Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
καλησπέρα σας κατά την εκκαθάριση μου βγάζει αυτά τα αρχεία Μπορώ να σβήσω το zip του update 2,02GB (10.2.2 ) η θα το χρειαστώ σε μια ενδεχόμενη επαναφορά του τηλεφώνου? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από kaberos: “Καλησπέρα σας πρόσφατα απέκτησα και εγώ το εν λόγω τηλ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με απογοήτευσε όμως που δεν έχει notification repeater ” Η λύση ήρθε μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου κλήσεις > ρυθμίσεις κλήσεων > σύνθετες ρυθμίσεις > υπενθυμίσεις αναπ. κλήσεων youtube.com/watch?v=CUKqYnXgEbI&feature=youtu.be
-
Καλησπέρα σας πρόσφατα απέκτησα και εγώ το εν λόγω τηλ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με απογοήτευσε όμως που δεν έχει notification repeater δοκίμασα την εφαρμογή του FabioCZ αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί [UPDATE] MIUI 10 Notification Repeater - new version : Xiaomi το τηλ έχει MIUI έκδοση MIUI Global σταθερή 10.2.2 (PFBMIXM) Κάποια πρόταση για δοκιμασμένη εφαρμογή? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από kaberos: “ ” Καλησπέρα.Δουλεύω το νέο μου Mi box S εδώ και 10 μέρες περίπου αλλά αυτό το νεότερο firmware με την τελευταία αναβάθμιση (04-2019) γιατί δεν μου έρχεται και είμαι ακόμη με αυτήν την 8.1 του (01-2019)?? Εκτός απο υπομονή πρέπει να κάνω και κατι άλλο ?? ? η τελευταία ενημέρωση δεν αφορά την έκδοση android αν έχεις έκδοση Kernel όπως η φωτο είσαι οκ ”
-
geozn8 στο παραπάνω (190 post ) δείχνω πως μεταφέρουμε αρχεία απο το box στο pc αν έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει αρχεία σε στικάκι που είναι κουμπωμένο πάνω στο box δεν το γνωρίζω
-
για να μην πάτε πέρα - δώθε με στικάκια κλπ κατα την γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς αρχείων από και προς το box youtube.com/watch?v=kOyQ0_AOJQA Mε τον ίδιο τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από το pc προς το tv box 1 Άνοιγμά του φακέλου προορισμού 2 Επιλογή upload files Επίσης μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή στο pc αρχείων ήχου video,photo κλπ που υπάρχουn αποθηκευμένα στο tv box
-
Παράθεση από echaosad: “ Ετσι από περιέργεια με ποιο τρόπο βάζεις το VPN στο μποξακι(πχ. Εφαρμογή) και ποια υπηρεσία VPN χρησιμοποιείς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με εφαρμογή του private internet access ( προϋποθέτει account ) PIA VPN
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kaberos: “Δεν ξέρω αν έχεις την δυνατότητα αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις το VPN στο ρουτερ σου οπότε θα τρέχεις με σταθερή ταχύτητα σε όλες τις συσκευές ” ” ” Δεν είναι βολικό να μπει στο ρούτερ γιατί πολλές σελίδες πχ skroutz δεν ανοίγουν με VPN ON Αν διαβάσετε με προσοχή την ανάρτηση μου διαφορά στην ταχύτητα έχω μόνο στο Mi box S (16 Mbps) στις άλλες συσκευές ( PC , TV BOX MECOOL ) υπάρχει πολύ μικρή διαφορά ( φυσιολογική ) περίπου 1…
-
Μήπως κάποιος φίλος με Mi box S χρησιμοποιεί VPN ? γιατί να έχει τόση μεγάλη διαφορά το Mi box s με VPN ON? Mi box s VPN OFF 42 Mbps VPN ON 26 Mbps στο Mecool η διαφορά είναι μόνο 1mbps Mecool KM9 VPN OFF 42 Mbps VPN ON 41 Mbps Σημείωση: 1) και τα 2 κουτιά συνδέονται στην ίδια γραμμή ethernet και η μέτρηση - σύνδεση γίνεται στους ίδιους server 2) η μέτρηση έχει γίνει σε 2 box S και με δυo διαφορετικούς αντάπτορες ( usb to ethernet USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapt UE330 | You.gr ) 3) έγινε έλεγχ…
-
