Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
παιδια μία ερώτηση έχω την 6.12.22 για να περάσω την 6.12.29 μπορώ να περάσω την ρομ μέσω του updater του κινητού ή θα πρέπει να την φλασαρω μέσω twrp?Το λέω γτ δεν θέλω να ξαναστηνω το κινητό
-
ψηφισα ως blacktower32
-
@Obiwan ειχες δίκιο ήταν θέμα οδηγων.Τελικά το είδε κ ήταν ξεκλειδωτος για μου έβγαζε κ σφάλμα το unlock.Σε ευχαριστώ
-
@Obiwan μέσω εντολών δεν το βλέπει καν.
-
δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.πιο πριν ειχα φλασαρει την 6.10.20 και δεν ειχα κανενα θεμα στο unlock τωρα γιατι μου βγαζει αυτο τωρα?κανω ολα τα βηματα που λενε..
-
παιδια μια ερωτηση περασα την 6.12.22 και δουλευει μια χαρα.απλα οταν μπηκα σε fastboot για να κανω unlock τον bootloader μου σταματαει στο 50% και λεει no need to unlock this device.δηλαδη ειναι ξεκλειδωτος η ειναι σφαλμα?κατα τα αλλα παρα πολυ καλη η ρομ.
-
@gkalen φανταζομαι factory reset μεσω twrp??δηλαδη να καταλαβα καλα τα τικαρουμε ολα στο swipe?και μετα αφου εχουμε ριξει την ρομ στο κινητο την κανουμε install η δεν καταλαβα καλα?ton bootloader τον ειχα ξεκλειδωσει την πρωτη φορα που περασα την ελληνικη ρομ η κλειδωνει μετα?
-
παιδια μια μικρη βοηθεια επειδη ειμαι νεος στην παρεα και στις διαδικασιες φλασαρισματος εχω βαλει στο redmi note 3 pro kenzo την gtv 6.8.18 developer.η καινουρια ειναι η 6.12.22??και την βαζω φανταζομαι συμφωνα με τον οδηγο αναβαθμισης ρομ??