Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
ότι καλύτερο!! Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
mi4 ελλειψη 4g και κακο σημα
Μήνυμακάποιος?
-
Μήνυμααπο αυτα τα πρεπει να επιλεξω το LTE only αλλα το παταω και δεν αλλαζει μετα ! Και οταν γυρναω απο 2g σε 3g χανεται το σημα τελειως!
-
Μήνυμαδουλεύει κανονικότατα το 4g στο παλιό μου το Μ9! Την κάρτα την άλλαξα το καλοκαίρι!
-
Μήνυμακαλησπέρα φίλε μου! Στην τελευταία ελληνική ειμαι! Είναι το 4g μοντέλο! Είναι σκυλιά έχεις δίκαιο γτ είχα και 2 φορές το mi3! Ότι άλλο χρειάζεσαι πες μου!
-
Μήνυμαπαιδια καλησπερα δεν μπορω να πιασω πουθενα 4g και στισ κρυφεσ επιλογεσ δεν μπορω να ενεργοποιησω το lte only! Και επισησ αν δεν εχω τα δεδομενα σε 2g δεν εχω καθολου καλο σημα! Πολυ απογοητευμενοσ απο το σημα!!! Μποτει καποιοσ να βοηθησει γτ δεν μπορω αλλο με αυτην την κατασταση!
-
mi4 lte
Μήνυμακαλησπέρα ! Είχα την τελευταία ελληνική ! Είχετην επιλογή lte αλλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπιανε μέχρι h+ ( ανηκουστο ) και τώρα με windows 10 δεν έχει επιλογή 4g !
-
mi4 lte
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω αποκτήσει εδώ και λίγες μέρες το έν λόγω κινητό αλλα την 4g έκδοση δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 4g ξέρει κάποιος τι παίζει? Επίσης χάνω πολύ εύκολα σήμα με αποτέλεσμα να μην μπορώνα βγάζω και κλήσεις !!
-
<p>exete na proteinete kapoio site na kanoume share ta links ?</p>
-
toulaxiston pes se poia site na kanoume share
-
αυτο εκανα και δεν μου απαντανε ! το δημοσιευσα στο gsmarena ! αλλα τιποτα ! και το θεμα ειναι οτι απο χθες θελω να παραγγειλω το xiaomi mi3 !!
-
padia as pe kapoios pws to ekane !
-
στο user name βαζουμε το ονομα απο το σαιτ που καναμε share ?
-
Για το TD έχουμε κάποια πληροφορία ?