Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• project 2 (2x2600mah +powerbank two way fast charging)

• το όφελος είναι ότι 1) αν έχεις ένα παλιό κινητό που δεν βρίσκεις γνήσιες μπαταρίες 2)αν θες να κρατάει i μπαταρία 2 μέρες περισσότερο 3) αν βάλω μια 9800mah μπορεί να με κράτηση βδομάδα

• πήρα άλλο κινητό και είπα με το παλιό μιας και δεν κράταγε h μπαταρία να κάνω καμια πατέντα

• Παράθεση από tommimetal: “Η δοκιμη εγινε MI4C O αριθμος Β20 ειναι 524288 που με εβγαλε αυτο το προγραμα apkpure.com/lte-band-calculato…android.ltebandcalculator Δημιουργηθηκανε τα εξεις προβληματα, 1.Βγηκε OF η μια θεση της SIM 2.To ακουστικο και το μικροφωνο δεν δουλεψανε καθολου Στη δοκιμη του SERVICE * # * # 64663 # * # * ολα καλα Ολα τα υπολιπα δουλευανε κανονικα 3 ημερες η συσκευη μονο για social media Kαποια στιγμη καθως πειραματιζομουν με το προγραματακι αυτο που ειναι ποιο πανω τσεκαρισα…

• ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! υπάρχει κίνδυνος φωτιάς

• λοιπόν μάγκες κοιτάξτε τι έγινε είναι μια εφαρμογή στο store hidden settings έψαχνα να δω τι μπάντες έχω στο κινητό πάτησα εκεί που λέει band και είχε usa 800 έκανε reboot την sim1 μετά από εκεί και πέρα δεν έπιανε σήμα έδειχνε κενό όταν έβαζα wifi γέμιζε το σήμα αλλα ήταν ψεύτικο το network signal guru το είχα δοκιμάσει δεν έκανε κάτι το ίδιο αποτέλεσμα είχε =============== Φεβ 17th 2018, 4:15pm =============== imei έδειχνε ότι έχω κανονικά το rootara έβαλα twrp έβαλα aosp oreo πάλι το ίδιο sim…

• έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλη rom factory reset το μονο που μένει είναι κάποιος που έχει redmi note 4x να μου στείλει Qcn backup αρχείο η κάποιος που να ξέρει να κάνει edit το δικό μου ώστε να ξεκλειδώσει