Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παράθεση από demakhs: “Το βρήκα τι θα κάνω για να μην έχω κανένα θέμα. Μετά το format data θα του σβουντουρίξω και ένα fr και καθάρισα. Μετά θα περάσω από το twrp πρώτα το firmware, μετά τη rom (πρώτη φορά το βλέπω αυτό) και μετά το magisk όπως γράφει στις οδηγίες. Λες να αποκτήσω κανα μπρίκι πολυτελείας? ” Πριν αρχίσεις να κάνεις factory reset / format data, καλό θα ήταν 1. να αποσυνδέσεις όλα τα accounts που έχεις στην συσκευή (κυρίως google & mi) και 2. να απενεργοποιήσεις όλες τις μεθόδους s…
-
Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό.
-
Θέλω όταν πατάω παρατεταμένα το home button να εκτελεί το google voice search (που είναι standard λειτουργία σε όλες τις android συσκευές). Έχω βάλει στο Additional Settings>Buttons>Long Press Home Button> Launch Google Now και δεν καταφέρνει να το ξεκινήσει. Αν τρέξω από τον miui launcher το Google Voice Search ξεκινάει κανονικά,με ακούει και δίνει αποτελέσματα, οπότε δεν είναι θέμα permissions. Δοκίμασα να κλείσω το MIUI Optimizations στο Developer Settings αλλά πάλι τίποτα. Αυτά με XTRV 6.12.…
-
Μου ήρθαν και εμένα τα 2 redmi pro που είχα παραγγείλει από banggood. 2 παραγγελίες στις 30/10, αποστολή και τα 2 στις 11/11, το ένα ήρθε στις 02/12 και το άλλο σήμερα. Χωρίς τελωνείο πάντως και τα δύο. Unlocked bootloader και στα 2, απλά φλασαρα twrp από fastboot, format data και καπάκια xtrv. Ως τώρα μια χαρά μου φαίνεται, ειδικά για το κόστος του, αν και τα εργαλεία δεν προορίζονται για μένα αλλά για συγγενείς. Το miui λίγο φορτωμένο, ίσως επειδή έχω συνηθίσει σε aosp.
-
Παράθεση από sylvester: “@mazixoom Δεν το στέλνουνε πάντα με ξεκλείδωτο bootloader. Αν δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader βάζεις china dev προκειμένου να το ξεκλειδώσεις. Τα xiaomi ξεκλειδώνουνε βάζοντάς τα σε fastboot από china dev. Έτσι είναι οι οδηγίες για ξεκλείδωμα όπως μπορείς και για το λόγο αυτό του βάζουμε τη συγκεκριμένη ρομ. Τώρα σε περίπτωση που όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το twrp και να φλασάρεις την ελληνική ρομ παραλείποντας τα …
-
Παράθεση από manos em: “Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το redmi pro 64gb.Κάνοντας έλεγχο bootlander διαπίστωσα ότι είναι ξεκλείδωτος και έχουν περάσει unofficial rom (ανέβασα screenshot). Οπότε σαν ολοκαίνουργιος με xiaomi, αν εγώ θέλω να περάσω ελληνική rom πρέπει να: - περάσω την official chinese developer ώστε να δω αν κλειδωθεί ή όχι ο bootlander - αν κλειδωθεί να τον ξεκλειδώσω σύμφωνα με τη γνωστή διαδικασία - αφού ξεκλειδώσω το bootlander σύμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης που υπάρχει σ…