Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστω φιλε μου.... με αυτο το κιν που θα παρω θα φτιαξω δυο κινητα στην ουσια. εχω αυτο του φιλου μου που συζηταμε εδω και εχω και το δικο μου που το ειχα βαλει στην ακρη τοσο καιρο με αλλα προβληματα =============== Οκτ 17th 2017, 6:12pm =============== Καλησπερα παιδια , επανέρχομαι για ενημερωση αλλα και για καινουριο προβλημα Το θεμα με το μικ λύθηκε, αλλαξα την πλακετα και ολα κομπλεεε τωρα ενα αλλο θεμα με αλλο κιν ( το δικο μου που σας γραφω πιο πανω.) δεν μου δουλευει η πισω καμερα..…
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΩραια ευχαριστω για τις απαντησεις. βασικα ξερω σας εχω ζαλίσει και σορρυ ρε παιδια αληθεια. απλα εχω αποριες και ρωταω αυτο στην φωτο που εβαλα πρεπει να ειναι με τα 30 οπως το βλεπω.αρα απλα θα βαλω την πλακετα απο αυτο που εχω σε αυτο και θα ειναι κομπλε. Υ.Γ: αυτο που θα αγορασω για ανταλλακτικα μου ειπε οτι εχει θεμα με την πλακετα του και οτι δεν αναγνωριζει την σιμ....οταν το παρω θα κανω μια δυο προσπάθειες για να το φτιαξω....αλλιως εχουμε πλακετα ουτως η αλλως
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΩραια να προχωρησω σε αγορα ενος αλλου κινητου για ανταλλακτικά? Του φιλου μου ειναι με τα 30 πιν , και απο την φωτο και αυτο με τα 30 πρεπει να ειναι και βρηκα αυτο εδω xiaomi.jpg
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα,, Το εκανα και εχω ιδια αποτελεσματα mic loop δεν ακουσα τιποτα ενω το sub mic loop ακουσα την επανάληψη κανονικα. αρα ποιο ειναι το αποτελεσμα?
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα, Μην σας λεω ψεματα εχω μπερδευτεί λιγο . με βαση τα δυο τεστ που εκανα στα Τεστ στο cit εχει η οχι προβλημα το hardware? στα τεστ που εκανα στο mic loop δεν δουλευε ενω το sub mic loop δουλεψε κανονικα.
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα, ευχαριστω για την απαντηση Δεν εχω το κιν αυτην την στιγμη μιας και ειναι του φιλου μου ρομ εχει αυτη εδω miui_HMNote3ProGlobal_V8.0.1.0.LHOMIDG τελικα ειναι η δεν ειναι hardware?
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαχαχα καλα κρασια λοιπον το sub mic loop δουλευει κανονικα =============== Οκτ 13th 2017, 6:16pm =============== Καλησπερα, Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ξανα γραφω εδω βρηκα ενα μεταχειρησμενο RN3 με καμμενη πλακετα αλλα ειναι snabdragon , αμα το παρω ταιριαζει η δικη μου πλακετα απο το mediatek version πλανω στο σασι του snabdragon? απο τι ειδα σε φωτο στο νετ δεν δειχνει να εχει διαφορες αλλα για σιγουρια ειπα να ρωτησω Ευχαριστω
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυματο ακουστικο? μικροφωνο θες να πεις? και γιατι δουλευει στην ανοιχτη ακροαση?
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστω για την απαντηση. το εκανα αυτο...δειχνει DB= -1
-
προβλημα μικρόφωνο
thiva7 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα, άλλαξα την οθόνη σήμερα στο redmi note 3 και δεν δουλεύει το μικρόφωνο στις κλήσεις , μόνο οταν βάζω ανοιχτή ακρόαση μπορουν να με ακουσουν. και στα βιντεο που δοκιμασα κανει εγγραφη ηχου κανονικα . δοκιμασα καποια πραγματα που βρηκα στο ιντερνετ οπως αυτο το βημα 1. Open Google Settings. 2. Tap Search & Now. 3. Choose Voice. 4. Tap OK Google detection. 5. Disable Google Now. και το soundabout , αλλα κανενα αποτελεσμα. μηπως μπορει καποιος να μου πει καμια αλλη ιδεα?