Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• Παράθεση από kok8: “Παράθεση από astrapogiannos: “Ειναι απαραιτητο να τον ξεκλειδωσω δηλαδη? Γιατι πρεπει να παρω εγκριση απο καπου αποσο διαβασα, τρεχα γυρευε δηλαδη.... Εχω φρικαρει. ” To κινητό μας είναι ξεκλείδωτο, δοκίμασε τα παρακάτω βήματα καθαρής εγκατάστασης ...... ” Κοιταξα αν ειναι ξεκλειδωτο και μου λεει πως δεν ειναι. Θα δοκιμασω και αυτον τον τροπο παντως, αλλα σιγουρα θα δουλεψει (μιας και το δικο μου ειναι κλειδωμενο) ή τζαμπα κοπος?

• Ναι και βλεπω οτι για να γινει επισημως unlock πρεπει να κανεις αιτηση, να αιτιολογησεις και να περιμενεις εγκριση. Τι πραγματα ειναι αυτα ρε!!!

• Ειναι απαραιτητο να τον ξεκλειδωσω δηλαδη? Γιατι πρεπει να παρω εγκριση απο καπου αποσο διαβασα, τρεχα γυρευε δηλαδη.... Δοκιμασα και να κανω flash την fastboot rom με αυτον τον οδηγο Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Και ειδα στα logs του MiFlash αυτο: [00000D84]GetFactoryObject(1457): The specified service does not exist.(0x800704db) [00000D84]GetSearchPath(1512): The specified service does not exist.(0x800704db) [00000D84]StartFlash(13): The parameter is incorrect.(…

• Παιδια, ειχα την miui v6 developer με android 4.4.4 και τωρα θελω να βαλω την πιο προσφατη miui v8 developer, που ειναι με android 5.0 για το mi2s αποτι κατάλαβα. Οποτε εκανα factory reset μεσα απτις ρυθμισεις του κινητου, μετα wipe cache και data και τελος install update.zip. Ολα αυτα μεσω του Mi-Recovery. Το update ομως φτανει στο 98% και μετα λεει update failed, τι συμβαινει???? Αφου βγω απτο recovery μπαινει κανονικα στην miui v6 που ειχα και με βαζει να την σεταρω απτην αρχη. Επισης να πω ο…

• Χμμ, θυμάμαι στο xperia που είχα με android ics για να εμφανίσεις τέτοια μενού πάταγες συνεχόμενα το σημείο για λίγο και έσερνες το δάχτυλο πρός κάποια κατεύθυνση πρίν προλάβουν να εμφανιστούν επιλογές του browser πάνω σ εκείνο το σημείο..εδώ δεν έχει τύχει σε κανέναν να χρειαστεί τέτοια μενού?? :-S

• Έχω την 5.2.6 στο mi2s, περνάω την καινούργια σαν update.zip στη μνήμη και μετά μέσω recovery πατάω "install from zip" χωρίς να σβήσω τίποτα cache/user data?? Επίσης, ρώτησα πρίν πώς γίνεται αυτό το hover effect που συμβαίνει όταν περνάς ποντίκι πάνω από ένα μενού κ αυτό εμφανίζεται (στο pc) και μου απάντησε ο miui_art αλλά μου είπε συγκεκριμένα για το μενού του forum, εγώ θέλω γενικά γτ θέλω πχ. να δω ανακοινώσεις του τμήματός μου στο ΤΕΙ αλλά δε μπορώ να φτάσω στον σύνδεσμο γιατί η επιλογή βρί…

• Κανείς να μ απαντήσει για το mouseover που ρώτησα πιο πάνω? 0:)

• Κάτι ψιλοάσχετο, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω άλλο θέμα, πώς κάνουμε mouseover μέσα απτον πλοηγό? Δηλαδή θέλω να δω ένα μενού που άμα ήμουν στον υπολογιστή θα πέρναγα από πάνω το ποντίκι και θα το εμφάνιζε, εδώ πως γίνεται?

• Αργή φόρτιση [ΛΥΘΗΚΕ]

astrapogiannos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Φίλε μ έσωσες!!! Τελικά το πρόβλημα ήταν πως είχα αλλάξει το καλώδιο, έβαλα ενα δίμετρο aftermarket!! Τώρα με το original καλώδιο ξαναπάει σφέρα Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, φορτιστής από sony ericsson (αυτός που είχε το neo V και λογικά όλη η σειρά sony xperia μέχρι τώρα) θα βλάψει το xiaomi?? Γτ σ εκείνον τον φορτιστή δεν είδα διαφορά με το δίμετρο καλώδιο και λέω να το δοκιμάσω, είναι άβολα αυτά τα κοντά original καλωδιάκια.

