Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Ακριβώς αυτό.. μου το λένε πολλοί. Μάλλον είναι θέμα software γιατί στην εφαρμογή ηχογράφησης λειτουργεί κανονικά το μικρόφωνο. Υπάρχει το ιδιο πρόβλημα και σε πολλούς στο international forum. Κάτι ακόμα άσχετο αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.. το mi pc suite δεν βλέπει κανείς τη συσκευή μου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απομακρυσμενα ακούγεται. Σαν να είναι χαμηλωμένο. Κι επίσης όταν απομακρύνω λίγο το μικρόφωνο από το στόμα (πχ αν όταν μιλάω κατεβάσω λίγο το τηλ και δεν μιλάω ακριβώς στο μικρόφωνο) η κατάσταση χειροτερεύει.. βέβαια αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές στις βίντεο κλήσεις (πχ viber, messenger) όταν το συγκρίνω με άλλες συσκευές, οι άλλες συσκευές ακούγονται αρκετά πιο δυνατα Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας! Έχω ένα redmi 4 prime official global stable. Πρόσφατα έκανα το update στην 8.2.1.0. Από την αρχή όμως που το αγόρασα, όταν μιλάω στο τηλεφωνο, συνεχως μου λένε ότι δεν ακούγομαι καλά. Το έλεγξα κι εγώ κι έχουν δίκιο. Επίσης, το ίδιο ισχύει και στις κλήσεις ή βίντεο κλήσεις μέσω viber, messenger κλπ. Μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω την ένταση του μικροφώνου μου ώστε να με ακούνε οι συνομιλητές μου πιο καθαρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ. Έριξα μια ματιά στο forum αλλα βρήκα μόν…
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
root
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Και μια τελευταία λίγο άσχετη ερώτηση με το θέμα. Μετά το update παρατήρησα και την εμφάνιση μιας νέας εφαρμογής που δεν την είχα πριν, την Duo της Google. Αυτό ήταν επακόλουθο του update;
-
root
ΜήνυμαΓεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι πάνω σε αυτό (σχετικά με τους 160 χαρακτήρες στα sms). Προχθές έκανα το update που μου ήρθε σε 8.2.1.0(MBEMIDL) Global Stable σε κινητό Redmi 4 Prime. Δεν το είχα παρατηρήσει στην προηγούμενη έκδοση της rom (δλδ στην 8.1.2.0) επειδή δεν χρειάστηκε ακόμα να στείλω κάποιο μεγάλο sms, αλλά τώρα παρατήρησα ότι οι επιτρεπόμενοι χαρακτήρες είναι πολύ λίγοι. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και αν ναι, θα αυξηθούν οι χαρακτήρες (σε 160) σε κάποια μεταγενέστερη αναβάθμιση…
-
Ευχαριστουμε πολύ!! Πολύ καλή και χρήσιμη κίνηση! Μου έχει τύχει αρκετές φορές να θέλω να αλλάξω συσκευή και να έχω χάσει την επαφή με τα νέα δεδομένα στην αγορά κινητών συσκευών.. Όμως τώρα θα είναι όλα μαζεμένα σε μία ανάρτηση!
-
Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Η ρομ που έχω είναι η official global =============== Φεβ 27th 2017, 6:46pm =============== Τελικά λύθηκε το θέμα κάνοντας και το βήμα 5 του Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8, ενεργοποιώντας δηλαδή όλες τις ειδοποιήσεις σε κάθε εφαρμογή. Αυτό το βήμα μόνο δεν είχα ακολουθήσει γιατί δεν ήθελα να ανάβει η οθόνη όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση, έτσι ώστε να μην μπορεί να δεί οποιοσδήποτε γύρω μου ότι έχω νέα ε…
-
Σε ευχαριστώ πολύ!! Τα περισσότερα από αυτά τα είχα ανακαλύψει. Όμως και πάλι αργεί η εμφάνιση των ειδοποιήσεων σε σχέση με άλλα κινητά που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο wifi. Περίπου καθυστερεί ένα λεπτό. Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση αναστολής της συσκευής γιατί ενώ έχει αποσταλεί το μήνυμα και πριν μου εμφανίσει την ειδοποίηση, εάν πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος, μου εμφανίζει την ειδοποίηση αμέσως.
-
Καλημέρα σας! Έχω πάρει το redmi 4 prime με official global rom 8.1.2.0(MBEMIDI) εδώ και λίγες μέρες και διαπιστώνω ένα θεματάκι που έχει με τις ειδοποιήσεις. Συγκεκριμένα, όταν έχω το κινητό κλειδωμένο και συνδεδεμένο με wifi καθυστερεί να μου εμφανίσει τις ειδοποιήσεις όταν κάποιος μου έχει στείλει μήνυμα σε viber ή messenger ή κάποιο mail. Πολλές φορές κάνει και 4-5 λεπτά να μου εμφανίσει μήνυμα από messenger ενώ mail μπορεί να κάνει και μισή ώρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν κάποιος…