Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Παράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα σας παιδιά. Απόκτησα και γω το δικο μ μποξακι και εχω πρόβλημα. Οταν μπαίνει σε standby mode και μένει γ αρκετή ώρα εχω πρόβλημα και δεν ενεργοποιειται με τπτ. Πρέπει ν κανω plun unplug το ρευμα του. Ξέρει κανείς τι παιζει; ” α) δες χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση β) ενεργοποίησε το HDMI CEC (και τις 3 επιλογές)
-
Παράθεση από Efisemi: “Είναι το Mi Box S, μοντέλο MDZ-22-AB ADROID TV. Η nova είναι συνδεδεμένη με ethernet στο wifi exextender. ” @Efisemi Προσπάθησε να βρεις τρόπο να συνδέσεις το box με ethernet αυτό μπορείς να το κάνεις με αυτό το εξάρτημα (είνα δοκιμασμένο και λειτουργεί αψογα και αν θες μπορείς να τον χρησιμοποιείς άνετα και σε υπολογιστή σαν hub) USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapt UE330 | You.gr Είναι ότι καλύτερο για τους παρακάτω λόγους Με καλώδιο -πάντα- είναι ποιοτικά ανώτερη σε σύγκρι…
-
έκανα αναβάθμιση του mi box s σε pie αλλά έχει κάποια προβλήματα μέχρι στιγμής διαπίστωσα 2 1) έκλεισα το box όπως κάνω πάντα και μετά από κάποια ώρα άνοιξε μόνο του (έχω κάνει ενεργοποίηση το CEC) 2) Δεν εμφανίζει πληκτρολόγιο για να γράψεις email κλπ (έγραψα με εξωτ πληκτρολόγιο) προσπάθησε να κάνω επαναφορά στην 8.1 αλλά δυστυχώς δεν γίνεται μου βγάζει στο τέλος installation aborted Imgur: The magic of the Internet τα αρχεία τα κατέβασα απο εδω Download and Install Xiaomi Mi Box S official An…
-
πρώτο βήμα άλλαξε το τροφοδοτικό βρες κάποιο απο κινητό τηλ δεύτερό βήμα hard reset To βγάζεις από το τροφοδοτικό - και στο τηλεχειριστήριο που το έχεις κοντά στο Box, κρατάς πατημένα το μεσαίο στρόγγυλο πλήκτρο του ΟΚ και το αριστερό πλήκτρο <- του μενού ταυτόχρονα. Όσο είναι πατημένα βάζεις το BOX στην τροφοδοσία χωρίς να αφήσεις καθόλου τα πλήκτρα μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα με το Android. Από εκεί μπορείς να κάνεις Factory Reset & Format youtube.com/watch?v=QUreUmTZFnU
-
youtube.com/watch?v=e5VUQ9h56R4
-
Παράθεση από El_Griego: “Καλημερα! Ηρθε και σε κανεναν αλλο το OTA update για 11.0.4.0 PFBMIM ? ” Ήρθε χθες σε μένα 11.0.4 (PFBMIXM)
-
Παράθεση από nith1717: “Παράθεση από nith1717: “Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από nith1717: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από nith1717: “ ” ” ” ” ” Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εκτός από τον αντάπτορα, επειδή έχει μόνο μία usb θύρα, πρέπει να αγοράσω κι ένα usb hub για να βάλω ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Υπάρχει ειδικό hub που είναι συμβατό όπως και ο αντάπτορας; ” Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να αγοράσεις . αν πάρεις αυτόν που σου πρότεινα εχει 3 usb θύρες να κουμπώσεις πληκτρολόγιο κλπ…
-
Παράθεση από nith1717: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από nith1717: “Καλημέρα. Θέλοντας να αγοράσω ένα tv box για Netflix με σύνδεση ethernet, ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο γι'αυτό που θέλω κι έτσι κατέληξα στο Παράθεση: “mi tv box 4k ultra hd” και αν και με wifi, είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές και για το Netflix είναι ιδανικό! Η ερώτησή μου είναι η εξής: επειδή είναι με wifi το συγκεκριμένο box, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις του μενού να απενεργο…
-
Παράθεση από Liou: “Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από Liou: “ ” ” Ναι φυσικά. Home cinema, ps4 και το box είναι κ τα 3 συνδεδεμένα κατευθείαν στην τιβί με HDMI. ” ο δέκτης τηλεόρασης όσο και ο δέκτης ήχου διαθέτουν λειτουργία HDMI ARC ? και εγώ αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα με Panasonic tv & Home Cinema κάποιες φορές δεν ξεκινά αυτόματα το Home Cinema και αυτό οφείλεται σε αδυναμίες του HDMI CEC Τι είναι το HDMI ARC και πώς λειτουργεί | You.gr Blog | You.gr
-
Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά καλημέρα, ξέρει κανείς αν μπορεί να δουλέψει o Usb to Ethernet Adapter αν είναι πάνω σε usb Hub? ” αν εννοείς αυτό δουλεύει άψογα
-
Δεν εχω συνδεδεμένα Bluetooth hands free
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα πριν την αναβάθμιση όταν είχα συνδεδεμένα bluetooth ακουστικά και δεχόμουν μηνύματα ο ήχος του εισερχόμενου μηνύματος ακουγόταν μόνο στα ακουστικά και όχι από το κινητό . Άρα αν δεν είχες τα ακουστικά στο αυτί σου δεν ακούγεται το εισερχόμενο μήνυμα και επίσης λόγω μη ύπαρξης led έβλεπες τα μηνύματα προφανώς σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τους ήχους από viber email και τα λοιπά. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου bluetooth ακουστικά αυτό τον καιρό και δεν μ…
-
Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από amavroudis: “Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα... ” το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc? η μήπως είναι θέμα πάροχου ? (εχω cosmote) ” επιτέλους δούλεψε sorry παιδιά δικιά μου βλακεία ΔΕΝ πάταγα πολύ γρήγορα x5 το power butt…
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα... ” το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc? η μήπως είναι θέμα πάροχου ? (εχω cosmote)
-
Δοκίμασε κανείς την λειτουργία έκτακτης ανάγκης? γιατί σε μένα δεν δουλεύει ενώ στέλνει το σχετικό μήνυμα στην επαφή έκτακτης ανάγκης οτι προστέθηκε πατάω το κουμπί τροφοδοσίας πέντε φορές αλλά δεν στέλνει κάποιο μήνυμα
-
Παράθεση από yiatsou: “Επίσης δεν θυμάμαι να είχα την λειτουργία έκτακτης ανάγκης πριν στις ρυθμίσεις. ” Δεν υπήρχε στην 10.2.2.0 Το δοκίμασα με επαφή έκτακτης ανάγκης με τηλ xiaomi redmi note 7 αλλά δεν δουλεύει
-
υπομονή μέχρι τις αρχές του νέου έτους ας ελπίσουμε οτι τελικά θα το συμπεριλάβουν και το MI9 SE i-xiaomi-apokalyptei-tis-11-syskeyes-poy-tha-lavoyn-to-miui-11-android-q-mechri-tis-arches-toy-2020.7461004.html
-
El_Griego έκανες restart το τηλ ?
-
Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από El_Griego: “Πως μπορω να βγαλω το φουλ mode? Καποια ιδεα; ” πάτα παρατεταμένα το pοwer button μέχρι να σβήσει και άνοιξε ξανά το τηλ ” Παράθεση από El_Griego: “To μονο που φοβαμαι ειναι να μην εχω θεμα να το ξεκινησω γιατι μπορει να εχει φαει σοβαρο σκαλωμα με κανα ghost touch? ” εγώ ετσι το επανέφερα την πρώτη μέρα που το αγόρασα
-
Παράθεση από El_Griego: “ Πως μπορω να βγαλω το φουλ mode? Καποια ιδεα; ” πάτα παρατεταμένα το pοwer button μέχρι να σβήσει και άνοιξε ξανά το τηλ