• Αργή φόρτιση [ΛΥΘΗΚΕ]

Μήνυμα

Ύστερα απο περίπου 3 βδομάδες χρήσης του mi2s, έχει αρχίσει να φορτίζει απρόσμενα αργά, δηλαδή μου φαίνεται οτι γρηγορότερα ξεφορτίζει παρά φορτίζει!! Το πρόβλημα το εμφάνισε ξαφνικά πριν λίγες μέρες, εκτός κ αν είναι ιδέα μου (που δε το νομίζω, το άφηνα για φόρτιση πριν πάω γυμναστήριο κ όταν γυρνούσα ήταν σχεδόν έτοιμο, από μια μέρα κ ύστερα όμως θέλει 5-6 ώρες!!). Δεν έχω δει διαφορά στην αντοχή της μπαταρίας, κρατάει όσο κράταγε και την πρώτη μέρα! Διάβασα πως το ίδιο πρόβλημα έχει υπάρξει κ…

• Παράθεση από NikosChandolias: “Γιατί όχι μέσω της εφαρμογής youtube; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Από την εφαρμογή παίζουν κανονικά, αλλα δεν μπορείς να στείλεις λινκ με το βίντεο σε κάποιον άλλο και εγώ το κάνω συχνά αυτό kok8 ευχαριστώ κ εσένα για την απάντησή σου

• ευχαριστώ

• Χμμμ...υπάρχει λύση??

• Έχω την πιο πρόσφατη ελληνική miui v6 και το πρόβλημά μου είναι πως δεν φορτώνουν τα βίντεο του youtube απ'τον browser!! Δηλαδή δε βγάζει καν τον κύκλο π στριφογυρίζει, αλλά η μπάρα χρόνου-φωνής-φωτινότητας φαίνονται κανονικά... Καμία ιδέα?

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Κανένας;;

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Όλα καλά παιδιά, ήρθε 13/2 το κινητάκι απο 29/1 που έκανα τη παραγγελία, δεν άργησε ούτε μέρα παραπάνω απο όσο μου είπαν στο merimobiles! Πέρασα και την miui v6 την ελληνική και είναι άπαιχτο, πάει σφέρα (y) Το μοοονο που με απασχολεί είναι πως η κάμερα δεν έχει βίντεο με αργή κίνηση οπως ήταν στο miui v5!! Κατέβασα και μια εφαρμογή κάμερας που να τραβάει αργή κίνηση αλλά ηταν λες και τράβαγε κανονικά και το βαζε σε αργή κίνηση, δηλαδή λαγκαρε!! Κάποια λύση γ αυτό?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Είσαι σε λάθος οδηγό προφανώς. Την πρώτη φορά που περνάμε V6 MIUI στην συσκευή μας ακολουθούμε αυτόν τον οδηγό => [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.2.6) Και όχι αυτόν που βρίσκεσαι τώρα. Αυτή την στιγμή έχεις ευτυχώς ένα System που σου δουλεύει.” Να σαι καλα admin, ευχαριστω για τα φωτα σου!!!!

• Το Xiaomi Mi-2s, μολις το αλλαξα! Τι μπορει να φταιει?? εκανα reboot to system two και ανοιξε κανονικα σαν να ναι πρωτη φορα, αλλα ηταν εγκατεστημενες οι εφαρμογες π ειχα κατεβασει (παρολο που εκανα τα παραπανω wipe....????!!) edit: Εκανα ενα benchmark με το antutu για να δω μη τυχον και ειναι fake συσκευη και εβγαλα 31.000+ score..δοκιμασα να τραβηξω βιντεο slow motion ομως και δεν το κανε σωστα! λαγκαρε! σαν να τραβας βιντεο με 25fps και να το βαζεις σε αργη κινηση φαινοταν..ολα αυτα οπως το ε…

• ακολουθησα τον οδηγο, εκανα backup, περασα το update στο κινητο και μετα ακολουθησα τα βηματα μεσα στο recovery και αφου τελειωσε το installation (το οποιο κρατησε λιγα δευτερολεπτα ) εκανα reboot to system one και μετα με ξαναβγαλε στο recovery απτην αρχη, να επιλεξω δλδ γλωσσα! help!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από astrapogiannos: “χμμ δηλαδη απο το τοσο καιιρο που κυκλοφορει το Mi2s δεν εχει βγει ακομη ελληνικη ρομ? οι οδηγοι που βλεπω εδω στο φορουμ παντος (πχ για να κανεις backup) ειναι με το Mi2s στα ελληνικα, πως γινεται αυτο?” Oταν λέω δεν έχει βγει ακόμη ROM, εννοούσα την νέα Version. Για το Mi-2S όλες οι τελευταίες ROM είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Xiaomi-MI-2-2S-GTV-5-2-6/ Όλες οι τελευταίες ROM είναι MIUI V6, και αν έχεις ακόμη MIUI V5 στην συσκε…