Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 179.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από FlyingDonkey: “Εχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία. Σε nitrogen. Επίσης κολλάει ίσως λίγο μεταξύ των οθονών στο home screen ” Αυτό το διαβάσατε στην αρχική ανακοίνωση ? Παράθεση: “New - Enabled Super wallpapers for all supported devices by xiaomi.eu ATTENTION: This feature might cause certain issues like lagging, heating up or battery drain - it's your choice! If don't you want to use it, you can use normal wallpapers, but don't complai…
-
Εχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία. Σε nitrogen. Επίσης κολλάει ίσως λίγο μεταξύ των οθονών στο home screen
-
Καλημερες σε mi max 3 έως τώρα καλά. Ευχαριστά πολλά.
-
Καλημερα, όλα καλά σε nitrogen πλην την υγεία που επέστρεψε στα κινέζικα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει το "δεύτερος χώρος" στο max 3, ” What do you mean? Που είναι? Καλημέρες και ευχαριστώ για την άμεση παρέμβαση αδελφέ μου. Edit: Το βρήκα, στις ειδικές λειτουργίες. Ty.
-
Καλημέρα παίδες, αναρωτιέμαι αν υπάρχει guest mode ή multiple account για τα μικρά μου. Πρόχειρα που κοίταξα δε βρήκα κάτι. Επίσης το ίδιο θα ήθελα και στο android one mi a2 της συζύγου μου. Μη με βάλετε να ξαναγράψω στο a2...
-
Παιδιά το talkback ενώ μου είναι απενεργοποιημένο το υδατογράφημα talkback είναι ενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω και δε με αφήνει να κάνω onehand use σε κάποια προγράμματα.
-
Παντως μιας και είναι developer να σημειώσω ότι οι αναπάντητες στην κουρτίνα και η επανακληση αναφέρονται στα αγγλικά. Missed call & call.
-
Περαστηκε 20.6.4. σε mi max 3 από updater, όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από FlyingDonkey: “την china version έχω αλλά είναι 6/128, η 8/128 που βρέθηκε? ” Xiaomi Mi Mix 3: Price, specs and best deals ” Γράψε λάθος, mi max νόμιζα...
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από FlyingDonkey: “8/128?? Υπάρχει αυτή η έκδοση?? ” china version... Μόνο. ” την china version έχω αλλά είναι 6/128, η 8/128 που βρέθηκε?
-
Επισης βγήκε 20.5.28 για mi max 3, την πέρασε κανείς? Θέλει κατέβασμα και πέρασμα με twrp η μέσω updater γίνεται?
-
Παράθεση από Thanos185: “Καλημέρα, μπήκε στο Mix 3 8/128 cn version η Miui 12 20.5.21....όλα υπέροχα, κανένα bug μέχρι στιγμής. Thanks a lot! ” 8/128?? Υπάρχει αυτή η έκδοση?? Στη νέα κουρτίνα, control center, τα πλακίδια σου λειτουργούν κανονικά στην αφή? Εγώ το απενεργοποίησα και έβαλα την παλιά κουρτίνα και είναι κομπλέ.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν δεν είναι κατεβασμένη η κουρτίνα δηλαδή λειτουργεί σωστά το επάνω μέρος της οθόνης; Η ευαισθησία του είναι καλή τότε; ” ναι, απενεργοποίησα το control panel από τις ρυθμίσεις και είναι οκ. Edit: control center.
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχει αλλάξει δηλαδή η ευαισθησία της οθόνης σου; ” Οχι, μόνο τα πλακίδια της κουρτίνας όταν την τραβάω, ας πούμε η φωτεινότητα δεν την "αγγιζω" άμεσα. Η το να το βάλω στο αθόρυβο κλπ.
-
Τα πλήκτρα από την κουρτίνα όπως και η μπάρα φωτεινότητας δεν πατιουνται εύκολα...
-
Παράθεση από FlyingDonkey: “Ολα καλά και από mi max 3 nitrogen μέχρι στιγμής. Edit: Με τα floating windows δεν έβγαλα άκρη.. Επίσης το κεντρικό πλήκτρο όντας σε εφαρμογή δεν βγάζει πουθενά ( υποτίθεται στην αρχική οθόνη.). Edit2: Όταν πατήσω το πλήκτρο της εναλλαγής εφαρμογών, πρώτα εμφανίζει μια καινή θολή οθόνη και πατώντας το πλήκτρο επιστροφής μεταφέρεται στο μενού εναλλαγής εφαρμογών. ” Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε το κεντρικό πλήκτρο. Για τα άλλα εν καιρώ ευθέτω. Όλα καλά μετά την επανεκκ…
-
Ολα καλά και από mi max 3 nitrogen μέχρι στιγμής. Edit: Με τα floating windows δεν έβγαλα άκρη.. Επίσης το κεντρικό πλήκτρο όντας σε εφαρμογή δεν βγάζει πουθενά ( υποτίθεται στην αρχική οθόνη.). Edit2: Όταν πατήσω το πλήκτρο της εναλλαγής εφαρμογών, πρώτα εμφανίζει μια καινή θολή οθόνη και πατώντας το πλήκτρο επιστροφής μεταφέρεται στο μενού εναλλαγής εφαρμογών.
-
Παράθεση από amavroudis: “Καλλίτερα με wipes μέσω twrp για τη πρώτη φορά. Ποιο twrp έχεις; Βάλε το τελευταίο του @geoanto555. Για προβληματα περίμενε να σου πει κάποιος που έχει τη συσκευή σου. ” Νομίζω αυτό της 02/02/20 έχω, τότε που έλυσε το πρόβλημα με το password στην 11 δεν είναι? πως το τσεκαρω..? Θα περιμένω λογικά..