Παράθεση από geozn8: “Ευχαριστώ πολύ φίλε μου @kaberos για την βοήθεια σου.. Ναι εγώ ακόμη έχω 8.0.0 με αναβάθμιση Ιανουαρίου.. Ενεργοποίησα πάντως και τα 3 στο HDMI SEC ενεργοποίησα και στην LG smart TV μου το Simplink αλλά δεν κάνει τίποτα.. Στην πράξη αυτό που βοηθάει τι πρέπει να δω με της 3 αυτές επιλογές? ” Η αλήθεια είναι ότι για να δουλέψει τέλεια το HDMI SEC χωρίς κανένα πρόβλημα θα πρέπει οι συσκευές να είναι του ίδιου κατασκευαστή αν έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις σε TV & Box κ…
-
Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλημέρα. Έχω το mi box 3 s International εδώ και κάνα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει η όχι να πάρω το καινούργιο το s <<4>> τι ουσιαστικές διαφορές υπάρχουν? Σε αυτό το γνωστό θέμα που πατάς off και δεν σβήνει ουσιαστικά αλλά κοιμάται και ότι ανοίγει καμιά φορά κολλάει λύθηκε η όχι? Διάβασα στο τσιγκούνη που λένε κάποιοι ότι ενεργοποιείς όλες της ρυθμίσεις στο HDMI SEC και φτιάχνει ισχύει αυτό η όχι? Θέλω να το προτείνω και στα πεθερικά μου που δεν έχου…
-
1 το ethernet προηγείται του wifi 2 μπορείς στις ρυθμίσεις να βάλεις το wifi κλειστό
-
Παράθεση από tasos17: “Μάγκες έχετε να προτείνετε κάνα καλό πληκτρολόγιο; Υπάρχει με σύνδεση Bluetooth η μόνο με USB κεραία;; Επίσης και κάνα καλό dongle(η όπως λέγεται τέλος πάντων) για παραπάνω θύρες θα ήταν χρήσιμο. Ίσως και με Ethernet γιατί που και που χάνω για λίγα δευτερόλεπτα το WiFi αν και το ρούτερ είναι στο ίδιο δωμάτιο. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” εγώ έχω πάρει αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένος rii i8 plus 2.4g wireless touch pad fly air mouse backlit gaming keyboard …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Βγάζει από το τροφοδοτικό - και στο τηλεχειριστήριο που το έχεις κοντά στο Box, κρατάς πατημένα το μεσαίο στρόγγυλο πλήκτρο του ΟΚ και το αριστερό πλήκτρο <- του μενού ταυτόχρονα. Όσο είναι πατημένα βάζεις το BOX στην τροφοδοσία χωρίς να αφήσεις καθόλου τα πλήκτρα μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα με το Android. Από εκεί μπορείς να κάνεις Factory Reset & Format ” πολύ κατατοπιστικός ο τρόπος ευχαριστώ Για να είναι σωστό το φορμάτ θα πρέπει να κάνουμε εκτός του return to fac…
-
UPGRADE 10-4-19 ευχάριστα νέα για τους κατόχους mi box s Η ενημέρωση περιλαμβάνει ορισμένες διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων: 1 Βελτιώνει τη σταθερότητα και τη συνδεσιμότητα wifi για τυχαία αποσύνδεση 2 Fix για προβλήματα αφύπνισης 3 Fix για τα κόκκινα αντικείμενα netflix στο exaxt frame 4 Βελτιώνει τη σταθερότητα για την απομακρυσμένη αποσύνδεση Bluetooth 5 Προσθήκη δυνατότητας αυτόματης εναλλαγής ρυθμού καρέ
-
Παράθεση από tasos17: “καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω ” Η λύση στο πρόβλημα Ρυθμίσεις > HDMI CEC. και ενεργοποιήστε την πρώτη επιλογή από τις 3 και ως δια μαγείας το πρόβλημα δεν θα υπάρχει και το μεγάλο συν με αυτή την ρύθμιση όταν θα κλείνεται με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας θα μπαίνει σε sleep mode και το mi box Η δοκιμή έγινε αρκετές φορές σε pana…
-
ZTE Blade L2
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντησή στο προβλημά μου Αλλά αναρωτιέμαι.... Αφού υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή, γιατί βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τις ενημερώσεις?
-
ZTE Blade L2
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στο forum Είμαι κάτοχος του ZTE Blade L2 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση των εφαρμογών στο play store μου βγάζει το μήνυμα -- Σφάλμα : υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Σημ. Συνολικά εχω εγκαταστήσει 5 εφαρμογές (f/b messenger, don't panic ,tunein radio,viber,App2mgr pro ) Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