Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Καλή τύχη και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού

• mi max 2 πρόβλημα με otg

Rafinas - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Όχι δεν έχω άλλη συσκευή με C υποδοχή. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα πριν την αναβάθμιση του κινητού σε 9 miui. =============== Νοε 18th 2017, 2:36pm =============== Το στικακι δουλεύει πάντως στον υπολογιστή μου.

• mi max 2 πρόβλημα με otg

Rafinas - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Έχω το mi max 2 και μετά την αναβάθμιση σε miui 9, δεν βλέπει το στικ εξωτερικού δίσκου (δεν δουλεύει το otg). Πριν βάλω την έκδοση 9, το otg δούλευε κανονικά. Δοκίμασα εχθές να συνδέσω ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο για smartphone και πάλι δεν το έβλεπε. Γνωρίζει κανείς τι φταίει, ή τι χρειάζεται να φτιάξω στις ρυθμίσεις;

• Επαφες

Rafinas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Νομίζω ότι το κάνει μόνο στα ονόματα που είναι στα ελληνικά, τα ονόματα που είναι με λατινικούς χαρακτήρες τα εμφανίζει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τίποτα... Μια από τα ίδια. Το ματάκι όμως δουλεύει, γιατί βλέπει ότι με κάτι είναι καλυμμένο. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Το ματάκι είναι καθαρό, δεν έχω κάποια προστασία οθόνης και δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχω κάνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το δοκίμασε και φιλαράκι με ίδιο κινητό αλλά χωρίς αποτέλεσμα πάλι. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αρχικά, καλώς σας βρήκα. Ήθελα να ρωτήσω, εάν προβλέπεται, στο mi note pro, να λειτουργεί η θήκη με παράθυρο, ώστε να προσαρμόζεται η λειτουργία του κινητού, όταν ανοίγει και όταν κλείνει το πορτάκι της θήκης. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk