Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
RE: RE:
dentexgs - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από dentexgs: “Μου ηρθε η απαντηση απο την xiaomi οτι μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader. Τωρα τι πρεπει να κανω?” Ξεκλείδωμα του Bootloader. Βέβαια εάν πρώτα έχεις περάσει την global dev από τον updater.” Πρωτα περναω την devs rom και μετα ξεκλειδωνω το bootloader; Με ποιο τροπο την περναω; Απλα την βάζω μεσα κ την τρέχω με τον updater; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Επιλογές για προγραμματιστές έχεις ενεργοποιήσει ?” Aυτη την επιλογή δεν την έχει στις ρυθμισεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κοίτα, σε ότι κάνουμε πάντα υπάρχει κίνδυνος να πάει κάτι στραβά, δεν θέλει άγχος και βιαστικές κινήσεις. Ξεκίνα με αυτό ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Αφού έχεις ήδη mi account θα κάνεις την αίτηση για ξεκλείδωμα. Επίσης, ανέβασε μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις τώρα :)” OK εκανα αίτηση. 209353c92c306ae296d134328d946271.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά και αξίζει, εκτός αυτού μπορείς να μείνεις με official + root ;)” Καπου διάβασα οτι δεν επηρεάζει εγγύηση κλπ...ειναι ευκολο; Έχει κάποιο κίνδυνο; Σορρυ για τισ ερωτήσεις αλλά πρωτη φορά αντροιντ και φοβάμαι μην κάνω τπτ μη αναστρεψιμο. Αν μπορείς να με κατευθύνεις... Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειχα αφαιρεσει το τηλ απο το λογαριασμο πριν τον διαγραψω. Το αφαιρεσα και το προσθεσα σε αλλο λογαριασμο. Το σωστο θα ηταν να μην με αφησει να τον διαγραψω ενω ηταν συνδεδεμενος με τη συσκευη. Σε καθε περιπτωση προκειται για bug γιατι μου ζηταει κωδικο για ενα λογαριασμο που δεν υπαρχει. Θα επρεπε να μου πει να συνδεθω με αλλο λογαριασμο γιατι ο συγκεκριμενος εχει διαγραφει. Προφανως αυτο το εχει αντιγραψει απο την apple σε περιπτωση που σου κλεψει καποιος το τηλ να μην μπορει να το χρησιμοποιη…
-
Καλησπερα στην κοινοτητα. Μολις παρελαβα ενα mi6. Ειχα φτιαξει mi account απλα επειδη ηθελα να αλλαξω το mail τον διεγραψα πριν κανω sign out απο το κινητο. Εκανα reset settings αλλα παλι μου ζηταει κωδικο για ενα λογαρισμο που εχει διαγραφει. Ποια ειναι η λυση στο προβλημα. Δεν θελω να κανω και καμια βλακεια και γινει το κιντο brick. Ευχαριστω εκ των προτερων!