινε 220€ (εάν δεν κρατάει έξοδα συναλλάγματος). Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα!! Μόλις χτύπησα και δεύτερο Redmi Note 3 Pro από vickmall σε χρυσαφί για τον πατέρα! Στοκάρανε σήμερα. 227€. Εμένα μου είχε βγει 239€ πριν 2 βδομάδες... 260$ τότε 245$ τώρα. Κομπλέ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @piniata7 συμφωνώ με αυτό που λες για τις φωτογραφίες τη νύχτα. Αλλά σκέψου και το άλλο... Εδώ ναυαρχίδες των 700€ πάσχουν στις νυχτερινές φωτογραφίες με θόρυβο και lag, γιατί να αποτελεί εξαίρεση το Xiaomi... Κανένα κινητό δεν έχει λύσει τα προβλήματα των νυχτερινών φωτογραφιών. Κοινά μέρη μοιράζονται όλα... Αλλά και πάλι όσο υπερβολικό και αν ακούγεται όσες έχω τραβήξει νύχτα (φίλους/ες μου με φλας) έχουν βγει απίστευτες. Πραγματικά ψάχνω και ξανά ψάχνω να εντοπίσω κόκους θορύβου και πρέπει να…

• Για κάποιον σαν εμένα που δεν ψάχνω την επαγγελματική φωτογραφία μου αρκεί και με το παραπάνω. Οι φωτογραφίες ξανά λέω είναι εκπληκτικές! Από την κάμερα του AtivS που είχα προηγουμένως ή οποία είναι εξαιρετική, του Xiaomi είναι κλάσεις πάνω... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά! Τι παράπονο έχετε από την κάμερα; Προσωπικά έχω μείνει άναυδος από την ποιότητα των φωτογραφιών καθώς αν κρίνω από όλα τα αρνητικά σχόλια μόνο κακή δεν είναι ή κάμερα. Απεναντίας οι φωτογραφίες που βγάζει είναι ουοάου. Όσο για την αυτονομία θα το παρακολούθησω αλλά μέχρι ώρας από όταν απεγκατέστησα χτες βράδυ το Adguard έχει πάρει τα πάνω του! Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό όμως!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Λοιπόν μάλλον βρήκα τι τρώει την μπαταρία. Είναι ή εφαρμογή Adguard. Την είχα κατεβάσει σπασμένη και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό... όσο την είχα με την κινεζική dev είχα την γνήσια δοκιμαστική έκδοση για 7 μέρες και φαινόταν να τα πηγαίνει καλά. Έχω κάνα εικοσάλεπτο που την απενεργοποίησα και ή μπαταρία πέφτει με πολύ πιο αργό ρυθμό. 1% ανά ~10-15 λεπτά σε απλή χρήση ανάλογα με την εφαρμογή. Με αυτό τον ρυθμό βγαίνουν πάνω από 10 ώρες με την οθόνη ανοιχτή. Θα το παρατηρήσω πως θα πάει και θα εν…

• Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση σχετική με το Google Now... Δεν έχω θέμα με την αναμονή απ' ότι βλέπω. Μόνο όταν είναι ανοιχτή η οθόνη την κατεβάζει γρήγορα... Παίζει να φταίει το γεγονός ότι στον προσωρινό TWRP που είχα περάσει μέσω fastboot στο WIPE πήρα κάποια errors? Κάτι έβγαζε με κόκκινο ότι δεν μπορούσε να προσαρτήσει... Είχα κατεβάσει το 2ο αρχείο από τα 2 TWRP από τον οδηγό.

• @pavlidisc Ευχαριστώ πολύ Χρήστο!! Θα τσεκάρω να δω τι γίνεται στις ρυθμίσεις της Google!

• @pavlidisc περίεργο... Θα δοκιμάσω και εγώ στο αυτόματο με εξαίρεση για κάποιες εφαρμογές να δω αν θα είναι καλύτερα. Σε αναμονή πάντως έχει καταναλώσει 20% από χτες με κάποιες ολιγόλεπτες κλήσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Αν συνεχίσει έτσι θα βγάλει 5 μέρες στην αναμονή. Πολύ καλά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φωτεινότητα καθώς εγώ την έχω πάντα πάνω από τη μέση από 60-75% συνήθως...

• @pavlidisc πολύ εντυπωσιακά νούμερα. Την ελληνική Rom έχεις ή την Globlal? Εγώ ούτε τα μισά δεν πιάνω με την ελληνική 7.3.2 σε οθόνη ενώ με την κινέζικη είχα πολύ καλύτερη αυτονομία σε on screen λειτουργία... Το πολύ 4,5+ ώρες να βγάλω... Την φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις όταν το δουλεύεις; Επίσης στις ρυθμίσεις εξοικονόμισης τι ρύθμιση έχεις; Εγώ το έχω στο Off...

