Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 129.
-
@NasDriver Κι εμένα στο hardware πάει το μυαλό μου, μιας κι έχω αποκλίσει όλα τα υπόλοιπα. @nickkon έχω δοκιμάσει και με την μαμήσια και με την Nohon, και το έχω αφήσει και με τις δύο πολλές ώρες στην μπίζα, ή με καθόλου μπαταρία, αλλά πάλι τίποτα. @billucky μια γρήγορη ματιά που έριξα βρήκα αυτό που λες κι εσύ. Εγώ είχα το Prime και η αλήθεια είναι ότι με είχε βολέψει ο αποθηκευτικός του χώρος Anyway, μάλλον έχω καλύψει όλα τα πιθανά σενάρια και όλα δείχνουν προς μια κατεύθυνση.. Ευχαριστώ για …
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ύστερα από ένα+ χρόνο συμβίωσης με το Hermes, μάλλον μου έμεινε στα χέρια. Την Παρασκευή που μας πέρασε, και ενώ το κινητό λειτουργούσε κανονικά (εκτός από το bug με την μπαταρία, αλλά αυτό είναι γνωστό θέμα), σε μία δόση το βγάζω από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου και είδα ότι είχε κλείσει μόνο του. Το κινητό από τότε δεν ξανάνοιξε ποτέ, ανεξάρτητα το πόση ώρα κρατούσα πατημένα τα power ή power + volume down, με ή και χωρίς μπαταρία και γενικότερα με οποιοδήποτε …
-
Παράθεση από kinezakias: “Πουθενα δεν μου δινεται η δυνατοτητα για ''κανενα κλειδωμα''.(Φοράει την τελευταία stable). ” Πήγαινε settings, about phone και πάτα 5-6 φορές πάνω στο MIUI version μέχρι να σου βγάλει ένα μήνυμα για τα developer options. Μετά πήγαινε additional settings, develop options και ενεργοποίησε το "skip screen lock" ή κάπως έτσι, θα το καταλάβεις ποιο είναι.
-
Παράθεση από dimis_golf: “Γεια σας, μετά της δυο τελευταίες αναβαθμίσεις το gravity screen δεν δουλεύει οπως πριν. Ενώ πριν και μετά από μια μέρα! να σήκωναν το τηλεφωνο αυτο κατευθείαν αν άνοιγε τώρα μετά 10 λεπτά πρέπει να πατήσω το κουμπι. Ξέρει κανεις τη μπορει να φταιει? Επίσης και άλλες εφαρμογές μετά από 4-5 φορες ανοίγουν!!! ” Είχα το ίδιο θέμα μετά την τελευταία ενημέρωση του gravity screen, έβαλα την προηγούμενη (3.6.3) και δουλεύει μία χαρά.
-
Παράθεση από tasosko: “τωρα που το λες παρατηρησα οτι φτανει στο 1g ενω πριν κατω απο 1.4g δεν ειχε παει.και αν το κανω χειροκινητα απο το 1g παει 2g πριν πηγαινε και 1.5gτι ακριβως ειναι τα νουμερα αυτα? ” Είναι η ελεύθερη μνήμη RAM του κινητού σου. Χοντρικά, όσο περισσότερη RAM έχεις τόσες περισσότερες εφαρμογές μπορούν να τρέχουν "ταυτόχρονα".
-
Παράθεση από lizardous: “ Το αλλο θεμα ειναι οτι οταν αλλαζω θεμα και κλειδωσει για πρωτη φορα (μετα την αλλαγη θεματος) το κινητο κολλαει χωρις να ανταποκρυνεται και στην συνεχεια κανει reboot. ” Αυτό το πρόβλημα προέρχεται από την base ROM εδώ και μερικές εκδόσεις πίσω. Καλό είναι σαν μέτρο πρόληψης κάθε φορά που αλλάζεις κάτι στο θέμα του κινητού να κάνεις μόνος σου ένα reboot για να μην σου κάνει σε ανύποπτο χρόνο που χρειάζεσαι το κινητό. Παράθεση από icy20: “-Στα μηνυματα (χρησιμοποιω hand…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gkoutrou68: “Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 15 λεπτά φόρτισης πήγε από το 15% στο 85%... ” Δεν γινεται αυτό, απλά είναι αδύνατον. ” Το είχε κάνει και σε εμένα και είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση με εσένα Είναι το γνωστό θέμα με την μπαταρία στο RN2 που κάποιες φορές πέφτει εκπληκτικά γρήγορα ενώ στην πραγματικότητα έχει θέμα η ένδειξη. Αν βγάλεις την μπαταρία για κάνω 5λεπτο και μετά την ξαναβάλεις θα φτιάξει.
-
Παράθεση από NasDriver: “Της ρομ, όχι hardware...μπορεί να είναι και φυσιολογικό από την άλλη γιατί είναι διαφορετική συσκευή ” Ίσως ναι.. Από την άλλη το παράξενο είναι ότι δεν έχω διαβάσει από κάποιον άλλον γι' αυτό. Τέλος πάντων, τουλάχιστον βγάλαμε άκρη Παράθεση από GR_Macedon: “Στο δικό μου πάντως το 4G της Cosmote είναι καμπάνα και σχεδόν πάντα και παντού ” Το σήμα της κινητής μία χαρά είναι. Με την ένδειξη του τηλεφώνου είναι το θέμα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Εεεεε...μάλλον είναι πρόβλημα του Kate ” Πρόβλημα της ROM του Kate, κλείσαμε! Υπάρχει περίπτωση εφόσον δεν αναφέρεται από άλλους ίδιο πρόβλημα να είναι θέμα Hardware; Ή αυτό εννοούσες με το "πρόβλημα του Kate" ;
-
Παράθεση από NasDriver: “Πολύ καλή η περιγραφή σου, το δοκίμασα στο δικό μου redmi note 2 με Cosmote και μου εμφανίζει GR COSMOTE σκέτο, 2G δηλαδή.Ίσως να είναι κάτι άλλο της Vodafone ” Ωραία, από την επόμενη φορά θα προσπαθώ να είμαι από την αρχή πιο αναλυτικός icon_lol.gif Και τώρα που συνεννοηθήκαμε, να καταλήξω ότι και στο δικό μου RedMi Note η συμπεριφορά είναι όπως στον δικό σου, και με Cosmote και σε Vodafone. Στο Kate όμως που είχα στα χέρια μου, το ίδιο πρόβλημα με το 4G το είχα και με …
-
Παράθεση από NasDriver: “Και όμως είναι θέμα ονόματος παρόχου, με κλειστά τα δεδομένα εμφανίζει αυτόματα τον "προτιμώμενο τύπο δικτύου", με ανοικτά εμφανίζει την τρέχουσα δυνατότητα σύνδεσης (H, H+, 3G, 4G κτλ) Αν αλλάξεις το όνομα φεύγει το 3G, 4G από την ονομασία όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα. ” Παράθεση από NasDriver: “Μα αυτό σου λέμε, αυτό το 4G είναι Fake 4G μόνο σαν όνομα δηλαδή, όχι σαν πραγματική δυνατότητα πρόσβασης σε 4G ταχύτητες. Το πραγματικό 4G το βλέπεις με ενεργά τα δεδομένα κα…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Να επαναλαβω. Άλλαξτε τα ονόματα των παρόχων. Το δικό μου γράφει 4G μόνο οταν συνδεομαι με δεδομενα και υπάρχει 4G. Φοράει την Global dev 6.10.13 ” Το είχα δοκιμάσει και μετά δεν έβγαζε καν τύποι δικτύου ανεξάρτητα πού το είχα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Στο δικό μου RedMi Note 2 δεν έχω τέτοια θέματα. Και επιβεβαιώνω κι εγώ τον @Damned ότι και με Cosmote που δοκίμασα στην ίδια συσκευή πάλι τι ίδιο έκανε. Ενώ στο δικό μου δεν το κάνει. …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “πανε στις ρυθμίσεις συσκευής - ειδοποιήσεις και γραμμή καταστασης και άλλαξε το όνομα του παροχου. Μήπως το 4G ,το γράφει γιατί έτσι έχει ονομάσει την κάρτα sim, π.χ wind 4G. ” Το έχω δοκιμάσει κι αυτό αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα γιατί μετά δεν έδειχνε γενικά τον τύπο δικτύου αλλά το όνομα που είχα δώσει εγώ. Επίσης το ότι δεν είναι θέμα ονόματος φαίνεται και από το ότι όταν κλείνεις το WiFi γυρίζει πάλι σε Vodafone GR. Και όταν έχεις ενεργοποιημένο το WiFi, αν το γυ…
-
Παράθεση από LoukG: “1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας εφαρμογής που με το που ανοίγεις το WiFi να γυρίσει σε 4G, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. ” Πέρασα την Global Developer και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αλλά παρατήρησα το εξής: Ενώ γράφει 4G, στο phone in…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Μπορει εσυ να εχεις Dolby Atmos ή καποια αλλη εφαρμογη για volume booster και equalizer,κατα πασα πιθανοτητα.Αν στο αλλο κινητο εισαι στο κανονικο προφιλ ηχων και ακουγεται παρα πολυ χαμηλα,ισως ειναι και ελαττωματικη η συσκευη. ” Το Dolby Atmos το έχω κλειστό και δεν έχω άλλη παρόμοια εφαρμογή. Κι εγώ για ελαττωματική συσκευή σκέφτηκα (θα εξηγούσε και άλλα προβλήματα), αλλά από το VLC ακούγεται πιο δυνατά, οπότε δεν είναι ότι δεν μπορεί να αναπαράγει πιο δυνατό ήχο.. Επ…