Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 129.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Για το 1,δε γνωριζω τι μπορει να ειναι.Για το 2,υπαρχουν διαφορετικες εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων.Αν στην αρχικη οθονη κανεις ενα κλικ στα πληκτρα εντασης και θα φανει η μπαρα εντασης.Κλικαρεις το βελακι στα δεξια της μπαρας και σου εμφανιζει τις εντασεις για ηχο κλησης,ηχο πολυμεσων και ηχο ξυπνητηριου. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Όλες οι εντάσεις είναι στο τέρμα, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Στο δικό μου κινητό και με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις έντασης…
-
Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα Kate ενός φίλου. Του ήρθε από geekbuying σφραγισμένο με Global Stable και ο ίδιος έκανε αναβάθμιση σε Stable 8.0.4.0 (MHRMIDG). Έχει τα εξής θέματα για τα οποία δεν κατάφερα να βρω λύση: 1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας ε…
-
Παράθεση από petransfhp: “Παράθεση από chrdes: “Με 2 δάχτυλα κατέβασε το από πάνω προς τα κάτω όσο μπορείς , σαν να περπατας , και θα εμφανιστούν. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 ” Μπα δε μπορω να το πετύχω , τι κάνω λάθος ? ” Εναλακτικά, πας στο album, πατάς το κουμπί με τις τρεις παύλες παρατεταμένα (αυτό που δείχνει και τις εφαρμογές που τρέχουν) και ενεργοποιείς το shoe hidden albums.
-
Παράθεση από nikpoth: “Είναι κάποιος με es explorer να επιβεβαιώσει ότι δουλεύουν τα δικαιώματα root? Κάποια ρύθμιση χρειάζεται εκτος από ενεργοποίηση της εφαρμογής documents ” Δουλεύει κανονικά. Και δεν έχω ούτε τα documents ενεργοποιημένα.
-
Παράθεση από simoszol: “Καλησπέρα σε όλους, έχω την τελευταία stable του gkalen σε redmi note 2 αλλά έχω θέμα με το xposed, μου κρασαρουν οι εφαρμογές. Ξαναπεράσα την ρομ και και χωρίς xposed δουλεύουν άψογα μόλις το περάσω πάλι τα ίδια, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ” Έχω το Xposed αρκετό καιρό και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο θέμα. Και νομίζω γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Βάζεις τη σωστή έκδοση του Xposed; Αυτή του solarwarez;
-
Παράθεση από pankobios: “Τον ακολουθησα προχτες αυτον τον οδηγο αλλα δυστυχως το magisk εχει αναβαθμιστη στην 7 εκδοση και πλεον εχει αφαιρεθει το κουμπι root tongle. Ο προγραμματιστης του λεει πως το εβγαλε το κουμπι γιατι δεν ειχε σκοπο εξαρχης να φτιαξει το magisk για να κρυβει το root.εφαγα ενα απογευμα δλδ τζαμπα.Εσυ το εχεις δοκιμασει.μηπως δουλευει με προηγουμενες version του magisk? ” [/quote]Ναι, το έχω δοκιμάσει σε ένα Redmi Note 2 φίλου και έπαιζε μία χαρά. Αλλά δε θυμάμαι έκδοση, πρέ…
-
Παράθεση από pankobios: “Παράθεση από Bodai: “@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα. @gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu?? ” αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω. ” Μπορείς να έχεις root και να παίζεις Pokemon…
-
Παράθεση από adekastos: “Παράθεση από ntel0s: “@adekastos factory reset ?? ” Το wipe user data το ιδιο με το fr δεν είναι? ” Η αντιστοιχία του factory reset είναι cache, dalvik/art cache και data.
-
Παράθεση από billphone: “Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα Αλλά από Ινδία;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20495/ Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση; ” Για δες στο phone, settings, identify unknown numbers. Δε νομίζω, αλλά δοκίμασε.
-
Παράθεση από derveni: “να μην μακρηγορώ άρχισε να φορτώνει η rom γλώσσα Ελληνικά wifi με πάει μετά στο λογαριασμό Mi και μου βγάζει να βάλω τους κωδικούς - αριθμούς που σου έρχονται μέσω sms. ” Είσαι σίγουρος ότι θέλει τον κωδικό που έρχεται με SMS και όχι τον κωδικό του mi account σου;
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Απ' ότι καταλαβαίνω συμφωνείται όλοι ότι τα έχει παίξει η μπαταρία. Απλά αυτό που με παραξένεψε είναι ότι δεν το κάνει συνεχόμενα. Όταν πχ βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία τότε η κατανάλωση είναι η normal. Θα το παρατηρήσω τις υπόλοιπες μέρες και θα σας πω. Αν και μάλλον για να κάνω σωστή μέτρηση θα πρέπει να γυρίσω στην 8.0.1.0 που γνώριζα τη συμπεριφορά της..
-
Το γράφω εδώ που είναι γενικό θέμα γιατί δεν ξέρω αν είναι 100% θέμα ROM. Πριν 3 μέρες το κινητό άρχισε να μου κάνει κουλά σε ό,τι αφορά την μπαταρία. Ήμουν για ένα μήνα περίπου με την Stable 8.0.1.0 του @gkalen . Πριν τέσσερις μέρες λοιπόν άρχισα να έχω τρομερό battery drain. Σε σημείου που έβαζα το κινητό 4 φορές τη μέρα στην πρίζα, κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση με τις υπόλοιπες μέρες. Τα στατιστικά της μπαταρίας ήταν τα συνηθισμένα για εμένα: ED7lSHc.png suF8czc.png Αφού έχω απηυδήσει λοιπό…
-
Παράθεση από kandilak: “Χρησιμοποιώ το default θέμα της MiUI 8. Αν αλλάξω πχ wallpaper στην οθόνη κλειδώματος μετά από λίγο ή κια μετά από 5 λεπτά θα έχω soft reboot ή πάγωμα και μετά soft reboot. ” Το επιβεβαιώνω κι εγώ μιας και μου έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Επίσης κάτι άλλο, μηδαμινής μάλλον σημασίας, αλλά να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε Όταν κλείνεις το κινητό και το έχεις ρυθμίσει να χτυπήσει ξυπνητήρι, όταν άνοιγει μόνο του, δεν εμφανίζει στο σήμα του MIUI pro πάρα μόνο το κλασσικό MI. Φυσικά γ…
-
Παράθεση από kandilak: “Δεν βρήκα το χρόνο να το δοκιμάσω. Τώρα που έχω σκοπό να φλασάρω την 8.0.2 του gkalen λέω πριν φλασάρω superSU και μετά να χρειάζεται unroot, να το κάνω εξ' αρχής με το magisk. Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα έχω προβλήματα με εφαρμογές που χρειάζονται root και μπορεί να μην υποστηρίζονται από το systemless root. Θύμισε μου για xposed με το magisk χρησιμοποιώ την κανονική έκδοση για MIUI του solarwarez ή κάποια άλλη? ” Του solarwarez χρησιμοποιείς. Το κακό είναι μόλις τ…
-
Πέρασα την 8.0.2.0 στο Hermes και έχω να αναφέρω δύο πράγματα: 1. Μετά την εγκατάσταση της ROM δε μου εμφάνισε στον αποθηκευτικό χώρο το superSU.zip. 2. Μου εγκαταστήθηκε η εφαρμογή Authenticator που δεν μου έχει ξαναγίνει σε άλλη ROM Thunder. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένα περιστατικά..