• Ευχαριστώ πολύ @NasDriver! Δεν το γνώριζα ότι είναι επίσημος χορηγός του φόρουμ!

• @NasDriver ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση! Το yeso521 δεν το έχει. ΤΟ έχει όμως το Geekbuing από Ισπανία μόνο που απ' ότι βλέπω δεν έχει επιλογή να μου το στείλουν με την κινέζικη DEV ROM. Το στέλνουν με την Multilanguage. Επίσης δεν στέλνει θήκη+tempered glass+ακουστικά όπως το Vickmall. Anyway. Έστειλα ένα μήνυμα και στο Vickmall να μου πουν πότε θα το ξανά στοκάρουν. Αν τελικά καταλήξουμε στο Geekbuying είναι ΟΚ σαν μαγαζί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Παιδιά καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού για τον πατέρα μου καθώς το Ulefone που είχε αγοράσει τον Σεπτέμβρη έχει πάρει δρόμο... Αγόρασα πριν 12 μέρες το Redmi Note 3 Pro από Vickmall αλλά τώρα δεν έχει stock. Τα μοναδικά κινητά που έχει σε stock στην Ελλάδα είναι το Redmi Note 2 και το Redmi 3 Pro. Ποιο από τα δύο προτείνετε; Είναι καλύτερα να περιμένουμε να στοκάρουν πάλι το Redmi Note 3 Pro;

• @hoyas ότι νομίζεις αδερφέ... Εγώ πάντως δεν θα βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα και να κατηγορήσω μια καθιερωμένη εφαρμογή στον χώρο, με μια συσκευή ασταθή όπως η δική σου κρίνοντας από τα διάφορα προβλήματα που έχεις αναφέρει κατά καιρούς στο παρόν thread. Φιλικά! @lallasgr εγώ κλείνω το offtopic από τη μεριά μου.

• @hoyas συγνώμη κιόλας αλλά πάντα με φορτισμένη συσκευή τρέχουμε τα benchmarks... Είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις λειτουργίες του το τηλέφωνο με λίγη μπαταρία ώστε να εξοικονομεί και δεν αποκλείεται να έχει υλοποιήσει κάτι τέτοιο η Xiaomi... Μια χαρά είναι το antutu. Αν δεν σε πείθει τρέξε benchmark σε Matlab.

• Ευχαριστώ @Project_P!! Έκανα παραγγελία πριν λίγο στο Gearbest τα Hybrid τελικά καθώς απ΄ότι είχα δει και στο φόρουμ τα περισσότερα παιδιά αυτά προτείνουν! Σαν σχέδιο φαίνονται πολύ όμορφα. Άντε να δοκιμάσω και το Atmos όταν έρθουν που όλοι γράφουν τα καλύτερα! Μαζί παράγγειλα και το Mi Band 1S καθώς το έχει σε flash sale 12€ περίπου. Με παίδεψε λίγο το paypal καθώς δεν είχα ξανά ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και ενώ προχωρούσα κανονικά για την πληρωμή με τον δεύτερο λογαριασμό που δεν έ…

• @hoyas δεν έχω ιδέα. Αλλά εκεί είναι όλη η διαφορά... Δες εδώ ενδεικτικά περισσότερα για το UX What Does AnTuTu Benchmark Actually Measure?

• @hoyas περίεργο. Ποια έκδοση έχεις; Εγώ την 7.3.2 Δες το δικό μου. Σχεδόν το ίδιο σκορ με Galaxy S6!! Screenshot_2016_05_28_23_32_28_com_antutu_ABench.pngScreenshot_2016_05_28_23_32_13_com_antutu_ABench.pngScreenshot_2016_05_28_23_33_00_com_android_setti.png image free hosting

• +1000 πόντους στο Antutu πέτυχε το τηλέφωνό μου με την Ελληνική Stable 7.3.2 σε σχέση με την 6.5.19 China Dev.

• Παράθεση από hoyas: “@jazzu4ia δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά με το adguard. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα σε καθοδηγήσει μόνο του τι πρέπει να κάνεις. θα σου πει ότι πρέπει να πας στην τάδε ρύθμιση και να ενεργοποιήσεις το τάδε setting... Δεν το θυμάμαι απέξω καθώς πάει μια βδομάδα +... Παιδιά ερώτηση σχετικά με τα ακουστικά. Είμαι να παραγγείλω από Gearbest? και είμαι ανάμεσα στα Hybrid Dual Driver που κουβεντιάζετε οι περισσότερο…