Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από astrapogiannos: “Για το xiaomi mi2s απο που την κατεβαζω??? δεν υπαρχει λινκ :/” Δεν έχουν βγει Rom ακόμη για Mi-2S και Mi-2A. Όταν βγουν θα τις βρεις εδώ => [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.2.6)” χμμ δηλαδη απο το τοσο καιιρο που κυκλοφορει το Mi2s δεν εχει βγει ακομη ελληνικη ρομ? οι οδηγοι που βλεπω εδω στο φορουμ παντος (πχ για να κανεις backup) ειναι με το Mi2s στα ελληνικα, πως γινεται αυτο?

• Για το xiaomi mi2s απο που την κατεβαζω??? δεν υπαρχει λινκ

• Εντυπώσεις για το MI2-S

astrapogiannos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Από την μια ατυχία στην άλλη πάω παιδιά Εκεί που ήμουν έτοιμος να βάλω 20 ευρώ ακόμα μες την κάρτα για να είμαι σίγουρος οτι τα χρήματα επαρκούν, μου έκλεψαν το πορτοφόλι! Και μέσα είχα ταυτότητα, πάσο, δίπλωμα οδήγησης.. Τελικά σήμερα πήγα με καινούργια ταυτότητα στην τράπεζα, άνοιξα λογαριασμό (μέχρι τώρα ήταν "gift card" η καρτούλα) και έβαλα ενα 20ρικο ακόμα....Έκανα την παραγγελιά απτο merimobiles και όλα κομπλέ οπότε το πρόβλημα ήταν η ανεπάρκεια του ποσού!! Υπάρχει και ένα κουπονάκι μέχρι…

Μήνυμα

e-banking δεν έχω, οπότε θα ρίξω ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου πάντος! Θα γράψω την εξέλιξη αυτού του θέματος για τους ενδιαφερόμενους!

Μήνυμα

Χμμ..η αγορά κοστίζει 234,34 με την τρέχουσα σχέση ευρώ/δολλάριο και η κάρτα έχει μέσα 235! Καλύτερα να έβαζα 5-10 ευρώ ακόμα ε? Επίσης...πώς θα δώ τον αριθμό της συναλλαγής που έγινε με το paypal? (Αυτό το 1.5 ευρώ) ..χτες έκανα μια ερώτηση στο ΑΤΜ και δεν είχε γίνει..αλλά αυτό το 4ψήφιο νούμερο συναλλαγής που ζητάνε πώς το βρίσκω?

Μήνυμα

Μέχρι και αυτή τη στιγμή (ώρα 6.50) μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με χτες.. We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0845. This happened because it has been denied by the card issuer. Θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη να γίνει verified ο λογαριασμός μου στο paypal και ελπίζω να δουλέψει

Μήνυμα

Έχει 1-2 ευρώ παραπάνω από όσα χρειάζονται για να γίνει η παραγγελία(κινητό+μεταφορικά). Έδωσα στοιχεία χωρίς να έχω λογαριασμό και επιτόπου έβαλα και έναν κωδικό και δημιούργησα έναν. Και αφού πάτησα continue μου έβγαλε αυτό το μήνυμα! Λες να φταίει που δεν είμαι verified ακόμα? Ή μήπως από κάθε αγορά βγαίνει και ένα ποσό απτην κάρτα (1-2 ευρώ ας πούμε) και μου βγάζει τέτοιο μήνυμα επειδή δε φτάνουν τα χρήματα?

Μήνυμα

Έβγαλα σήμερα prepaid από την πειραιώς και στο paypal όταν έδωσα τα στοιχεία μου και πάτησα να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου βγάζει πως "card denied by the card issuer" κάτι τέτοιο...τι σημείνει αυτο???

Μήνυμα

Απλο συστημένο είναι το "free shipping" ?? Ή το "singapore post" που το έχει και recommended? Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τα φώτα σας!!!

• Πριν καταλήξω σε xiaomi κοίταζα το Asus Pegasus , το οποίο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και στο gsmarena λέει πως θα βγεί μέχρι τέλη του μήνα. Τιμές έχω ακούσει 105$ και 120$, στο gsmarena τις τελευταίες μέρες βγάζει εκτίμηση τιμής 80 ευρω!

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα Γράφω εδώ για να μην ξεκινάω καινούργιο νήμα. Αύριο κιόλας σκέφτομαι να παραγγείλω το mi2s απτο merimobiles.com, και έχω κάποιες απορίες για τη διαδικασία της αγοράς και για την συσκευή. -Θα βγάλω προπληρωμένη από την πειραιώς, μπορώ να κάνω κατευθείαν την αγορά χωρίς να χρειαστεί κάποιου είδους authentication λογαριασμού στο paypal έτσι?? (Θα πατήσω την επιλογή "Pay with my credit or debit card") -Τα στοιχεία μου να τα γράψω με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτ…