Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ .........ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΠΑΦΕΣ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ ,,,,,ΑΝΟΙΓΟΥΝ Κ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ,ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ........ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΑΜ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

• Εχω καλά νέα ....είμαι σε καλό δρόμο αφού σας γράφω από xiaomi note 3 pro .Μετά από πολλές προσπάθειες κλείσε άνοιξε κ κουμπιών κατάφερα να ανοίξει ή οθόνη . τώρα θέλω τη βοήθεια σας για να δω τη μπορώ να κάνω.η οθόνη είναι μαύρη πάνω εμφανίζει ώρα μέρα κ το σημάδι που είναι στο ίντερνετ,,,,το ξεκλείδωνω με μοτίβο ή δάχτυλο κ ή οθόνη μαύρη μετά κ μου εμφανίζει το miui για ενημέρωση όπου λέει είναι ενημερωμένο,,,,αν πατήσω το μεσαίο κουμπί αφής με πάει στο google όπου ίντερνετ μπαίνω όπου θέλω.Το…

• Οπότε θα τα δοκιμάσω όλα τα παραπάνω κ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...ο τεχνικός easy service μου είπε είναι πρόβλημα της ραμ ε το κατάλαβα αυτό.το πήρα από site xciaomidevice.com δεν εχω πειράξει λογισμικό είχε μόνο του ελληνικα είχα κάνει έλεγχο ότι είναι αυθεντικό οπότε βασίζομαι στο pechr χρήστο ...κ αν ξέρει κάποιος κάποιον να βοηθήσει αθήνα .....

• sos sos exw parei to xciaomi note 3 pro k enw htan ola kala pathsa apo leitoyrgia paidioy poy eixe sthn allh megaloy k sto fortwma varethika k to ekleisa k apo keinh thn wra de moy anoigei fortwnei to androind h mpara alla de anoigei h othonh to kleinw k ksananoigei mono toy k pali ta idia fortwnei othonh mayrh grafei mi k apo katw android ................................................opoios kserei vohtheia